80

АНТИ

преди 5 години

Едни пият алкохол,други приемат дрога и т.н. Бягство от действителносттасе казва.

79

Анонимен

преди 5 години

Всяка цигара е вредна. Просто повече цигари повече вреда. Останалото е до организма Същото се оказа, според едни скорошни изследвания и за всеки грам алкохол. Но примерно виното може да има и полезни свойства върху организма. И като цяло умерената консумация на алкохол не може да те доведе до такива последици каквото редовното и трайно пушене. Цигарите нямат никакво полезно влияние, освен евентуалните ползи от никотина при алцхаймер. Но никой пушач не пуши заради това.

78

архимед

преди 5 години

тоя преход към демокрация така и не се осъществи след като виждаме децата и внуците на бившият партиен елит да са сегашните бизнесмени номер 1, артисти,певци,политици, доктори, знахари, шефове на фифа,фафа фуфа и прочие *** изкачила се по социалната стълбица благодарение на силното рамо на връзкарството. ей на това се чудя как така изведнъж се навъдиха хиляди знайни и незнайни донори на черен дроб за горепосочения алкохолик или за подобните нему. кой ли бездомник ще се спомине. за други ня

77

Oliver Lieb 4 lyfe

преди 5 години

ЕЕ отдавна не се бях забавлявал така, ако хората не намират черния хумор в коментарите вече наистина се правят на много стегнати.. отпуснете тая халка, пийнете едно за Халкин и се посмейте макар и на черен хумор, да не би да имате баща си да ви се мръщи пред компютъра - сами сте!

76

Шопо

преди 5 години

Отдела я намирате тая злоба ,бе !?А ?

75

До 84

преди 5 години

интересно ми е на колко години си ти който обясняваш за количеството? Патил ли си или си подготвен теоретично?

74

Анонимен

преди 5 години

Ама верно ли не било доказано,че цигарите са вредни? Явно живееш в паралелна вселена.Най са ми забавни пушачите, които не просто не прознават порока си, а дори си измислят световна конспирация срещу горките невинни тютюневи фирми, които печелят милиарди и харчат официално милиони за лобисти. Виното може да е полезно или поне не увреждащо ако е чаша две на ден. От там нагоре мощното и продължаващо прекаляване с каквото и да е вреди.

73

Филантропи,

преди 5 години

Я си теглете чоп кой да му даде дроба си. Не е нужно да се занимава цялата страна с такъв хуманен акт на благотворителност и хуманизъм! Ако дарите два дроба-единият ще го приеме като мезе. Той не е гнуслив.

72

Анонимен

преди 5 години

Само Хабиб Нурмагомедов, вееее!

71

Анонимен

преди 5 години

до 76 Така ли било? Викаш Ласкин е на социални и не е здравно осигурен? Знаеш му здравния статус ли, злобен малoумен индивиде?

70

Мен

преди 5 години

До АнонименЩото не си плаща. Люска ракия като не видял, после ние му плащаме лечението. Ако иска да си плати проблеми няма - парите и живота са си негови.

69

Анонимен

преди 5 години

до 70 Че ако си плати или има доброволни донори- както в случая с Ласкин що да не заслужава черен дроб? Значи един милиардер не може да си прави 3 пъти трансплантация на сърце като Рокфелер, защото африканчето няма пари за и една такава трансплантация?Нали си плаща..какъв е проблема?Викаш оня милиардер и няма право на живот , а африканчето има право на живот, защото го гледаме от морална гледна точка?Иво Андонов към Куката:" Морал? Къде видя морал тука, бе? Няма морал." И разхвърля дивана!

68

До Дарвин

преди 5 години

Викаш в кварталните кръчми и по селата все едни интелектуалци батка. И всички с едни интелигентни професии, шофьори, зидари,арматуристи...На елементарния човек това му стига.Цигарата, ракията, мръвката. Други по-прости, спортуват, пътуват. Изпитват духа и тялото си.

67

8877

преди 5 години

До 69ЕЕ злобни били, ти прочети 67 какво е писал и ми кажи без да лъжеш че не си се смял като магаре след тоя коментар? Няма злоба ние сме морални и забавни..

66

Анонимен

преди 5 години

Хора истината е, че Ласкин не заслужава нов черен дроб щом, е постъпил така сам се е докарал до тук. Но не пожелавайте смъртта на никого не е хубаво всичко се връща.

65

Анонимен

преди 5 години

Тука от злобни по злобни хора!

64

до 62

преди 5 години

Питам защо народа е зъл :) Да не сме първични :) Много хора подкрепят Ласкин.

63

123

преди 5 години

тоя к апут Ласкин няма ли да ни напусне най после

62

Анонимен

преди 5 години

до 63Сестро, не пожелавай смъртта на никого.Запомни го!Не съм набожен!Просто съм Човек!

61

Анонимен

преди 5 години

до 58 Пи си уискито заедно с Ласкин на маса ли, че да казваш че е зъл?Папагал жалък.