68

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Вместо до шефа що не напишат да администрацията .....за 15 минути работа е и отива до касата и си получава парите като преди това си е извадил предварително разпечатка?Егати ще стане като при соца да пишем до партийния секретар че искам да се оженя,ама наште загубеняци от Общината не давали....

67

Анонимен

преди 5 години

Да сложат и надпис за "продаването и ЗАкупуването".

66

Анонимен

преди 5 години

Сигурно са от пловдивското поле, щом "закупуват".

65

Анонимен

преди 5 години

Още по думата "закупуване" си личи колко грамотни са айтитата на винетките.

64

Зве

преди 5 години

Много ми харесва как за недоизмислената им електронна система, трябва документите, които доказват дублирано плащане да се подават на физически адрес.. гениално е!

63

Анонимен

преди 5 години

Всичко в тая държава е измама и лъжа,всичко се мисли как на народа да му е гадно,а *** по върховете само се бият в гърдите колко са направили и правят за хората,До кога ще търпите НАРОДЕЕЕЕ!!!!

62

До Skk

преди 5 години

За тол полиция, твърдяха, че МВР им е поискало двойна сума, от това което им струва собствена. Отделна преброителните камери са с европейски пари и не могат да се използват за друго предназначение освен проектното им.Аз съм си купил винетка през приложението и за щастие нямах двойно надвзети суми. Но ми е чудно как при плащане в брой или чрез платежно има надвзети двойни суми???

61

Анонимен

преди 5 години

Значи ти ако платиш ти вземат парите веднага, а после чакаш 30 дни. Глупава работа.

60

Skk

преди 5 години

Ако аз трябваше да я направя тази система може би щях да я направя по друг начин но според мен тя вобще не е мислена. Нали имат пребройтелни камери, софтуера за разпознаване на номера и проверка в база данни го има от 20г. Грешки във всяка система има приятелю, затова са тестовете. Като не ти стига ресурс да обработиш плащанията ги даваш на друг да ти ги събира. Защо им е тол полиция? И мн др.

59

Да-а-а

преди 5 години

Проблема не е в програмата а в заданието. Инженера може да ти го направи и така и така.Сигурно ИТ тата са се пошегували /да не забравяме че са математици и имат странно чувство за хумор/. Иначе и баба знае даже и Windows има Undo.

58

До Skk

преди 5 години

Основната ти грешка е подхода ти към въпроса - програмата, та програмата...Програмата е малка част от целия процес, необходим, но съвсем не е най-съществения, но ти това си знаеш, това си баеш.

57

Skk

преди 5 години

Понаписъл съм някоя и друга програма, така че грешки не виждам.

56

До 54 Skk

преди 5 години

Спри да се излагаш! Нямам намерение една по една да ти посочвам грешките.

55

Киро Кюмюря

преди 5 години

начи, може 2 пъти да платиш и кинтите да ги лапнат веднага, ама после да пишеш молба да ти ги върнат и то за срок от 30 дни...

54

Адвокат на свободна

преди 5 години

Цитат:От АПИ напомнят, че за сгрешени по вина на потребителя символи от регистрационния номер на превозното средство суми не се възстановяват.Какво по-голямо доказателство, че целта на АПИ и ГЕРБ е да граби народа, а не да събира пари за да оправи пътищата. Скъпи АПИ ако ви дам под съд, че не ми връщате парите за сгрешен номер ще ви осъдя като "стой та гледай". Ще ми платите и разходите за адвокат и за делото. Да си знаете.

53

Skk

преди 5 години

До 50Много добре знам как стават нещата. И програма от 20 реда се проверява за грешрн вход на данни и изчистване на бъгиве, да не говорим за програма за милиони. И кой *** ще заложи регистриране на хартиена винетка без да иска номер на винетката. При регистрация се искаше само номер на автомобила и срок на валидност. И като нямаш номер на винетка как ще проследиш плащането и касовата бележка. Най-малкото можел да провериш дали е наоечатана такава винетка и кога горе долу е пусната в мрежа

52

Анонимен

преди 5 години

Тези от АПИ, които са дали изискванията към сайта, са за съд.

51

Skk

преди 5 години

Спомням си като тръгна търговския регистър беше същото. Отиваш на гише, подаваш документи и плащаш 300лв. После липсвал документ, отказ и нови 300 лв. Не можел да поправяш или добавяш. Като питаш служителката, защо не ми казахте че трябва да го подам? Отговора беше аз само ги отиемам не ги ороверявам! По тая логика може да ги пуснеш и в пощенска кутия и тя само приема не ги проверява. Така, че това си е стил на рабита. В нап е същото. Ако убъркаш и писнеш парите за осигуряване по егн не по еик.

50

От 50

преди 5 години

Написаното беше за 44 ники, 46 много *** система и 48 Наглеци, а не за 34,26 и 38Не знаете как се правят нещата, но раздавате истини от последна инстанция.

49

До 34, 26 и 38

преди 5 години

Не знаете кой какво прави при един такъв проект, но оценки раздавате на базата на вашето незнание. Браво.