62

Анонимен

преди 5 години

Стига спекулации - системата работи ! Може ли някой да каже кое не работи ?

61

AZ123

преди 5 години

До Анонимен 67Дори и в момента да работи, целия този хаос, който се получи заради неработещата система платена от нас данъкоплатците нетрябва да се замита и да се приема, че е нещо нормално и трябва така да продължават нещата. Факт е че в началото неработеше, а са дадени маса пари 180мл. + това да 15 януари няма да се проверява за винетки, което е допълнително ощетяване на държавата(всички нас).

60

Питащ

преди 5 години

Този Антон Антонов, който, освен че е забъркал огромна каша с винетките, има наглостта да дава интервюта че "нямало проблеми", няма ли кой да го уволни дисциплинарно, а и да го даде на прокурора?! Отново ли липсва контрол над тези хора? Някой носи ли отговорност в тази държава?

59

Анонимен

преди 5 години

В БГто само киселото мляко става "като хората", но там българите нямат никакви заслуги пък...

58

Анонимен

преди 5 години

Изпипана система и ....... работи ! Кое не работи ?

57

Анонимен

преди 5 години

Отново бях в сайта bgtoll.bg и пак неразбрах какво не му работи !

56

Тол

преди 5 години

Много искам да знам защо изобщо ни трябваше тази система, защо са дадени тези безумни пари и ще продължават да ги дават и ЗАЩО ТЪРПИМ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС

55

Анонимен

преди 5 години

За едно и също плащаме по различен начин!!! А проблемът е един- дупките по пътищата защо плащаме за нещо което не получаваме толкова ли е *** българския народ?????? Докога ще плащате ***!!!

54

Хел

преди 5 години

Че то в България нищо не става

53

Анонимен

преди 5 години

Българи връщайте се в България. Под вещото ръководство на герб, вашите пари бързо и безвъзвратно ще бъдат усвоени. Тук всичко е рози...

52

АХА

преди 5 години

Работя в ИТ компания. Това да пуснеш система, в която основния процес(покупка на винетка) неработи означава, че или си много *** или много арогантен. Което за пореден път показва колко много са се самозабравили тия отгоре, които харчат нашите пари(180млн.).

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59нещо бъркаш сайта за винетките с *** hub

50

Анонимен

преди 5 години

Сега бях на сайта bgtoll.bg и не разбрах кое не му работи ?

49

Анонимен

преди 5 години

Гледам оправили са бъга в системата.Вече може да си поръчаш винетка и за млечният път.Боко и Лили Винетката казаха, че им остава само да го асфалтират

48

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера какво трябва да се случи, за да се подаде оставка в България? Моля, обяснете ми! Как например в частния сектор ако не си вършиш работата ще те уволнят, а в държавните структури и по-конкретно шефа на АПИ за несвършена работа и за изхарчени милиони средства има наглостта да седи и да дава интервюта? Ами веднага си отиваш, ако имаш достойнство бе човек.

47

Край

преди 5 години

Не е измислена по блажна схема за кражба на държавни и общински пари от СОФТУЕРА.Все е уникален с авторски права и никой друг не може да го направи освен "нашата" фирма. Колкото се предвиди бюджет - толкова се взима и за още се пита.После ви чудно що вие откривате кафе/магазинче/кръчма/ и едва свързвате двата края а на магистралата ви застигат едни коли по 300 хил. лева и ви мигат да се дръпнете в дясно да минат ТЕ.

46

Квиииик

преди 5 години

Не ме питайте къде са отишли тези излишно дадени 180 милиона, квиииик!Аз съм много високопоставена и не дължа обяснения на някакви си там интелигенти и други тем подобни менти, които умеят да си направят сметката, квиииик!Знаете ли кой е дядо ми?Квиииик, квиииик, квиииик!А знаете ли колко струват чантичките ми, а? Квиииик!И да не сте посмели да ми припомняте, че баба ми е припкала след козитес кърпено торбе на рамо!Квиииик, квиииик, квиииик!

45

Анонимен

преди 5 години

Дори и тия с конвертирани винетки щяха да ни проверяват за верификация, но просто някои се уляха, защото решиха, че ще имат винетка за без пари.Жалкото от цялата работа е, че независимо че вкарват и номера на колата и стикера при продажбата, явно се изпраща само брой продадени стикери към АПИ и просто нямаха начин да конвертират автоматично хартиените.Също липсата на опция за коригиране на грешки, не е добре. Трябва да я има.

44

Анонимен

преди 5 години

https://google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url=api.bg:8080/easytender/bg/orange/public/download.jspТова е договорчето. Има данни за контакт....

43

Ох, успокоих се!

преди 5 години

Скоро всичко ще бъде оправеноисВинетка ще си купи още една чантичка за 3 000 кинта,а послеще припомни на трудовите пенсионери,че не бива да искат по-високи пенсии.Защото ТЯ така мисли!Ах, недей, какво величие!Ама как моля ви се, се пръкна този аристократичен генв селското копторче, от което произлиза партизанската й рода?