49

Анонимен

преди 5 години

Харесва ли ви или не ромите са неделима част от българския народ .

48

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаИмам само една забележка. Докато разрешат купуване и носене на оръжие от всички пълнолетни, дееспособни, неосъждани, може да минат години. Затова си купи каквото ти трябва и го ползвай по предназначение, ако се наложи. После ще му мислиш дали ще го скриеш добре някъде или ще наемаш адвокат Марковски.

47

Анонимен

преди 5 години

Такива са нашите командоси, кой ги хване - той ги бие. Даже случайноминаващи *** са го спукали от бой. Като онзи случай преди години, когато френски командоси се приземиха в наша нива и двама селяни ги пребиха от бой.

46

Анонимен

преди 5 години

Пребитият е снайперист. След като заздравее и се възстанови, е момента да покаже, на какво е способен от два километра.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Не можеш да промениш фактите. Има Статистически институт.

44

Анонимен

преди 5 години

до 46 Е тоя нашия командос ще е бил като ония френските, дето едни селяни от врачанския край ги пребиха от бой.

43

Арлине идвай

преди 5 години

трябва да има решение!

42

От братята

преди 5 години

Свиквайте българи...ще става и по-зле,като видя някои бял бугарин само бой.Плащайте си данъците редовна да има и пиене айде с здраве и внимавйте в малата...

41

Един от Северозапада

преди 5 години

"Нещо не разбрах - Жандармерията е отишла да пази Престъпниците , или е отишла да Арестува Престъпниците ?"---Да пази. Жандармерията бие само протестиращи българи, такава е заповедта отгоре. Ако почне да бие електората-край на гербавото управление, половината им гласоподаватели няма да гласуват за тях, колкото и да плащат.А сега искам, някой нещо да каже, против правото на купуване и носене на късо оръжие, от всички пълнолетни, дееспособни и неосъждани български граждани, са самоотбраната?

40

Анонимен

преди 5 години

На такива места се изпращат хора не да гасят,а да палят.Това момче няма ли колеги командоси!?

39

Анонимен

преди 5 години

До Bg izmetиЗметчо,Всеки може да бъде съборен, ако не очаква атака. после Жи..вот..ните са започтнали да го ритат по главата и е изгубил съзнание.иЗметчетата това могат - да скачат по главите на тези, които ги хранят или да ги ритат по главите.Нали ти е ясно, че всичко ви се пише на главите и ще се плаща с лихвите?

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Не, няма да ревем. Ще го кълнем вашия любим Тошо-Яшар, той докара тази напаст в страната ни. Неговите апапи се договориха зад гърба на народа да приключат социализма без съпротива и срещу това да получат правото безнаказано да разграбят страната. Бай ти Тошо Беше първият, който даде на тези възможност да се размножават безконтролно и срещу това да получават бонуси. Но рано или късно ще се справим с този проблем, дори да се наложи за тази цел да променим Конституцията!

37

Анонимен

преди 5 години

До Bad Companyне коментирай като не знаеш случая гном.Момчето са го нападнали 20 роми със колове

36

Анонимен

преди 5 години

до 38 Че ти к'ви мислиш са ни тия нашите командоси, бе? Името им само командос.Да не мислиш са зелени барети като Рамбо?

35

Анонимен

преди 5 години

До кво става,беАми на умряло куче никой не вади нож бре, що да плюем ***?

34

Bad Company

преди 5 години

Ххахах! То баси и <командоса< дето го пребиха две ромчета......

33

Анонимен

преди 5 години

Сорросоидни лекенца на по 20 годинки, сега разбрахте ли, че един ден ще ревете за Бай Тошо, дето сега го плюете и него и строя му?

32

кво става,бе

преди 5 години

Що никой не плюе по Русия!?Айде почвайте,де!

31

Анонимен

преди 5 години

Те безредиците вече са допуснати още с построяването на незаконите къщи, оставки на кмета, на шефа на полицията и там всички общинари и тузари местни. Няма да стане без всеки човек поотделно да осъди дъжавата за дискриминация и двойни аршини към един етнос ако вие си построите къщи някъде и ви дойдат да ви ги съборят.

30

Tangra

преди 5 години

Пазят електората на Герб. Ужас... жалка държава и жалък народ. А вчера мъжко хоро, та развели и знамена. Я си свиите знамената, и си преберете шкембетата, и ходете да си апнете и пийнете. Мъже, ама друг път. Цялата държава е пълна с джендери. С едни джипсита не може да се оправите и две полицайчета с два косъма брада ги пазят.