152

Решението

преди 5 години

Призори, с маршова стъпка, с кирки, мотики и лопати на рамо и с бодра песен на уста се отправят под строй ВСИЧКИ, които са правили деца или са живели на семейни начала преди да навършат пълнолетие. Труд до 18.00 ч. и после пак под строй, пешком до общежитието, където имат 30 минути да вечерят в столовата, да се измият и да си лягат. После лампите се гасят, защото на следващия ден се става в 5.00 ч. Почивка - веднъж седмично, за половин ден - но не да се шляят, а да слушат лекции по бълг.история.

151

Зозо

преди 5 години

Герб е партия на ромите, не го ли разбрахте вече

150

Анонимен

преди 5 години

Ще трябва да се изнасям докъто е време, нещата вече са необратими.

149

Анонимен

преди 5 години

Покажете ми едно българско момиче на 14 да е родила, една. Всичките са долни мин гяни и само реват за помощи.Държавата както винаги никаква е няма, само ги засипва с помощи и майченски и така цял живот.Сестра ми с едно дете не е получила 1 лев от държавата, нито стотинка.

148

Данъчен

преди 5 години

Деца раждат деца! Все по-млади момичета, и все от ромската общност...... И повече ще стават . Надушиха че могат да доят държавата с майчински и други социални помощи без да им се налага и без да ги търсят да работят . Правят се на самотни майки и ако сега броят им е "скочил" 4 пъти то бедна ви е фантазията как ще скача през следващите години...... докато не остане дори и една ромка в детеродна възраст която да не е на социални помощи . И как ли ще скочат данъците за да могат да им плащат ..

147

Бож.

преди 5 години

Докато бъркате в нашите джобове за да финансирате тяхната раждаемост,така ще бъде и все по-зле ще става! Ако решите обаче да опазите България,въведете строг закон- детски само при първо дете,при второ дете глоба! Българинът и тъй и тъй не ражда- затова този закон няма да го накърни!

146

ДПС и БХК

преди 5 години

Хайде сега една приказка в учебниците за 15те добри турски Рома,победили командос с три огнедишащи глави!

145

Waffen SS

преди 5 години

***все още живеят в родово-общинен строй извън реалното време и социалната среда.При тях е много силно развито стадното чувство,чувствуват се силни само когато са много и сред себеподобните.Това с многото деца е пак елемент на стадното чувство,колкото е по-многобройно стадото толкова е по-голям шанса да се съхрани,защото когато един от стадото е заплашен ,заплашено е стадото,тогава се забравят вътрешно-стадните конфликти и всички се обединяват срещу външния враг=

144

те

преди 5 години

Спрете им всички кранчета, от които получават пари. Социалното министерство да си размърдат сивото вещество и да измислят една простичка стратегия как да се намали популацията от тази ***. Министерството на здравеопазването да измисли как в родилните домове след всяко второ раждане на дете да им прекъснат детеродния път. Да ги впрегнат на работа и да си плащат всичко, като всички останали. Начини има много, но никой не иска от управляващи да направи каквото и да е, защото те са технтите гласов

143

Анонимен

преди 5 години

За електората всичко е разрешено!!! Важното е да се умножава!!!

142

Ама че чудо

преди 5 години

Добре де, как издържат чисто физически това? 7 деца, родени през година, как оцелява този организъм при такъв стрес? А това дето избягало няколко часа след раждане? Как е станала от леглото се чудя, че и да избяга

141

Анонимен

преди 5 години

Помня онзи възрастен доктор от Сливен, който преди години каза по телевизията, че в неговото отделение почти винаги има поне по една 15-16-годишна, която ражда своето ТРЕТО ИЛИ ЧЕТВЪРТО ДЕТЕ !!!Как не се намери един политик на място да ги събере тези "юнакини", да им даде по една мотика и никакво прибиране от полето докато не изработи такава надница, че да плати издръжката на децата си в социален дом. Ако й се види нанагорно, да каже кой е бащата, за да работи и той!

140

Т. Петков

преди 5 години

Докато у нас не започнат при всеки такъв случай да съдят за педофилия и да прилагат химическа кастрация - броят на непълнолетните и малолетните родилки ще расте.

139

Анонимен

преди 5 години

Деца раждат деца! Все по-млади момичета, и все от ромската общностСега да излезе бате Бойко и да каже че е случайно от кой етнос става това . Електората трабва да се защити ,

138

Анонимен

преди 5 години

За ромите и ромските престъпления - да бъдем вечно благодарни на ЦК на БКП и на тяхното решение от 1958 година за насилственото заселване в България на ромите от скитащите ромски катуни. И за да не се бунтуват е решено да им се изплащат необосновано големи помощи за всяко извънбрачно родено дете. А, те ромите всичко им е незаконно: кражбите, къщите, децата... Така се възпита в ромите тяхната пословична любов към децата т.е. към помощите за децата родени от уж самотни майки, които раждат по 5-6.

137

Пфу

преди 5 години

"Ромските момичета зачевали рано, тъй като целта им била да имат време да раждат, докато дойде момче."То пък като им се роди момче, като ще прокопсат..

136

Анонимен

преди 5 години

Решението е просто - да се спрат АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПРИВИЛЕГИИ И ПОМОЩИ ЗА ЦЕЛИЯ ЖИВОТ на примата, който поне един виновно път е нарушил закона!Ако престъплението е извършено от шайка, да се спрат всички видове привилегии и социални помощи за цялата шайка, за целия им живот. Да започнат с родилката.Това ще прочисти територията от престъпниците, а които вършат престъпления ще освободят държавата от необходимостта да им плаща за "геройствата". Сега е в сила принципа - храни куче да те лае.

135

Валентин

преди 5 години

Спрете им всички помощи веднага!!! Не искам данъците ми да отиват за маргинали и пара зи ти. България има нужда от пълноценни граждани, а не маргинали.

134

Анонимен

преди 5 години

Деца раждат деца...Така са го нагласили Тиквата и неговите "началници".Целта е да създадат етническа бомба тука. С нашите пари развъждат тези ... с благи думи за приобщаване и със съдействието на стотици НПО, създадени с тази цел.Учудващо е как властите не правят нищо, за да въведат ред и закона в действие относно това малцинство. Защо на малолетната майка и в същото време малолетна баба се изпращат помощи, при такива раждания?Развъждат ***, всичко е нагласено за да имаме този резултат

133

...

преди 5 години

да им се спрат всякакви социални помощи и привилегии- който ражда преди 18 години без помощи занапред, дори и на 200 години да роди, както и други порязващи размножаването на индийци.