99

eve1

преди 5 години

Наближават избори Каракачанов губи гласове и сега използва евтината пропаганда срещу ромите.Замислете се,ромите ли приватизираха икономиката за жълти стотинки,ромите ли ограбиха КТБ,ромите ли точат еврофондовете,ромите ли са на държавни длъжности и искат комисионни от всеки?Докато не се осъзнаем,че проблемът ни не е в ромите а в нас самите положението ше става все по-трагично.

98

Гошо

преди 5 години

Отговорът трябва да бъде: 100 000 роми без социални помощи! Могат да си изкарат пари за заплата: моля! Не могат: ще работят, за да живеят! Не могат или не искат да работят: в затвора, там ще се научат да работят.А тези,които махнаха Трудова повинност,първи да отидат в затвора. Та да се знае, че всеки носи своята отговорност! Не като онзи с пипонестата глава: трябвали му от ромите 400 хил. гласове и не дава прашинка да падне от тях.Или онази от МОН: тръгнала да протестира срещу себе си

97

Анонимен

преди 5 години

До анонимен"30 години си ги гледахме, 3 поколения израснаха на помощи, а сега ще бият, убиват и протестират!"Видя се че човек само на социални помощи не може да живее. Социялни помощи означава хора без достойнство и в постояннен недоимък.Работа трябва. Не социални помощи.

96

Никк

преди 5 години

1.Хора без средно да не могат да гласуват! От къде на къде някой без образование ще взима каквито и да е решения в държавата!?2.България разрешава ли секс с малолетни? Защо не се прилагат законите!?

95

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

АМИ ДА ЗАПОЧВАМЕ И БЪЛГАРИТЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ-ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ,КОИТО ОТИВАТ ЗА ПОМОЩИ НА РОМИТЕ . ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ-ДА БЪДАТ СЪБАРЯНИ ВЕДНАГА. И ОЩЕ НЕЩО-КОЙТО НЕ РАБОТИ И ЖИВЕЕ ОТ ПОМОЩИТЕ НА ДРУГИТЕ НЯМА ПРАВО НА ПРОТЕСТ!!!

94

E

преди 5 години

Българи, не защитавам Каракачанов и която и да е партия но, в случая не е ли редно да го подкрепим за "обидните" му истини които изрече? "Малцинствата" ли ще продължат да определят кой да е на власт и кой не? Кои са те, е ще искат оставката му? Гости ще ми казват, кого да гоня от дома си?

93

Анонимен

преди 5 години

Ами да се събират,тъкмо да видим дали имаме генерали като Стою Неделчев (Чочоолу) Арлин Антонов или наистина от тази държава нищо не става.

92

Анонимен

преди 5 години

Набиха български командос, Каракачанов им казал че са нагли и те скачат да протестират.Лелееее...какво доживяхме.При бай Тошо ако набие някой *** милиционер, влизаха БТР-те и смилаха всичко де що мърда в махалите.

91

Анонимен

преди 5 години

Няма по-голямо доказателство за тяхната наглост от този протест: не е ли наглост престъпник да протестира че са го обидили по време на ареста, вместо да се извини че е направил престъпление?

90

Наблюдател

преди 5 години

Това е пълно незачитане на държавността и формиране на чужда армия, целяща сваляне на законно избран министър.

89

Ala_Bala

преди 5 години

Бре, Цветанов сигурно ще даде от комисионната за Ф-16!

88

Анонимен

преди 5 години

Освен ако Бсп не ги извози с автобуси не виждам как ще се съберат ... А след първия път няма да има втори някой ще е гепал автобусите ((((

87

Анонимен

преди 5 години

Да излезем на контрапротест , да покажем ,че все още я има Бг и да подкрепим Каракачанов!Прав е ,каза истини,които всички знаем и не можем да търпим повече!

86

ХФ

преди 5 години

Не съм защитавал никой политик досега, безпартиен съм, но казвам НЕ на оставката на Каракачанов. Направо си заслужават анти-протест, но това може да предизвика етническо напрежение.

85

Анонимен

преди 5 години

Сега започвам да си променям мнението за Британската окупация в Индия, преди това е Осъждах, но какво да кажем сега за Индииската Окупация на Европа.

84

Анонимен

преди 5 години

На Европа и трябва, един общ Протест и прекъртявъне да се ходи на работа и плащане на данъци и раздаване на социални помощи за издържането на етнически групи който ще унищожът Европа.

83

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов обижда престъпниците между вас - не обижда кротките хрисими хора! Ако вие всички сте обидени, значи всички сте престъпници! Не че това ще ме учуди де!

82

Ами

преди 5 години

.. то това отработена и отиграна ситуация - като със Симеонов: казал нещо и хайде - извинение И отставка. Само с извинение не може както е между хората, трябва И отставка. Ушите на руската мечка стърчат зад тези маневри по ИГНОРИРАНЕ НА НАРОДНИЯ ВОТ ! Ромите не са го избирали за да го свалят те.

81

10

преди 5 години

А ние , коренните жители на България , можем да изкараме 200 хиляди!Ние сме повече !Това ли е начина !Ромските барони се активизираха. Да кажат с какви пари си построиха палатите!И защо не се образоват и не работят!Цял живот са живели все на гърба на българите.На мен кой ми е помагал да се образовам и да работя!Родителите ми и аз .Защо трябва да чакат на държавата ?Образованието е безплатно1Четете!Кой ви спира?Раждате в детска възраст.Защо?Всеки самси гради живота!Запомнете го!

80

Анонимен

преди 5 години

Сега ГЕРБ ще пратят свои хора, които да се блъскат в протестиращите и да реват по форумите, че протестиращите им пречили да се приберат от работа, да отидат с детето на почивка, да се върнат от почивка с детето... Милиционерските схеми на ГЕРБ, така както направиха на протестите преди Коледа.Може полицията да започне да пише актове и глоби на протестиращите и да ги привиква в участъка, за да ги "посъветва". ГЕРБ умеят да смазват всякакви форми на народно недоволство.