132

Владо

преди 5 години

Властта си мисли,че като ги остави да си правят каквото си искат в незаконните гета и им дават помощи и безплатно здравеопазване,проблема е решен,НО не е така...той си остава.Деца раждат деца.Децата растат в гетата и се учат от малки да крадат,вместо да ходят на училище...1-во дърва от гората,после ток,вода и т.н.Живеят на глутници с чувство за безнаказаност,на принципа по-силния побеждава и за тях не струва и 5 пари човешкия живот

131

Кофти

преди 5 години

Днес да сезира прокуратурата да ги видим, колко им стиска на днес и да видим прокуратурата какво ще направи. Това е най-лошото, че закона не се прилага за всички. И трябва да има лимит на помощите, не може здрави и прави хора да бъдат издържани по 20-30 години. Ще работят.

130

Владо

преди 5 години

Това е защото няма държавна политика за ромите.На думи и документи властта се прави,че уж има такава,но е явно,че няма.Основното образование е задължително,правенето на секс,деца и живеене на семейни начала с малолетни и непълнолетни е забранено и наказуемо,кражбите,измамите,убийствата,побоите,изнасилванията също..НО властта продължава да неглижира ПРОБЛЕМА и да не прави нищо за решаването му.Властта си е сложила розови очила и не вижда проблема,който ще става все по-голям,ако не се направи нещо

129

Анонимен

преди 5 години

Ами програма с противозачатъчни средства и презервативи имате ли?Има такива инджекции с които може дълго време да не забременяват,с различен период от време,има и чипове,които при вкарване в ръката жената не забременява докато носи чипа.Много от тях и да не искат забременяване,нямат нужната информираност и средства,предоставете им ги!

128

Старата школа

преди 5 години

Абе кой го преизбира тоя гад! Цецо с изборни машинации, това е истината!

127

Анонимен

преди 5 години

До БПФА кой ще работи - или да се върнем в каменната ера - защото не може да се справим с едни примaти?Да се спрат ВСЯКАКВИ помощи за НЕработещи и Неспазващи законите лица !!! Всеки ***, който се размножава, да си издържа копeлетата с труд, включително най-тежък и черен !!! Да видим Хъхру като го пратят да *** камъни под ударите на камшика, дали ще прави чавета на конвейер.---Л У Д ! Ще те изядат с парцлите ромите , лично теб!

126

АнонимеН

преди 5 години

НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО НАКАЗАНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЩОМ НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕИЗБРА БОРИСОВ ЗА 3-ТИ ПЪТ!

125

БПФ

преди 5 години

До Анонимен 132А ти какво предлагаш - и българките ли да раждат от 12-годишни? А кой ще работи - или да се върнем в каменната ера - защото не може да се справим с едни примaти?Да се спрат ВСЯКАКВИ помощи за НЕработещи и Неспазващи законите лица !!! Всеки ***, който се размножава, да си издържа копeлетата с труд, включително най-тежък и черен !!! Да видим Хъхру като го пратят да *** камъни под ударите на камшика, дали ще прави чавета на конвейер.

124

Анонимен

преди 5 години

До 139Няма такъв народ или елит, който да има власт парична и да не желае абсолютната власт!!!...а защо ти е ? това не е сила , а слабост ... вътрешна, подсъзнателна слабост и желание за сигурност! желанието за контрол и власт над другия, всъщност е проява на страх!Човечеството е много, много назад в мисленето си ... уж се братушкат некои в шахматни секти, ама ни на йота не са емоционално и духовно израстнали! Вътрешно са си същите !

123

БПФ

преди 5 години

Свинюгата, дето се води главен прокурор да отговори: защо законът срещу педофилството не се прилага, въпреки, че всяка година ХИЛЯДИ малолетни хъхрешки чаaветки дрискaт маймyнета, които после ние трябва да хрантутим? Докога институциите ще си затварят очите пред престъпното хлебаркоподобно размножаване на мpъсната раса? Положението ес тигнало дотам, че реално всяко едно българско семейство е принуденода храни по един ***, а тия се размножават вече като плъхове и скоро ще ни залеят !!!

122

Анонимен

преди 5 години

Ражда, докато се появи наследник? Какво наследява? Престол? Всички знаем, че го правят за издръжка и за да не работят

121

Трябва промяна

преди 5 години

Това не е България това е Ромия. Какво направихте вие от парламента. Унищожихте българите и създадохте Ромия заради вашата алчност , его и интерес. А не за народа интерес. Ромия трябва да я унищожим и си създадем ново име за тази държава. България е единствената държава която не си е сменила името. Трябва ни ново име нова култура и нов етнос.

120

Анонимен

преди 5 години

До 144какво ще наследи тоя наследник?--рода !-вълка какво "наследява" ... ами тя гората е на всички ...вярно, малкото кученце наследява - протъркването от синджира, около врата на родителите си...

119

Анонимен

преди 5 години

Къде са социалните работници? Защо не отнемат бебетата на тези деца? Или тук не може да има делавера! Ромите ще ти убият, ако посегнат на децата им.

118

popa ot razgrad

преди 5 години

нищо ново...

117

..

преди 5 години

Да родели наследник..... какво ще наследи тоя наследник? Занаят ли нещо, работилница ли, бизнес? Или коптор в махалата?

116

Василев

преди 5 години

До АнонименАми не можеш да се връщаш в каменнта ера, на всеки човек трябва да му се плаща според труда, всяка стока и услуга трябва да има цена!Няма такъв народ или елит, който да има власт парична и да не желае абсолютната власт!!!Агент Рей Макрой!ЦРУ!!!

115

Тони

преди 5 години

Напълно нормално - те са основния електорат на тъй наречените Патриоти. От както си имат социален министър, резултатите са на лице.

114

Анонимен

преди 5 години

До Василев 145парите са и оръжие за власт,контрол и монопол!--то това е тумора , от тук тръгва всичко !

113

Василев

преди 5 години

До АнонименНапротив, парите не са лошо нещо!Лихвата не е лошо нещо!Важо е в какви ръце са, как се управляват , за какво се използват!Защото освен платежно средство в икономиката, парите са и оръжие за власт,контрол и монопол!Агент Даръл Флипс!ЦРУ!!!