8

ТИКВАТА МЪЛЧИ

преди 5 години

Защо ли така се скрил като мишка....Не иска да обиди избирателите..

7

MEN

преди 5 години

NA HORATA V NESEBAR,KATO IM SABORIHA KASHTITE POSRED ZIMA-NJAKOI OBARNA LI IM VNIMANIE? NA ... OBA4E,NEZAKONNO BILO SABARJANETO NA NEZAKONNI KASHTI....NARODE BALGARSKI,VZIMAI SI NESHTATA V RAZETE,4E VIZ INA4E NE STAVA.TE SA PO VAZNI OT NAS.INA4E SHTE TARPIM I IZNASILVANIJA I UBIJSTVA.

6

Писна ми

преди 5 години

Това не са граждани. Тези хора не са плащали нищо години на ред и сега искат права. С какво са заслужили уважение, помощ от държавата или които и да е друг?Да почнат да работят, да плащат данъци и тогава да ми говорят за гражданство и задължения на държавата.

5

евродебил

преди 5 години

Никой не пита българите "Къде ще отидат?" подложени на макрограбежи и "ромски" терор. Всеки се спасява. Ако може. Колкото може.

4

толерантен

преди 5 години

Еми, искат хората безнаказано да грабят, бият, изнасилват, убиват... пък българите да ги хранят. Като под турско робство.

3

Анонимен

преди 5 години

"Искаме нашите политици да ни приемат като граждани и да имат сериозно отношение..."Абе Покахонтас, гражданите само задължения имат...

2

балама

преди 5 години

Това най-ми хареса - "Ковачева бе категорична, че протестът им не е организиран от фондации или партии, не се раздават пари и няма организиран транспорт."

1

Анонимен

преди 5 години

А на българите търпението не им се изчерпва, защото ние сме си трайкали 500 години :)