59

Анонимен

преди 5 години

Мишока Борисов, да вземе отношение към наболелия въпрос или чака указания от американското посолство.

58

Анонимен

преди 5 години

Нищо лошо не е казал, освен истината. Нали за това са управниците - да чуят, подкрепят и защитят думата на народа. Е нашата дума е тази - ромите са безкрайно нагли и правят абсолютно каквото си поискат. Нямат респект към институции, природни закони и каквото и да е било. Подкрепят г-н Каракачанов. Крайно време е

57

Анонимен

преди 5 години

Браво на Каракачанов. Поне нещо да направи в мандата си което си заслужава и е самата огромна Истина. са изключително нагли от нагли по нагли. Даже си позволяват да заплашват министри, да налагат оставки. От почти 30 години извършват терор, малтретиране, обиране и геноцид на българският народ. Сега са преминали вече на заповеди за правителството.

56

Иванова

преди 5 години

Ами като гледам организаторите / бат Сали /които няма срам и свян и се показват по телевизията. Какво безочие. На тяхно място бих се скрила в" миша дупка".

55

Анонимен

преди 5 години

100 000.А ние българите ще излезем 500 000 хиляди.

54

Анонимен

преди 5 години

Кога ще изле най-накрая някой разум човек, който да каже какво се случва всъщност, до кога ще търпим тези долнопробни политически игри, до кога ще търпим този НПО произвол, до кога е търпим беззаконието!? Защо се позволява на ромите да са над законите в тази държава, не е ли това в основата на създалото се напрежение? Не можело да се строят хотели, небостъргачи, жилищни блокове и т.н., но виждаш ли бараки можело навсякъде - лицемерие и простотия! Къде е равенствето пред закона?

53

Анонимен

преди 5 години

В Младост и Витоша / София/ има незаконни сгради на повече от два етажа. Тогава на двоен стандарт ли сме. А..?

52

Анономен

преди 5 години

Българи да защитим Каракачанов с контра протест!

51

Анонимен

преди 5 години

Ако това не проработи ромите ще спрат да взимат помощи и да се размножават. Тогава ще видите българин боб яде ли?

50

Анонимен

преди 5 години

Ромите живеят ден за ден и им липсва само организатор. А такъв рано или късно ще се появи и безпроблемно ще изведе хиляди. Българина е смачкан от страх за работата си, ипотеката, лизинга за колата, образованието на децата и протестира само в кръчмите и интернет. Предстоят нелеки години напред.

49

Анонимен

преди 5 години

Да се маха. През 1995г. се правеше на националист ама дърпаше за Русия. Не желаеше ЕС.

48

Анонимен

преди 5 години

Който не изпълнява задълженията си и и извършва престъпление/я автоматично губи и правата си. Ромите да се сърдят на сежбе си.

47

Анонимен

преди 5 години

Зарежете Ф16-ките! Инвестирайте 1,5 млрд в затвори!

46

месара

преди 5 години

Орешарски 2, ама дори и при Орешарски 1 такива безобразия не е имало в държавата. Не върви да плашите хората с `ще стане по-зле`, защото от вас по-зле не може да съществува във вселената

45

Анонимен

преди 5 години

Събаряне на всички незаконни постройки и спиране на всички помощи за малолетни и непълнолетни майки, преразглеждане на ТЕЛК-овете и отнемането им от тези, които не ги заслужават, даже да върнат и взетите с измама пари!

44

Анонимен

преди 5 години

Да го махат и с него и без него не вървим за ЕС. ДА СЕ МАХА, ЩЕ ГИ ПОДКРЕПА

43

мак

преди 5 години

Тия по-скоро се страхуват, че ще им вземат привилегии поради обществения натиск, а не че някой си е казал нещо си по техен адрес.

42

Анонимен

преди 5 години

Е сега вече БСП вероятно ще успеят да предизвикат етнически конфликт в България и да вземат властта.

41

Кдкдкдкдкд

преди 5 години

Афганистанците и сирийците се интегрират в България, всички други етноси се интегрират, само така наречените ромове все имат проблеми, все някой им в виновен, все държавата им дължи нещо...

40

васето

преди 5 години

Тази държава че е зле, зле е! Но за съжаление отива и на много по-зле!