306

Анонимен

преди 5 години

Да не говорим колко от тия хора отиват на такива службички за по около 1 година не заради заплатите, а за да създават връзки с други връзкари. И после се прехвърлят на нещо по-сладко, правят ги директори на какво ли не, из цялата страна.

305

Анонимен

преди 5 години

"Всички заплати в държавната администрация са такива - минималната или малко над нея. няма наше момче, ваше момче, както някои си мислят."То и КФН и РВД са пак реално държавна администрация. В смисъл такъв, че са държави учреждения. КФН примерно е под шапката на Народно Събрание. И двете (И КФН и РВД) се самофинансират. Заплатите и в двете са убийствено високи. Чистачка в РВД получава около 2000 лева чисти. Системен анализатор в КФН е само с връзки и получава около 5500 чисти.

304

Анонимен

преди 5 години

"4 обяви на АПИ в момента - 4 обяви за минимална заплата."това е ОСНОВНА ЗАПЛАТА!!! Научи какво означава основна заплата. Нямам време да те уча. Реално тоя началник според таблицата ще получава приблизително 1350 и като му сложат "за наш човек" (ще го пишат уж за някаква квалификация, че ще му направят добавка) и ще му дават 1500. Знаеш ли колко неуки герберски тумoри ще драпат за 1500 лева?И не, не съм от БСП! Не съм и от Атака! Нито от ДПС! От никой не съм!

303

Анонимен

преди 5 години

"Не случайно има толкова много свободни позиции в такива агенции и там подобни - заплатите са суперниски и няма желаещи. "Не случайно в обявите ги пишат минималните, даже и за началници. Както и в случая, се търси началник. Просто много хора, такива наивни като теб, ще си помислят, че много е ниска заплатата и затова няма да кандидатстват или да кажат на свои приятели. А иначе те от администрациите са задължени да ги обявяват тия позиции. Такива са изискванията. Но така се пише, че да е гадно

302

Анонимен

преди 5 години

Ами да, увеличение с 10% - от 510 лева през 2018 на 560 лева през 2019 година. 4 обяви на АПИ в момента - 4 обяви за минимална заплата.

301

Анонимен

преди 5 години

В Гуугъл напиши "НАРЕДБА ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ".И после обърни внимание, че е в сила от 2012-та година. Отделно сметни това, че наскоро пак казаха, че щели да им правят 10% увеличение на заплатите.Реално, за да спечели конкурса, изискването е 4 години стаж. А тия 4 години според таблицата в тая наредба виж каква заплата (МИНИМУМ ТАКАВА) ще получава. А тя не е такава, а е много по-голяма според бюджета на ведомството.В Държавна администрация има хора с 4000 нет

300

Анонимен

преди 5 години

"Всички заплати в държавната администрация са такива - минималната или малко над нея. няма наше момче, ваше момче, както някои си мислят."Напротив, има наше има и ваше. Обяснението е много тривиално. Просто е пълно с хора, които за нищо не стават и биха се радвали дори и за такава заплата. Освен това, там е посочена основна заплата. Върху основната заплата се наслагват пари за прослужено време плюс разни други и накрая като махнеш данъците, става нетна. И реално нетната излиза около 1350 лв.

299

Анонимен

преди 5 години

Не случайно има толкова много свободни позиции в такива агенции и там подобни - заплатите са суперниски и няма желаещи.

298

Анонимен

преди 5 години

Всички заплати в държавната администрация са такива - минималната или малко над нея. няма наше момче, ваше момче, както някои си мислят. Вижте всичките обяви на АПИ - всичките са за такава заплата - минималната.

297

Анонимен

преди 5 години

Това са глупости. В държавна администрация даже и за тези пари всички които отиват да работят там са връзкари гербаджии. Всичко е нагласено, намират работа на някакви техни хора. Особено от провинцията докарват. Примерно някой гербаджия от провинцията звъни на техните в София и казва "Абе имам тук един много мой човек, става за шеф на ИТ отдела в АПИ, разбира ги много компютрите". (А тя реално разбира само Офис пакета.) "Хайде да я сложим, пък като дойдете в нашето ловно стопанство ще черпим".

296

...

преди 5 години

До SHEFAзаплатата е за 1 ден. като се заплащат дори и почивните дни в месеца, стига сте се заяждали с хората и позицията :)

295

Skk

преди 5 години

От апи казаха ли какво се случва с годишната винетка, като си купиш кола и я пререгистрираш?

294

Преминаващ

преди 5 години

"ДНЕС" ме разсмяхте с този виц така, както не се бях смял от незапомнени времена ! Живи и здрави да сте, че иначе ще пукнеме от скука с баналните новини ! 😀😀😀

293

Анонимен

преди 5 години

До ОвцеБягайте бре, спасявайте се по единично! И когато наричаш собствения си народ "Овце", то се отнася и за теб, за дядо ти, за прадядо ти... И като отидеш в Испания, Германия... там лъв ли ще си :). Трябвало да се имигрира ... те това чакат, да Ви изгонят от отличната за живот от към природни дадености България. Ходете по влажни, мъгливи, студени, горещи места за $$$

292

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAАбе той го прави за "доброто" на България. Парите не са от значение за такива "интелектуалци", "будители" и "родолюбци".

291

До 311

преди 5 години

Бегай от тук. Първо, вакантното място е обявено в края на миналата година. 510 лв. може да е, ако на по малко часове дневно. Второ, започва от 510 с тенденция да му се увеличи заплатата.... за това е от, а не че, може да започне от толкова, а може и от повече. И трето, бегай далеч от БГ.

290

Овце

преди 5 години

Цитат от обявата - "Границите (от-до) на заплатата, определена за длъжността:от 510 лв, съгласно Наредба за заплатите на служителите в държавната администрация."Някъде да е написано че заплатата ще е 510лв.?? Граници на заплатата от 510 до.. не е посочено. Като стадо овце сте, само блеете безсмислено в коментарите. Ще трябвя да се емигрира май, нивото на обществото в бг е отчайващо, оттам и държавата, май няма надежда.

289

Grom

преди 5 години

Тия са толкова некадърни, че даже МРЗ не могат да съобразят като хората да напишат в една проста обява за работа.

288

дот нет

преди 5 години

АПИ си имат човек за тая работа на висока заплата. Обявата е просто проформа, защото закона ги задължава.

287

Крадат bilioni

преди 5 години

От Заплати ,пенсии ,помощи за раждане на деца и за оцеляване на бедните НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ окупирали власта в София след 1989 не могат да КРАДАТ НИТО ЛЕВ.МИлиарди крадат обаче с кеф през ОПЕРАТИВНИ Програмки на доказано престъпни министерства и ведомства вкл и онова на Томиславчо ДОнчевия.