129

Илия

преди 5 години

след като е бил предизвикан и псуван е трябвало да извика полиция а не да слиза от колата да се саморазправя при положение че са повече от него

128

неразбираш

преди 5 години

Командос от Специални сили пребит от двама младежи на 17 и 21г???

127

Анонимен

преди 5 години

Миналия месец един кюрд затри 6 и рани 10 ербап аскера на Турция,така че турските *** да не злобеят!А да си гледат Диарбекирските драми!

126

Анонимен

преди 5 години

Полицията пази за спазването на закона тези, които са нарушили закона и заради смешни закони най-вероятно няма да получат справедливо наказание. Каква ирония, но какво да очакваш, като са гласоподаватели...

125

Гост

преди 5 години

По време на войната в Косово , техните роми са правели доста изпълнения , и затова косоварите ги обявиха за сърби и ги натириха всичките !

124

Анонимен

преди 5 години

До АмериканДа и завиждаме??? Ти наред ли си?

123

Американ

преди 5 години

До Анонимен 140:Ти гледаш новинитте, често фалшиви, ама аз гледам отблизо. Полицията си е в гетата, няма нужда от големи групи - винаги при повикване отиват 2-3 коли, навсякъде. Рядко има размирици, обикновено подстрекавани от екстремистки групи като антифа и джендерофилите-"демократи". . Америка ще я има силна и след 50-60 години, независимо колко и завиждате..

122

Анонимен

преди 5 години

Племенника на Гала го застреляха само защото замахнал с нож към полицай, а се е виждало, че е пиян и не действа адекватно.КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ ПРИМЕР В ТОВА ОТНОШЕНИЕ ОТ НОВИЯ "ГОЛЯМ БРАТ"?

121

мнение

преди 5 години

голем смех български командос ял бой в българия това само в българия може да се случи

120

мак

преди 5 години

Положението е изтървано отдавна, свикнаха, че никой не ги закача за нищо, щото ще бъде обявен за расист или 200 тумби ще се нахвърлят и ще го пребият. Строят незаконно с години с любезното съдействие на общините, тока и водата пак незаконни. А зулумите им понасят живеещите в съседство, но не и кмета или нЕкой общински съветник. Пожелавам на ранения да се оправи, на биячите - адекватно наказание (за последното обаче не съм сигурен). Колко безпомощна е държавата спрямо тях, не е за вярване просто.

119

Анонимен

преди 5 години

До АмериканОт това което се вижда по новините или документални филми е че полицаите влизат в гетата само на големи групи. Вярно от време на време стрелят и убият някой, но после има големи размирици. След 50-60 години популацията на африканците ще е много голяма и тази държава ще е на ръба на дезинтеграцията.

118

Стамат

преди 5 години

Бой и за командоса, и за гендърмерията!

117

Уууу!

преди 5 години

Защо такива нагли нападения не се случваха по времето на бай Тошо?Как така им дойде смелост и наглост на ..?!

116

ognyanz

преди 5 години

Сега от общината да съборят незаконните къщи в ромската махала, това поне могат да направят. Така ще покажат на живеещите там, че подобни изпълнения няма да им минават безнаказано.

115

Ром

преди 5 години

На мене са ми се правили в махалата да ме бият. Но тейко ми ми и братята ми дойдеха и си тръгнаха. 40 хора !

114

Анонимен

преди 5 години

Как може две да пребият командос,и после чакай този командос да ни пази,боже,боже...какво доживяхме...

113

запознат

преди 5 години

Едно време не им скачаха 30 роми с брадви, защото цялата махала беше затваряна, а и самите ромчета бачкаха по 3 години в строителни войски!

112

Анонимен

преди 5 години

Като всички натовски войници и нашите станаха дебели и със слаби мускули. Е затова ще ядат бой къде, кой ги хване. Даже "командосите". Едно време, да дойде войник бит от отпуск, никога!

111

Анонимен

преди 5 години

Смели младежи, не търпят провокации на комнадос-агресор. Виждаэсе колко ни струват спец частите щом двама тинейджъри са го набили. Ромите са задруэни и не търпят български произвол. Знаят че скоро ще са мнозинство.

110

Знаете ли че:

преди 5 години

1950г. Индия има 370млн.жители ,а 68 год.по-късно 1 370 млрда.,и до 40-45год.се очаква да стане 2млрда и чак тогава,да се стабилизира и даже да намалява!Представете си какво да очакваме от наште роми!