73

Анонимен

преди 5 години

Които нож вади от нож умира!Хак да са им ракетите и на САЩ и на РФ!Пирвите поне имат икономика и добър стандарт на живот а вторите ....може и да се разпаднат като държавно формирование до като почне някаква воина!

72

Анонимен

преди 5 години

Европа трябва да разбира, че при нарушаване на договора и агресия срещу Руската федерация европейските страни ще станат полигон за нанасяне на следващия удар.В случая няма да има никакви "избраници", тъй като ще става дума за масиран удар, уточнява Швиткин. Това трябва да бъде осъзнато от всички страни-членки на ЕС, по-специално от Германия, ------------------------С две думи, няма да гледате войната по телевизията, а ще бъдете реални участници (пасивни) в самата война.

71

Анонимен

преди 5 години

Точно казано - Бунт на колене.А г-н Борисов на колене ли прие ЗАПОВЕДТА НА МИСТЪР СЪЛИВАН ДА КУПИ Ф16 ?И сигурно е целунал определеното за слугите място, той обича да целува.

70

комитата

преди 5 години

с една дум а опичайте си акъла защото ще се яде голям бахур рано или късно зависи от Европа ,кога ще с еотдели от САЩ

69

муспи

преди 5 години

А кой бута съм война Европа и Русия? Китай?! Абсурд - и да иска, не може. Да, ясно кой, сефте. - Айдее пак антисемитизъм! Докога?! Ах ние страдащите, ах бедните! 66 милиона не стигат ли! Знаете как свършват тези работи!

68

Oleee

преди 5 години

Да, ***., те руснаците сами ще си изуят гащите и ще се надупят пред сащ! Ще ти се, ама няма! Отдавна мина времето на горбачов и елцин. Това не ти евргейския съюз, нито надупената България.

67

Наша Маша

преди 5 години

в публикацията няма и дума за това ,че Русия не е нарушила договора. Има хиляди приказки за това САЩ да не излизат от договора.

66

РАША НАША

преди 5 години

САЩ нарушава законите а рашките имено путин е виновен това винаги си е тека че миналата година беше много студено в европа -путин испрати на европа студ които беше наречен смерч винаги за калпавите американци и европейци е виновен путин.те не си признават грешките за тях трябва някои да е виновен .най важното че путин е винаги виновен.единственият политик в света които е уважаван и почитан това е путин.зависта на сащ нато ес ще ви убие

65

Пешо

преди 5 години

Поредната кремълска статия със заплахи към Европа! Нищо ново!

64

ЛЪЖИТЕ НА ПАСИ

преди 5 години

че НАТО ще защити някой друг / например нас срещу ТУРЦИЯ/ се развеяха като сутрешна мъгла. КЮРДИТЕ бяха изоставени безцеремонно да ги смаже ЕРДОГАН. И в СИРИЯ и в ИРАК и в самата ТУРЦИЯ

63

ВЪН ОТ НАТО

преди 5 години

Това е пътя за БЪЛГАРИЯ

62

Франц Кафка

преди 5 години

Обича руският народ да се бунтува !Застанат на колена пред господарската къща и стоят подлеците ! Знаят , че се бунтуват и въпреки това стоят ! М.Е.Салтиков-Щедрин.Автора изглежда е чел великият руски класик :)))

61

Прасе с каска

преди 5 години

Значи САЩ нарушава и разваля договори, но Русия е виновна.Ибахти извратената логика.

60

Z

преди 5 години

Не ви ли е ясно,че Европа и нейните лидери са клекнали пред САЩ и сега се пънат на Русия по заповед на американците! ЕВРОПА е зависима и се е превърнала в ***! Ще има да гледате още жълти жилетки и то не само във Франция! Русия не желае да има каквито и да било търкания с европейците,но всичко това и се налага от САЩ. Китайците хубаво казват-дайте да търгуваме ,а не да воюваме!

59

Адолф Айхман

преди 5 години

И янките и руснаците винаги са се страхували от силна Европа и се опитват да я смачкат в менгеме както са правили и преди. Опитите им ще отидат на вятъра, нека се трепят по между си и накрая Европа пак ще доминира света когато това което започна Фюрера бъде приключено. Той не случайно нападна истинския враг, юдея който иска да подчини всичко и всички както вече е направил в америка и русия, но Европа е друга птица и освен на продажния остров другаде не виреят брадатите иззроди

58

goso

преди 5 години

Любопитно дали руски политик, министър, парламентарист може да изговори завършена мисъл, без да спомене - цитирам:-"твърд отговор"-"случай на военна агресия срещу Русия"-"европейските страни ще станат полигон за нанасяне на следващия удар"-"недружелюбна политика спрямо Русия"-"масиран удар"Какво е това? Декларация за война? Дружелюбност?Тия са психопати бе!Кой му е отвързал каишката на този?

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"А знаеш ли, че в САЩ все още бият черните?" А, ти знаеш, че в САЩ вече не бият ***, а ги отстрелват?

56

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, европейските държави ще дадат бази на американците със "средните" им ракети, ами после? Ако някога се сритат атовете кои ли магарета ще го отнесат първи. Хайде да познаем от първи път къде ще се сипе ядрена пепел. Що не си ги държат американците и средните ракети на подводници, най-добре е така. А ние тука да сме си живи и здрави.

55

Трансатлснтически

преди 5 години

ББ се бунтува със задните си части. Помним че ГЕРБ се сформира с финансиране от Българо-Американска банка и за отплата дойде времето да купи на народа ненужни Ф-16 за милиарди. Ако това не е подкуп здраве му кажи.

54

Анонимен

преди 5 години

Елкe, напиши за големият us-десантен кораб LSD 43 USS Fort McHenry с 500 тюлена на борда, преминал край българския бряг и акостирал в Констанца и ще удариш хилядарката.