100

Анонимен

преди 5 години

Ако човекът се оправи най-напред трябва да се лиши от приятелите си алкохолици

99

Балтазар

преди 5 години

Тук в Индия река Ганг ни е свещена. Който влезе в нея излиза чисто мокър, но оздравял..

98

Анонимен

преди 5 години

Дават му тия които го обичат. .То важи и за тях бе мисир. Освен това къде съм казал, че за Ласкин те карат да си даваш дроба. Казах за алкохолик. Ти защо веднага свързваш алкохолик с Ласкин? Мисир с мисир...

97

Анонимен

преди 5 години

до 109 Усещане за Жена!

96

Анонимен

преди 5 години

Кой е филма с Ал Пачино?

95

Анонимен

преди 5 години

до 102 Никой не те кара да даваш дроб на Ласкин, бе пуууйко! Дават му тия които го обичат. Ти си пий ракията и спри, ако можеш със злобата...в което се съмнявам онбаче.

94

Анонимен

преди 5 години

Има ли тумор на носа. За пръв път чувам

93

до 102

преди 5 години

Ласкин не е алкохолик. Той само малко си подпиива

92

Анонимен

преди 5 години

И къде е смисъла, че ако пия редовно ще живея по-малко с 10 години, ако не пия?М? Да гледам как *** ни превземат след 20-30 години и да гледам безпомощно ли?Че къде е ползата от това....както казваше на придружителя си в хотела Ал Пачино, когато оня му казва, че не пие.)

91

Анонимен

преди 5 години

Всеки унг или лицево-челюстен хирург ще ти каже, че за туморите областта на гърлото и носа цигарите са основен фактор. За рака на белите дробове и десетките други заболявания за които -пушене, алкохол, и затлъстялост са рискови, дори няма смисъл да се пише. А това, че нещо друго е вредно не значи, че.цигарите са полезни. Могат да те убият и с нож и пистолет.То и в Индия хората(които оцелеят) развиват имунитет и не умират при потапяне в тази клоака Ганг. Започни да живееш на бунището

90

Иван

преди 5 години

Много съм съгласен със Сеньор аГаланте

89

Анонимен

преди 5 години

Да дадешш черен дроб на алкохолик е все едно да си отрежеш и дадеш ръката на крадец на който са му отрязали и двете за кражба. Пак ще му я отрежат

88

Сеньор Галанте

преди 5 години

До Количествените НатруМда..верно е..пушач с разширени вени може и да нема и тем подобни ,обаче с лопата да го ринеш има такива със запушени вени и артерии...след което рано или късно следва инфаркт или инсулт. Ти кое от двете си избираш...или и двете?! Казвам го от личен опит,било като професионалист или обикновен човек.

87

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак. ЦИГАРИТЕ НЕ СА ПОЛЕЗНИ. Просто по-малко количество е по-малко вредно. Единствено никотинът може да има полезни свойства при нервнодегенеративни заболявания -алцхаймер.Но той е съпътстван от едни други прекраснк вещества като катраните, които можеш да видиш на снимкитв върху белите дробове на заклетите пушачи. Също има и доста химия при обработката на тютюна. Познавам пушачи с разширенк вени. А познавам и пушачите с тумори на ларинкса.

86

Иван

преди 5 години

Аз не пуша, не пия и никак не ходя по жени. Искам да живея почти вечно или в краен случай поне до 150 години. Сега чакам да видя какво ще стане.

85

АТАКИСТ

преди 5 години

до 93Кочо, ти изобщо прочете ли статията? Тия които искат да спасяват Ласкин и да му станат донори са от неговото обкъжение- роднини и приятели, но и непознати. Кой ти е казал тук в тази тема , че иска да му бъде донор, ОЛИГOФРЕН?

84

Славчо

преди 5 години

Бог да е с него в последните му дни

83

Анонимен

преди 5 години

По-добре цигари и алкохол, отколкото месо, мляко, сирене, яйца!!!

82

Кочо

преди 5 години

Проблема ви на всички "добри хора" тук, които искате да помагате на който си искате, е че сте прости. Не можеш да помогнеш насила. Алкохолизмът в такава степен е самоубийствен, човекът сам не иска да се оправя, той така си е добре. Затова и ако му се даде орган, това е загуба на органа. В момента има стотици други, нуждаещи се от донор, като сте такива добряци дарете на тях, а не на раздуханата от медиите мелодрама. Както вече написаш, никъде в света няма да се класира за донор.

81

бай-Митко

преди 5 години

...заминал е,за съжаление. Въпрос на време е.