9

Анонимен

преди 5 години

На тези некадърници сега хакерите са им виновни. пълен смях. на крива ракета, космоса й е виновен

8

Анонимен

преди 5 години

В България няма ИТ специалисти за голям проект които могат да го реализират. Повечето фирми работят западни поръчки, нещо като кол-центрове за доработка и тестове на западни проекти. Българските ИТ фирми нямат нивото и културата да организират, ръковотят и реализират такива проекти, такива проекти трябва да се дават на западни ИТ фирми.

7

;)

преди 5 години

Ха-ха-хакерска атака. И това за един сайт, който е по-*** от електронен магазин за 50 лева. Само заради тъпите обяснения трябва да излетят още трима некадърници от апи.

6

Анонимен

преди 5 години

Първо твърдяха, че проблем със системата нямало. После си признаха, че е имало проблем. Сега си измислиха и хакерска атака. Уникални палячовци.

5

ми

преди 5 години

с една дума - гепирастия.

4

Анонимен

преди 5 години

Дали сме ви 180 милиона за смешна система, която всеки скучаещ хакер може да разбие? И се каните да въведете електронно гласуване? Айде всички си подавайте оставките и на село да пасете овцете.

3

Анонимен

преди 5 години

Макетата не разбират от електроники. Там няма сривове на бариерите.

2

Статистик

преди 5 години

На крива ракета космоса и е крив. Чудят се как да прикрият своята некадърност и кражибите - хакерите им виновни. Сигурно и за това са виновни зашото не са поставили терминалите по границата.

1

Анонимен

преди 5 години

Е как бе, толкова много айтита и програмисти, все с по 6-7 хил лева заплати, а все проблеми, все хакери ги гонят.