286

вгз

преди 5 години

Мисля да ида и да им поискам 5100 лева на аванс. Покривам останалите изисквания. Ще ги питам като толко много крадат от държавата, ще могат ли да си платят нормална заплата за администратора.

285

Ангел

преди 5 години

Явно са хакнали профила на АПИ. Обявата е пусната от тях в сайт за работа.

284

Анонимен

преди 5 години

Позицията е резервирана за бат Сали, щото само той отговаря на условието за малоумие!

283

ИТ експерт

преди 5 години

Минималната заплата не стана ли 560 лв.?

282

Реалист

преди 5 години

АПИ имат и други обяви за работа на специалисти и навсякъде предлаганата заплата е подобна - 510 лева, 560 лева. Така е при държавните структури - суперниски заплати, но все се намират хора, които си мислят, че там има много пари. Заплатите могат да се увеличат много малко, но трябва да си работил в държавна структура, за да го разбереш. Това не е частния сектор, където може да ти платят и 200 лева и 200 хиляди лева. Затова тук чета доста небивалици, как после щели да му вдигнат заплатата.

281

Стамат

преди 5 години

Добър начин да ограничат кандидатствашите. Нашето момче си знае, че след първия месец ще му увеличат заплатката, и ще си подаде документите. Пожелавам му успех, не че има с кого да се състезава :)

280

Анонимен

преди 5 години

До Анонименняма да намерят !----------------------------------Ти шЪ кажеш :D Ей ся пускам биографията и от утре съм шеф :D

279

Миши4

преди 5 години

Аз пък познавам репортер-редактор в Русе, който работи за 400 лева месечно в една от кабеларките. Не, няма грешка в сумата. Осигуряват си я на минималната, но и дават точно 400 нето. А защо седи са тия пари ли? Защото е 55+ години.

278

Анонимен

преди 5 години

Посочената заплата може и да е реална ,ако става въпрос за 2-3 часов работен ден!

277

Анонимен

преди 5 години

няма да намерят !

276

NN

преди 5 години

Забравили са "0" отзад!

275

SolarisVN

преди 5 години

Работя на речен кораб и взимам тези пари за 2 дни,тия майтапят ли се, кой нормален човек ще отиде да работи за жълти стотинки?

274

Анонимен

преди 5 години

Предполагам ,че молдовци,украйнци,македонци в момента се редят на опашката за подаване на документи ,за тази високоплатена работа!

273

Анонимен

преди 5 години

302,То в този случай питанката е как са я сложили тази заплата, щом е по-ниска от МРЗ.И познавам десетки айтита, но никой не се е юрнал на държавното. Явно има защо.

272

Анонимен

преди 5 години

познавам едно момче, роднинско, преди 4 години замина на 220 евро, сега се видяхме за нова година и ми каза, че вече е на 550 надница, почнал и да учи дистанционно в некъв институт в англия. верно! шевче бил на некви магистри по на 35-40 години! да бе! на 25 години е на 14 започна да се занимава с технологии.

271

анонимен

преди 5 години

Май е добре да се откажа от зъботехниката и да стана някакво ИТ щото по фирмите добре им плащат по 1500 за стажанти....

270

Анонимен

преди 5 години

Невярна информация,поставена да генерира трафик...и всички се хванахте :) Тя и заплатата на митничарите е толкова(на хартия по щат)!Да има празни места при тях?!?НЕВЪЗМОЖНО е в държавна структура да има по-малка заплата от минималната за страната!Най-вероятно се знае вече кой ще е на мястото-и бъдете сигурни,че заплатата му няма да е 500 лв.!!!

269

бончо

преди 5 години

Става! Навих се! 510 кинта! Не разбирам нищо от ИТ, но пък мога да сърфирам в интерет 24/7! Работя с уиндос експлорър и мозила, в момента се упгрейдвам изучавайки гугъл хром. Мога да пращам и приемам електронна поща. Ще ми предоставите ли служебен компютър или аз трябва да си донеса моят- ХДМАЙ МИНИ ПС, превръща всеки ТВ в компютър. За тази заплата, трябва ли да идвам всеки ден на работа или мога и от вкъщи. Тоалетната хартия и питейната вода ще си я нося от нас, както и филията хляб с мас.

268

Анонимен

преди 5 години

510 лв. на ден, сигурно нещо са се объркали!

267

Иван

преди 5 години

Това е един много добър пример за това че държавата е неадекватна. Системата насърчава абсурдите и затова трябва да има голяма промяна.