160

Ристу

преди 5 години

Хахаха. Подобрявало се. Направо си е умрял вече. Сигурни били. Хахаха.

159

Анонимен

преди 5 години

Дано да се възстанови. ВМА е извезтна с вътрешноболничните си инфекции, та дано никога не ви се налага да попадате там!

158

Пожелание

преди 5 години

Жалко, че един интелигентен човек, баща на две деца, добър приятел, свестен и почтен, не мутра, не политик, не депутат или друг алчен къpлeж, е толкова слабохарактерен и безволен. Дано се възстанови и поеме по нов път!

157

Гошè

преди 5 години

Ама Ливан Аскин бил се бил напивал така ли!?

156

Анонимен

преди 5 години

Имаше една песен. не говорят само рибите,и вълните и моретата.В понеделник е Иванов ден.Да внимава Ласкин Иван

155

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 148А този пък как смуче!!!! Луд ли си? Виждал съм го преди години отблизо в бар. Мани! Всичките са такива.

154

Анонимен

преди 5 години

Той и един познат беше в същото състояние и се оправи напълно. Сега нищо не го боли изтръпнал е и е в един друг свят. Как е там само той си знае. Много пъти бях му казвал че така не се пие ама той си знае неговата. До такава степен се беше спиртосал че вместо вода през ноща пиеше алкохол. С такива няма оправия, оправя ги само дървения костюм.

153

Анонимен

преди 5 години

С такива верни приятели още поне 2-3 дроба може да усвои по предназначение. Един дроб не стига в тоя живот.

152

Н20

преди 5 години

Току що прочетох първите му думи след комата,,.. случил съм на братя ,приятели ,любов и жена.Аз ти казеам ,че не си случил на безалкохолна ракия.

151

Анонимен

преди 5 години

Сложили са го в кома, за да спре малко да пие. Пак го сложете в кома за 1-2 години, ще се оправи.

150

Анонимен

преди 5 години

Емиии шом са убедени добре. Да видим колко лекуват убежденията на близките. Освен да го оращаме и него при Жоао а кристалната решетка?

149

Анонимен

преди 5 години

Това е истинска пандемия.Имам приятели,колеги,съседи,които потънаха в блатото на алкохола и не могат да излезнат.Семействата им живеят в някакъв кошмар.Който е тръгнал по-този път задължително катастрофира.

148

Ники

преди 5 години

А всъщност става въпрос за разгънатата картина на Синдром на Емоционалния Срив от всичките му нива.

147

Рали

преди 5 години

Честно казано, не ми дреме за този човек. Толкова усилия и средства за този съдран чувал! По медиите беше с едно доста нахално поведение. А жена му с какво се харесва, като водеща в биг брадър, едно пошло шоу за пари. Явно, е вип пациент. Това е България! За някои всичко, а другите да плащат.

146

Рали

преди 5 години

За Ласкин явно се прави скъпоструващо лечение. Доколкото знаем, той не е работил последните години. Мой познат, работещ в чужбина бе опериран тук сърце и от там бе заплатена сумата 32000 евра. За наша сметка е лечението на Ласкин, мъж, с две деца, две жени, мъжко ли е това? А ние си плащаме за всичко.

145

Не познавам

преди 5 години

Ласкин, но като гледам снимките , близките му трябва;1.Да го поддържат да НАМАЛИ ТЕГЛОТО!( това става без червени меса- плодове, зеленчуци, зеленчукови супи .А.Сърчаджиева е наясно.Интелигентна жена е.И никакъв алкохол! Чай мента, лайка с мед.2.Разходки на слънце, а не- в запушени кръчми, клубове и къщи.3.ДЕБЕЛИНАТА, ЗАСЕДНАЛ ЖИВОТ, ПИЕНЕ И ЯДЕНЕ пречат.(Родителите на всички ни почиват.)

144

преди 5 години

Предполагам, че в досегашният си около 25-годишен стаж редовно си е плащал здравните вноски. Иначе излиза, че скъпото му лечение е за сметка на останалите данъкоплатци.

143

Анонимен

преди 5 години

То в България остана ли актьор, който не е къркач? Аз не се сещам! Май онзи малкият Мамалев само не пипа.

142

Анонимен

преди 5 години

Ласкин нито е първият,нито ще бъде последният, който се дави в това море. То е погълнато милиони и ще продължава да гълта заради човешката глупост.Каквото природата ни е дала,това трябва да бъде.

141

Старо куче

преди 5 години

Този е вреден за себе си и най-вече за семейството си. Пък и е посинял. Така че...