126

Мисли с главата

преди 5 години

Не ви разбирам хора. Вярно, че много години се йраде и манипулира, но по-добре късно отколкото никога. Когато не се прави нищо, защо не се прави. Като се започне защо чак сега. Ами ако системата не беше порочна България щеше да е много напред. И не се манипулирайте лесно, всичко е така измислено, че малките партии биват претопявани, въпреки, че имат потенциал.

125

Анонимен

преди 5 години

Aide, aide....kolko si vzehte ot arabadjievi, bankovi, monikovi i ke tebe...

124

ром

преди 5 години

До ВенецуелаКъм Бароните ли господа Българи ето ви ДОКАЗАТЕЛСТВО да видите колко лъже Очиладкото увериявам ви че лично тои е казал че Българите по лесно се манипулират ти няма и да си помисли за Бароните защото по Заповед на Дон Цецо ще му обърнат Халката тои тона го знае

123

Венецуела

преди 5 години

Преврат и революция разграбване на всички имоти на богатите блокиране на системата и държавата. Да живее селското стопанство и Джамбаски евро депутат. Ебреее.Венецуела.

122

Й.Й

преди 5 години

Защо спорите,като знаете че никой политик няма да свърши нищо,още повече че"всесилният Боко",към когото се обръщат за всевъзможни глупости,и той нарежда,ако искаше,можеше да вземе отношение......но в сезона на суджуците е така.

121

Там не пипай!

преди 5 години

Е, Ачо, само там не пипай! Това са стотниците на Цветанов, те осигуряват по сто гласа от къщите на махалата на човека с длъгнестата глава и той никога няма да ти позволи там да пипнеш! Ако се наложи КПКОНПИ ще ти докара да те разследват, спецпрокурорите на Гешев ще ти покажат да си мирнеш иначе лошо ти се пише, но триетажните къщи с мраморна облицовка са недостижими! Гарантирано от ГЕРБ!

120

Мария

преди 5 години

Къде беше до сега, та сега се сети за,бароните? На майка си под полата ли? Айде, стига толкова! Писна ми от лъжи и манипулации!

119

Джак

преди 5 години

Вън от политиката бе гнусар! И всички, които до този момент са били във властта. Оядохте се и искате още, нали? Да ама не! Време е да си платите за гаврата с България и българите!Погубихте и нас и Родината ни!

118

!!!

преди 5 години

САМО *** БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ТОЗ И ПОДОБНИТЕ МУ ПАРИоти!!!

117

Чичо ти

преди 5 години

До жалкаря под мен- жуже си ти и то бавно жуже! Айде млъквай и не пиши глупости! Джамбазки е сериозен човек!

116

Анонимен

преди 5 години

Ayyyy, mnogo dalgo opashka na lifta v pamporovo....

115

Анонимен

преди 5 години

Жуженцето с турското именце иска още да папка.Няма насищане.Може и да успее - никъде няма такава концентрация на прости и злобни хора, както в БГ.

114

Анонимен

преди 5 години

А палатите на мутрите.... Кога? А хотелите... Кога?

113

Или Джамбазки е

преди 5 години

пропуснал да уточни, или в горния материал е изпуснато важното уточнение - когато говори за "именията на бароните", Джамбазки явно има предвид онези, които са построени с пари, придобити по мошенически начин. Това е важно да се уточни. Ако някой, с честно спечелени пари, си е построил голяма къща с парк около нея, това не би трябвало да му се вменява като вина.Джамбазки не се спира на един много важен детайл - мошениците с огромните палати редовно плащат лепта някъде, затова не ги закачат!

112

Анонимен

преди 5 години

Джамбаски що не си отиваш в македония

111

ПроСоТо

преди 5 години

а "Баце" са спотайва...Скрил сай като лалугер в дупката си....И шай прав,ша знайти!..Зер чия страна да земе?..-На негодуващите?..-Е,тогава ще загуби голяма част от основния си "електорат"..-На войнстващите роми?...Е,тогава цяла България ще го изгледа накриво..А него го е страх от уроки....За това,сега "Титана на мисълта и баща на българската демокрация" се прави,че има по-важни задачи..Като да дрънка нещо си за "плана Макрон"..

110

Анонимен

преди 5 години

Преди им бях фен сега ми опротивяха.На тия хора не им пука за просперитетът на България.Патриоти били.Патреоте.Смешници.Днес патриоти,утре с кебапчета и парички в ромските гета.

109

Гюндоган

преди 5 години

Мощно Дращим в интернет против българите!Абакалъм!

108

Хасан

преди 5 години

Маалата са испари уж бяфме големи ербапи,каде сте братя турци да помагате?

107

Анонимен

преди 5 години

Турчина как да измисли азбука бе момче!?Не е еволюирал до там!