53

99

преди 5 години

До ВасилевПодозирам, че си Елкa Василева, но в коментарите се правиш на мъж.Ръчкаш, подкокуросваш, но тази вечер върви мнооого вяло.

52

Анонимен

преди 5 години

Какво спечели Германия,когато им докараха убитите немски войници от войната в Ирак?Човешки трагедии и смърт за немците,това получи!И това е от един съвсем не толкова голям конфликт,а представете си как ще е при по-голям конфликт!Всички трябва да застанем срещу войната,всички да протестираме!Не на войната и да на мира!И никакви провокации и дрънкане на оръжия на Европейския континент!

51

Анонимен

преди 5 години

Не искаме война и пушечно месо в Европа!Не искаме и провокации!Който иска,нека сам да отива и да умира за чужди интереси,ние в Европа не искаме конфликти!

50

Анонимен

преди 5 години

*** само чака Европа да се откъсне от САЩ, за да я прилапа. Не дождетесь, уродьй!

49

ТHE Патриот

преди 5 години

за уволненият журналист от CNN дето критикуваше израелаският геноцид в Палестина нито дума от пропдажните медии!

48

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЕй турчин,знаем,че не ти пука за Европа,въпреки,че цоцаш от Германия и с удоволствие ще се кефиш на унищожението и на избиването на европейско население в един конфликт или война,но твоето мнение не е меродавно!Не искаме чужди сили да ни използват за ръце с които да извадят горещите кестени от огъня и погребат европейското население!

47

Анонимен

преди 5 години

двуглавият орел в герба на раССия , много би му отивало , вместо жезъл и скиптър да държи голЕма , страшна ракета и дълга синя тръба !такава е първата асоциазция с която си представям днешна раССия - ракета и синя тръба (демек - ако нещете тръба, ще получите ракета) , което напомня едни времена на широковрати момчета с по 2 пръста челце - "елате при нас, за да не дойдем ние"

46

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЕй турчин,знаем,че не ти пиука за Европа,въпреки,че цоцаш от Германия и с удоволсвие ще се кефиш на унищожението и и на избиването на европейско население,но твоето мнение не е меродавно!

45

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

не европа е колония, а задунайская губерния. но от позиция, характерна единствено за ориета, или коминтерновската демагогия, викаме "дръжте крадеца"

44

ШибиРиби

преди 5 години

Аре е nuдaлu руски, Кристалина става от 1 февруари и.д. Президент на световната банка. Бой по Путин и българските му nuдaкмета, бой бой бой

43

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си ***,за да дрънкаш оръжия в центъра на Европа и да провокираш война на собствената си територия,само луд може да иска това или някой,който е далеч от Европа и не му пука за европейците и Европа,някой на който не му пука,че европейците ще станат пушечно месо.

42

Анонимен

преди 5 години

До RAZOR RAMONРуската Салата е създадена от Французите още в края на 18 век--по времето на Наполеон .--на т.н. "руска" салата, бля-довете и казват "салата оливие".незнайно защо ние и викаме "руска", въпреки, че в нея няма нищо руско!?крайно време е това название да се премахне и да се ползва оригиналното и име.

41

Анонимен

преди 5 години

Европа е една колония и не може да взима самостоятелни решения,каквото и продиктуват,това ще прави,американските политици са в същото положение,каквото им каже задкулисието,това ще правят,а не каквото е в интересите на народа!

40

как тилирик

преди 5 години

Ей кечистите, да не идваме.

39

БАН

преди 5 години

БОЖЕ, КОЛКО Е *** ТОЯ НАРОД, БОЖЕ!!!

38

Джейк Робъртс

преди 5 години

До RAZOR RAMONи ко? пак ли си намелян?

37

SS

преди 5 години

до 27 много видео игри си играл .....само че реалността е друга...

36

RAZOR RAMON

преди 5 години

Руската Салата е създадена от Французите още в края на 18 век--по времето на Наполеон .А ГРЪЦКАТА САЛАТА Е ПАТЕНТОВАНА ОЩЕ В 1926 Г, СЪС задължителни и стандартизирани продукти и грамажж,Домата е основен компонент там -- а домата е открит от АЦТЕКИТЕ и думата е от тях -ТОМАТО !..Както и ТОББАККО (Тютюна), И ПОТАТОЕ, ПАТАТО = КАРТОФЕР (Германска дума) -- Е СЪЩО ОТ МЕКСИКАНСКИТЕ АЦТЕКИ .Докаран в Гърция още след Великите Географски Открития от Гръцки Кораб от Севилля през 16 век - 1528 година

35

Анонимен

преди 5 години

И ако *** нападне ЕС, де ще си навре газппроводите? А Кутю де ще се дене?

34

V

преди 5 години

Според мен това е в интерес на Русия заради по големите разстояния и повече възможности да бъде свалена ракетата и не е изгодно за ЕС .Изстрелването от суша и вода е много по различно ,но никой не се е сетил за това .Русия е с по добри позиции ,но не знае как да се възползва ;) Това не е толкова важно .Като цяло оръжия се правят много неефективно и бъдещето ще ги промени .Сега е важно икономическото развитие и технологичното .То също е част от войната което никой не може да използва ;)