69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Не, те са само формална част от нацията.За да си пълноценна част от някоя човешка общност, трябва да имаш самосъзнание за това. Само някои от ромите държат да са част от нацията и разбират какво означава това. Именно те са интегрираните.Останалите имат самосъзнание и самочувствие на нещо, различно от българския народ и ни ненавиждат. Не подценявайте този факт. Той е решаващ и определящ в много ситуации.

68

Анонимен

преди 5 години

,,Който посяга на държавен служител ,посяга на държавността ,, Б. Б ! ГЕРБ МИСЛИ ЗА ВАС ! ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЕРБ !

67

Гробокопач

преди 5 години

Българинът е Свещен, а България е Бяла Държава! Знаете, какво да правите...

66

Анонимен

преди 5 години

До 64 Ромите в България идват основно през времената на Османската империя!Ставаш смешен, ромите от богата Гърция ,дошли в България,ха,ха,ха!В Гърция ромите много добре се вписват в етноса на елините,по-белите са с български корени!

65

Анонимен

преди 5 години

до 64 Бай Тошо вкарвал опушени от Гърция за да ни се подобри генетичния фонд може би или може би толкова ги обичаше, че ги съдираше от бой с милиция и жандармерия и всички бяха по- ниски по негово време и от тревата?Кажи къде да те запишем- на 4-ти километър или в Карлуково за лечение?

64

Анонимен

преди 5 години

:) и кво ? непобедимия БГ командос му по-на-ри-тали дупето двама роми на 17г и на 21 г :))Тоя е командос само вечер на масата с ракията и кюфтетата .

63

възродителен процес

преди 5 години

Де да видим кога тзсиганяците ще спретнат един хубав и забавен "възродителен процес" на умнокрасивите буллгари!

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Ееее, ти вече се оля. Не знам на колко години си.Освен настаняването на внесените от чужбина, е имало и разселване на онези, които са си били тук още през османско време. Но в началото на социализма тези, местните, са били по-малко от 2% от цялото население на България. така че, при вас не може да няма поне разселени от други райони на България.

61

Pipi

преди 5 години

Komunisma uspia po4ti da ni sabori no nie sme BALGARI i triabva da sviknem s ideiata za etni4eska voina

60

Анонимен

преди 5 години

До PipiЧовек воюва със себеподобни. Низшестоящите в еволюционната стълбица ги третира, не воюва с тях.

59

Анонимен

преди 5 години

От северозапада съм ,но нито едни роми тук не са докарани от Т.Живков по време на комунизма!А вярвайте в Северозапада има роми!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Колкото и да врякаш, квартално клубно активистче, не можеш да промениш фактите. През 11 в. идват някои. Други са на Балканите още от времето на Византийската империя. Тошовите са докарани през 60-те години. Последната "порция" е внесена от Гърция през 1973 г. Питай някой твой партиен авер, който за разлика от теб е четял "Работническо дело".Там тези неща са били коментирани навремето, етнолози и социолози и до днес цитират материали от този вестник по циг.въпрос от онова време.

57

бай ганю

преди 5 години

този пич не е командос момчето просто работи в канцелариятана командосите а преди това беше готвач в столовата няма нищо общо с образа който медийте му придават на реален командоспоредната ситуация в резултат на не възможността държавата да съумее да интегрира ромското малцинство

56

Анонимен

преди 5 години

Другия път да се легитимира преди да се заяжда със случайни минувачи. Те нашите шведи от маалата от къде да знаят, че той е командос? Да не му е написано на челото? Пък и да е написано, те не могат да четат.

55

Pipi

преди 5 години

Shte ima etni4eska voina

54

Анонимен

преди 5 години

До 51 Командосите и френския и нашия нямат избор ,трябва да търпят на бой!Ако нашия беше притрепал ромите представете си каква врява щеше да настъпи от ДРОМ,Евророма и др.и командоса ще се озове в затвора!Преи години в Москва скинари без да знаят пребиха шампион по самбо,само защото е с кавказки черти!Шампиона се оправда,че ако ги пребие ще стане по-лошо за кариерата му и за неговите земляци!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Може да са били надрусани, а той не е очаквал такава атака.Недопустими са крясъците на единия пи..тек - "Ти ли ще ми се периш, бе!" Това нещо е посмяло да изкрещи това на командос. Трябва да получи урок, който да е урок и на други подобни.

52

Анонимен

преди 5 години

до 42 Ей, малoумник, *** идват в България още 11 век, бе!Бай Тошо каза ги докарал.Ти играя една права лопата в кухaта чутурa, малко ще ти е.

51

няма

преди 5 години

До Анонимен 45Има само такива,дето броят годините за пенсия,и чакат заплатките на куп!За друго не ги търси!

50

До Анонимен 50

преди 5 години

Казваш, че е снайперист. Но са го ритали в главата, докато загуби съзнание, получил е сътресение, може да се наложи операция. Не знам дали след това ще има същите качества на снайперист. Но е обучен за такъв - вложени са средства, на него се разчита като на снайперист, ако възникне необходимост. Тези ни лишават от такъв боец.От такава гледна точка трябва да се прецени деянието на подчовеците и с оглед на това да бъдат наказани. Ако законът не е предвидил адекватна санкция, има и друго ...