26

Анонимен

преди 5 години

Пий си хапчетата ненормален фашага с турска фамилия,мястото ти е затвора,а не в ЕП!Няма да си правиш пиар на гърба на етническа война,никой няма да гласува за вас неразбра ли ве цайс!

25

Местен

преди 5 години

Отскочете и до Горна Оряховица,кв.Гарата.Всички добре изглеждащи къщи са "ромски",работен стаж 0,ток - директно жица от стълба,под земята и в къщата.И това се вижда.

24

Факт

преди 5 години

Искаме да видим ограничаване на раждаемостта,принуждаване към спазване на закона,спиране на търговията с гласове и още други такива неща!Ти Джамби,какво направи по въпроса?Май нищо!Само приказки,които всички си ги знаем...Така че-СБОГОМ,не ни трябват такива като тебе и останалите ла.пачи от коалицията "Орел,рак и щука",дето всички се смятат за орли,ама всъщност са ******!Беше ви даден шанс и за 2 години напълно се провалихте!

23

Анонимен

преди 5 години

Този може да тръгва към тях, да не чака другите. Или да го приберат на топло за провокация към насилие. Може при оня ром да го сложат в една килия.

22

Анонимен

преди 5 години

Жъмбазов къде ще се криеш след евроизборите?

21

Анонимен

преди 5 години

Джамбаски от както си в Политиката само бръщолевиш празни приказки , нищо нямаш зад гърба си с което да е похвалиш , само говориш а нищо не правиш , с това стана известен като Политик

20

Анонимен

преди 5 години

Абе Джанбаски, защо не почнеш от Банев, Цветан Василев, Бенчо Бенчев, Митьо Очите, руските бастиони за изсмукване на българска кръв - Нефтохим, ЯЕЦ Белене и др.,....а ръгна у ромското гето да спасяваш родината от кръвопийците на народа !Опитвате се да правите избори с най-беззащитният етнос, като мобилизирате всичкия лумпениад - метежници, русофили, тунеядци и екстремисти !

19

Анонимен

преди 5 години

Абе жъмбаско ти виждал ли си барон? Каквото си жуже ако кихне срещу теб ще настинеш бре.

18

????

преди 5 години

Герб и ББ къде се скриха? Президента и той? Да не са в болнични, отпуска... липсват по новините от няколко дена. ББ само го споменават от време на време, как геройски се бори с Макрон, в защита на всички българи (до сега къде бляха и за там). Оказа се, че тираджийте хранят държавата и ,ако шофьорите почиват всеки месец, България ще се свърши.

17

Анонимен

преди 5 години

Лилипутчето му се иска още да усвоява.

16

c4n0puS

преди 5 години

САМО КОГАТО ГО ВИДЯ ЩЕ ГО ПОВЯРВАМ!

15

Анонимен

преди 5 години

Падението и опростачването на т.н.патрЕоти продължава...

14

Анонимен

преди 5 години

"Там ще отидем сега", каза още Джамбазки." Да, бе да, смееш ли, а!

13

Ха-ха

преди 5 години

Впрочем и ценноста на техните гласове може съвсем законно да бъде свалена-с машинно гласуване,без номера на партиите и разбъркване на подреждането при всяко гласуване.Който е неграмотен и не знае езика-гори,а ги има много и те са най-****

12

????

преди 5 години

Викате, починахте си по Бали, Куба, Дубай, Индонезия... и т.н. и сега можете с нови сили да ни баламосвате . с празните си приказки.... от 30 години лично аз ви ги слушам - как доброто и правдата ще се усмихне и у нас най-накрая... и те така. Някой хора си живеят царски, няма лошо, стига да не беше за сметка на всички балъци (възпитани и честни хора)!

11

Ха-ха

преди 5 години

Джамбо,номерът с празните приказки тоя път няма да мине!От две години сте във властта и НЯМА НИТО ЕДНА ваша инициатива за реално решаване на проблема!Тия трябва да бъдат вкарани в пътя принудително,щом не желаят доброволно!А какво направихте вие-едно голямо НИЩО,само слугинаж на ГЕРБ за дял от баницата!Е,логично ще сте извън Европарламента(както се очертава)-хората знаят истината и вече искат ДЕЛА,а не празни приказки!

10

Българин

преди 5 години

Мвжду другото, аз имам някакво чувство, че в момента точно навреме се изкараха междуетническите проблеми, то ги има, но точно ей такива, като този ги създават и поддържат. Точно преди евроизборите и онзи ром, които заплашва българсите граждани. Проблемите идва от високо, ц.... и ....ганите много лесно могат да бъдат вкарани в ред, но на политиците не им е изгоден този ред. Най-големите проблеми идват от политиците, съда и изпълнителната власт. Това е.

9

Анонимен

преди 5 години

Къв патриот си ти бе Дамбаз!?Шкембе имаш ли, печатница държиш ли, от авиоиндустрията разбираш ли????Ти си най-обикновен ....

8

Burzum

преди 5 години

Пустите му евроизбори...пустите му 15 000 евро ...пустата му Европа...да живей България!

7

Анонимен

преди 5 години

а аз на евроизборите ще дам глас само за Ангел Джамбазки !