12

Смирен депутатт

преди 5 години

Важно е че бройката на депутатите ще си остане същата 240 бр.

11

анализатор

преди 5 години

От години пиша за нечовешката къщност на т.нар."ромск общност".Сега чета и отново констатирам,че коментиращите отново не схващат проблема.Пак говорят за образование.Ядец.Тази общност свише е предопределена,да не са човеци.Полу-хора,полу-животни.НАМАЛЯВЯНЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА РАЗМНОЖАВАНЕ.Това е решението.А как да стане-решение на политиците.Животинското размножаване има един изпитан метод.

10

Гледна точка

преди 5 години

Да се приеме незабавно закон: 1. Родилка под 18г. - глоба 10 000 евро за всяко раждане;2. Родилка без средно образование - глоба 10 000 евро за всяко раждане;3. Родилка със средно образовани - подарък 10 000 евро за всяко раждане;4. Родилка с висше образование - подарък 20 000 евро за всяко раждане;Иначе положението ще продължава да се влошава, господа депутати!АБЕ ВИЙ ТЕЗ ПАРИ ЗА НИЩО ГИ НЯМАТЕ!!!

9

Гледна точка

преди 5 години

Как на управляващите не им стана ясно, че за да спре това, е достатъчно да им спрат детските.Това няма да ги спре! Единственият начин е да се ОБРАЗОВАТ, за да може да им се измести центъра на приоритетите и подобри ценностната система! Преди дни имаше случай на майка хвърлила бебето си в водоем!!

8

Анонимен

преди 5 години

До Решение 6Да допълним към т.1 и т.2: Която не плати в срок, например 15 дни, незабавно да бъде лишена от българско гражданство, и тя и детето и!2. Майка и и баща и да платят медицинските разходи по раждането на внучето си.

7

Анонимен

преди 5 години

И какъв проблем са ви poмите, те добре че пак са те че да се позакрепи малко раждаемостта, иначе след 15 години ще има 95% пенсионери

6

Анонимен

преди 5 години

Хиляди ман-га-са-ри се издържат от детските и от разните видове помощи. . Докато не се криминализира раждането на деца от малолетни и непълнолетни, това ще продължава. Спрат ли им парите, даже и от България ще се изселят. Ето ви го решението.

5

до Решение

преди 5 години

И България ще остане без деца и без насление.. понеже българите, и мъжете и жените, са импотентни след 5-вековното изнасилване от тypцитe.

4

Решение

преди 5 години

Да се приеме незабавно закон: 1. Родилка под 18г. - глоба 10 000 евро за всяко раждане;2. Родилка без средно образование - глоба 10 000 евро за всяко раждане;3. Родилка със средно образовани - подарък 10 000 евро за всяко раждане;4. Родилка с висше образование - подарък 20 000 евро за всяко раждане;Иначе положението ще продължава да се влошава, господа депутати!

3

Анонимен

преди 5 години

HUBAVOTO E CE DEZA SE RAGDAT.

2

Анонимен

преди 5 години

Как на управляващите не им стана ясно, че за да спре това, е достатъчно да им спрат детските.

1

Мартин Карбовски

преди 5 години

Ми супер, какво лошо има в това че ромите ни заличават? Тъкмо ще отървем целия свят от гадния си некачествен, пpoкажeн, смотан, некадърен, задръстен, лузърски, противен и скапан ген.