Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки се обяви не само за премахване на незаконните цигански катуни, но и за премахване на огромните имения на бароните.

"Трябва да бъдат съборени и отнети тези огромни имения на бароните. Трябва да бъде разрушено гетото. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания и това трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество", заяви той пред Нова тв.

Още по темата
Той определи целия този процес като гетоизация, с която държавната администрация не иска да се справи.

"Отиваме при бароните. За десетки къщи и палати на барони съм извършил всичко, което е необходимо като административна дейност – питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме. Трябва да се отнемат именията, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем сега", каза още Джамбазки.

Според него премахването на незаконните постройки във Войводиново трябва да бъде повод да се продължи решаването на проблема по този начин.

"За да не каже някой, че това е отмъщение, сега трябва да се отиде при бароните и трябва тяхното имущество да бъде отнето, за да започне действително решаването на циганския въпрос. Това трябва да продължи", подчерта Ангел Джамбазки.

Коментари Напиши коментар

132

Мисли с главата

преди 5 месеца

Не ви разбирам хора. Вярно, че много години се йраде и манипулира, но по-добре късно отколкото никога. Когато не се прави нищо, защо не се прави. Като се започне защо чак сега. Ами ако системата не беше порочна България щеше да е много напред. И не се манипулирайте лесно, всичко е така измислено, че малките партии биват претопявани, въпреки, че имат потенциал.

131

Анонимен

преди 5 месеца

Aide, aide....kolko si vzehte ot arabadjievi, bankovi, monikovi i ke tebe...

130

ром

преди 5 месеца

До Венецуела
Към Бароните ли господа Българи ето ви ДОКАЗАТЕЛСТВО да видите колко лъже Очиладкото увериявам ви че лично тои е казал че Българите по лесно се манипулират ти няма и да си помисли за Бароните защото по Заповед на Дон Цецо ще му обърнат Халката тои тона го знае