28

Владо

преди 5 години

Тяхното търпение се изчерпало...Голям виц каза :))))

27

????

преди 5 години

Tърпението ѝ се било изчерпало !?!А нашето търпение? То откога се е изчерпало?

26

Анонимен

преди 5 години

А ако ние излезем пред МС на контрапротест?Тогава знаете ли какво ще стане?Жълтите жилетки в Париж пасти да ядат.

25

Анонимен

преди 5 години

Докато има хора, които смятат, че думите на Каракачанов помагат за репаването на проблема, ще става все по-зле. Всичко е дрън дрън преди избори. Решението е само образованието. Докато ромите са държани и капсулирани настраникато малограмотни,необразовани, несамостоятелни, неконкурентноспособни, ще бъдат една маргинална група, агресивна, лесно подкупна преди избори, оттам и удобна. С ромите щем или не трябва да живеем. Единственият път е образованието. От бабаитщина пред камерите ползи няма.

24

До 10

преди 5 години

Президента беше избран от повече от 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ!.Герберската ти злоба е прозрачна и смешна.

23

Питащ

преди 5 години

Коя е тази Ковачева и кого представлява? БХК? Сорос? И получила ли е разрешение от Столична община да организира и провежда демонстрации? Защо не проведе демонстрация във Войводиново? Докога властите ще търпят и толерират ромското беззаконие и наглост?

22

Аз

преди 5 години

До толерантенДа добавя ТЕЛК-овете.

21

Анонимен

преди 5 години

То и нашето търпение на българите отдавна е изчерпано, ама вие му викате расизъм! Защото сме оставили тука някакви платени псевдолиберални организацийки да ни размахват пръст!

20

Правда

преди 5 години

Времето е да се спре правото на гласуване на неграмотни и престъпници. Това е дискриминация спрямо хората които мислят и могат да взимат решения

19

Анонимен

преди 5 години

Този път Каракачанов каза истини,които управляващите иначе не смеят да повдигнат.Нали идват избори,трябва да си пазят електората,че иначе няма власт,а тя е толкова сладка.

18

Анонимен

преди 5 години

"Според нея проблемите трябва да се решават от ромите и институциите заедно."Така е, в случая обаче, ромите не искат да решават нищо и само чакат някой друг да им решава проблемите.

17

Анонимен

преди 5 години

Нагла. Ние дремем съвсем да ни се качат на главите

16

Призив

преди 5 години

Да протестираме срещу дискриминацията и геноцида върху българите. Имат само задължения и право единствено да плащат.

15

Анонимен

преди 5 години

Къде в закона пише, че престъпници не могат да се наказват зимата? Аман от НПО-та, аман от розови пеперудки, които защитават престъпници и така нагнетяват напрежение там където го няма.

14

толерантен

преди 5 години

Аз съм за дезинтеграция. По-резултатно е и по-евтино. Спират им се "помощите" - "детски", "самотна майка", "първи учебен ден", "за дърва на социално слаби"... спират им се незаконните и неплатени ток и вода, вземат им се фалшивите дипломи и книжки, бутат им се незаконните коптори, спретват им се дела за педофилия и те сами, бързо бързо ще се изнесат къмту по-"толерантния" запад. Меркел ги събира такива. Да се пишат сирийци.

13

ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ

преди 5 години

излязъл на протест Това вече е новина

12

ХЕЛЗИНСКИТЕ ЛАПАЧИ

преди 5 години

се очаква също да отворят уста

11

xax

преди 5 години

По обед, като се наспят, че така или иначе не работят.

10

Анонимен

преди 5 години

ОК да се обобщава, че всички роми са лоши е глупаво и невярно, но що за глупост е изказване от типа на цитирам "незаконното бутане на незаконни къщи посред зима"!? Когато закона е нарушен сезона няма значение! Мирише на БХК, мирише на рекет, усвояване на субсидии и т.н. За да се случи така наречената интеграция на ромите, те трябва да се поставят наравно с всички останали етноси и тук НПО-тата които печелят много пари на наш и техен гръб, не просто пречат, а директно саботират този процес!

9

Анонимен

преди 5 години

"Роми vs Каракачанов" ми звучи като "Журналисти срещу Стоичков" :)