33

Василев

преди 5 години

До ФутурологАтентатът срещу Папата е със сценарий , илюминатите,еврейския синедрион , световното еврейско правителство и световния финансов капитал, организатори са КГБ, а Сергей Антонов е изпълнител!!!Това е истината и всичко друго са фантасмагории и хибридни фалшиви пропагандни трикове!!!Това просто беше едно предупреждение към Ватикана, защото ако наистина искаха да го унищожат щяха да го направят!!!Агент Уйли Бърджис!ЦРУ!!!

32

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Футуролога ти си брачед на син на чичото на бръснаря на дъщерята на кримския офицер от руските форуми, и е време да си легаш.

31

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Футурологи да ти кажем що е напълно възможна версия: щото българина се адаптира и е възможно да извлече максимума от ситуацията, а руснака 30 години след като вече е български гражданин се чепи да говори с акцент, да го видят че е голем и страшен славянин. такива да са ги отсели на летището, докато българин е могъл да въоръжи и измисли привидно наивен план за клетка на сивите вълци, който да успее с малко късмет. на война, като на война, каза самият папа и прости на извършителите.

30

Анонимен

преди 5 години

Умните глави в ЕС се бунтуват срещу Големия презокеански бос, не искат вече да лaпaт и да гълтат на колене, искат и в поза партер по жендърски.

29

Желтый жартиери

преди 5 години

До 30Аз се заклех като целунах нашето бяло, зелено, червено и произнесох "Служа на Република България". Ти как си се клел на Русия, не знам. На Позитано може и така да се кълнете, няма да се учудя.

28

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Футурологс кво са те репресирали па тебе, карали са те да едеш корекомски тоблерони насила? айде знаеме се.

27

Анонимен

преди 5 години

САЩ имаха възможност да променят света, но се провалиха вече да сгъват цирка и да се прибират.

26

Василев

преди 5 години

Спокойно, Русия и САЩ са еврейски ционистки провинции!!!Ако направят война, ще бъде да унищожат колкото се може бели християнски държави и народи, иначе да се самоунищожат , никога няма да го направят!!!Животът е жесток!!!Агент Руби Дженингс!ЦРУ!!!

25

най-големите

преди 5 години

До Анонимен 30Най-големите предатели и лицемери са русофилите.

24

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

седиме в страна, в която на френската салата на шеф Оливие викат "руска салата", на гръцката - шопска, а на българите - славяни, и разтегаме лакърдии по 300 думи за костите на мамута на коминтерна, като аналог на тропащите на вратата индианци с "томахавки". читалищна работа.

23

Анонимен

преди 5 години

Всички българи, които ca ходили казарма са се клели във вярност някога само на Русия да се кълнем във вярност на ЕС означава, че сме станали клетвопрестъпници, лъжци, лицемери и предатели и сме се обозбразили като народ.

22

Toбi пiзда

преди 5 години

До 2и най важното - периметр не взлетел, тикайте из города :)

21

Айде пак

преди 5 години

Все същите руски прoстотии - затъват ,ама америката им виновна.

20

2

преди 5 години

3: Масиран съюзнически удар с В52 от Авиано, подкрепен от мощна атака с "пепелянки" и "мълнии" на група Армии-Юг в Румъния, България и Турция- се парализират опорните стратегически точки на противника5. 10 девизии "Амбармс" и "Леорапард-3" нахлуват през Прибалтика, Украйна и Румъния .. масквА е на бинокъл разстояние ))

19

1

преди 5 години

Юрий Швиткин заплаши Германия с "твърд отговор" в случай на военна агресия срещу Русия...Операция "Барбароса 2020"1: Подводници от Норвеж. и Средиз. море деактивират чадърите в Калининград и Крим2: С невиждан град от томахавки "Роналд Рейган" от Балтийско море, довършва чадъра Калининград, а "Доналд кук" от Одеса довършва Крим и чупи моста

18

Василев

преди 5 години

България може да спечели от новата ядрена надпревара между САЩ и Русия!!!Имаме много запечатани уранови мини и сонди, които могат да се активират и да заработят!Ще продаваме уран и на американците и на руснаците!!!Това е добре за българската икономика!!!Агент Стан Марковиц!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

В руската *** още си мислят, че е 1917г. Пример е салатата Вагнер. Умряха 500 русначета, защото тръгнали с копия и лъкове срещу американските войници. Измряха всички, а от американците нямаше и одраскани. Май имаше един генерал припаднал от смях.

16

Желтый жартиери

преди 5 години

Make love, not war, товарищ Путин! Давай газ за Бургас, търгувАй, богатей, само война недей, щото тогаз сите ще сме мъртви. И вий, ама което е по-тъжно, и ний.

15

Анонимен

преди 5 години

Тръмп и Путин ще си мерят таковата в тунела на любовта на Юнкер докато му се оправи ишиаса.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия се разоръжи в Европа ще потекат реки от мед и масло.