28

Анонимен

преди 5 години

Вместо заявление в АПИ, не е ли по-добре заявление в съда, че АПИ на ГЕРБ са те обрали?

27

Майка ви

преди 5 години

180млн бе вашта ****.. 180!!! Едно време се гепеха 10% сега май 10% се влагат.. *** такива! Че и продължават да унижават хората.. Заявления, молби, разходки до пощи или институции, да се молят за нещо, което е тяхно бре.. Тая наглост и безочие няма аналог по света бре...

26

Анонимен

преди 5 години

Системата си работи бе пич, вечно мрънкащите некадърници са много.

25

Анонимен

преди 5 години

Тотална трагедия. Работя в IT сектора в американска компания, паралелно имам собствена малка фирма консултантска. Работим с обеми от данни от порядъка на 10 милиарда трансакции на ден. Простете, но системата за винетките е, меко казано, елементарна за реализиране. Обемът от данни е миниатюрен. Изобщо се чудя как, по дявoлите, тази система не може да сработи нормално толкова време?! Ако аз, като мениждър в компания се изожа по този начин, моментално ще напусна от срам.

24

А3

преди 5 години

Има има и то не малко.

23

1926

преди 5 години

Още ли има хора, които не могат да се оправят с тая елементарна техника?!

22

Анонимен

преди 5 години

Значи по добре без винетка,поне ще имам парички в джоба!

21

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Плащайте и не коментирайте !!!

20

Да

преди 5 години

До радомирЧети в сайта!Чети!

19

Анонимен

преди 5 години

Сумите взети неправомерно, тоест откраднати, ще се възстановяват ако нямате задължения към НАП, кат, банки. Като това важи за за всички роднини до четвърто коляно.

18

радомир

преди 5 години

А какво става с конвертирането? Аз имам стара винетка валидна до лятото, подадох за конвертиране, но още не съм в системата и нямам електронна винетка. Какво правим?

17

Анонимен

преди 5 години

Ще връщат пари ??? Аз мисля че са на принципа "Кръв повръщам, пари не връщам" .

16

Ники

преди 5 години

в 21 век. Когато всичко е електронно, някой не може да напише една sql заявка която да провери дублираните плащания и да възстановят парите на хората? ... вие сериозно ли?

15

Анонимен

преди 5 години

взимат ми парите за 2 секунди а аз трябва да чакам 30 от ПОСТЪПВАнето, каква тая мизерна система има къде по евтини системи дето не позволяват повторно плащане за едно и също нещо , Оставка на цялото ръководство , нали за това оставиха ония Нанков , че бил професионалист

14

Стрифоноф

преди 5 години

Оставка на Румен Радев,нали щеше да промени България

13

бг

преди 5 години

180 милиона за текст в свободен ред, осъзнайте се, ние гласувахме за вас, ние няма да гласуваме повече!

12

Боко Т.

преди 5 години

Какво да направите? Ами пийте една студена вода и пак гласувайте за мен, че трябва да надграждаме

11

gio

преди 5 години

за тези пари, който са хвърлени по тази система, трябва Боко Тикварски лично да дойде да позвъни на вратата и да се извини на всеки българин лично за некадърната работа на системата и да му върне парите, докато ЦвЦв му бърше потта от лицето.

10

Анонимен

преди 5 години

Как какво да правим!? Оставяме втория път за Оня.

9

Анонимен

преди 5 години

Тези най ги обичам ... Заявления, сиреч молби. Личи си, че са хора с манталитет, типичен за държавен бюрократ. Вместо да ти върне парите и поднесе извинение, той те кара да му заявяваш, сиреч да му се молиш.И защо винаги се получава така при държавата. Харчат се милиони, част от тях и за самата разплащателна система и накрая не работи. Държавната работа е като орташката, и кучетата не я ядат.