82

Mitko

преди 5 години

Австрийска фирма най-добрата в бранша? Но кой ѝ е подизпълнителят? Тези, дето срутиха Търговския регистър за 19 дни...

81

Митко до 91

преди 5 години

Абсолютно си прав!

80

Анонимен

преди 5 години

Същото като с пътищата - скъпи и не съвсем качествени.

79

Анонимен

преди 5 години

Най- новия прякор на Бойко знаете ли кой е? - Резила!

78

Анонимен

преди 5 години

Като ИТ специалист с около 20 години стаж мога да заявя, че цената на системата е завишена поне десетократно.

77

минувач

преди 5 години

Цъка системата бе! Само не ми дава да избера начална дата друга от Януари? Що ли? Аз Февруари ходя да карам ски в Австрия, Март да се гмуркам на Малдивите - винетка ми не требе?

76

Анонимен

преди 5 години

Фирмата, която изгражда системата е Kapsch и е австрийска - най-добрата в бранша !

75

Анонимен

преди 5 години

Най-досадното е че този убавец има гражданите за такива балами, че явно смята своите отговори за нормални.От Дедо още българските общественици са свикнали, че няма значение какво говорят и затова се подхилват ехидно, докато ръсят простотий.

74

:)

преди 5 години

ГЕРБ са машина за кражби. Проверете сами колко сме дали за "електронно правителство", колко време го правим, докъде сме стигнали. После го сравнете с направеното и работещо отдавна в Естония и ще ви стане ясно за какви брутални кражби говорим. Не става въпрос за обикновени кражби на държавни служители, а за мафиотска структура унищожаваща държавата. Костов и Луканов са като малки ученичета сравнени с Мутрафон Боко и Шайката му.

73

хаха

преди 5 години

АКо беше в частния сектор до сега да си ги уволнили всичките дисциплинарно...Но, не - къде ще си намерят работа горките? Никоя нормална ИТ фирма няма да ги наеме...:))) Кой ви прави софтуера , защо не казвате?

72

цецо

преди 5 години

Абсолютно прав. Елементарен софтуер със елементарна защита против измама. Връзка със закупените хартиени - единна база данни (един екселски файл). Връзка по нета с устройствата за проверка. Изобщо не струва и половината, дадени на пишман специалистите дето тръбят че била ок. Яка глоба трябва.

71

Доктор Хаус

преди 5 години

Диагнозата на пациента Република България е ГАСТРОЕЗОФАГЕАЛНА РЕФЛУКСНА БОЛЕСТ (ГЕРБ). Докато не се излекува от това досадно, но опасно заболяване, пациента няма да може да води нормален достоен живот.

70

pipo

преди 5 години

Парите откраднати и изпити, а чиновниците пълни *** дето не стават и за каруцари!

69

anon

преди 5 години

Пак са преебани изрядните, които вече са закупили винетка. Тарикатите, които са изчакали имат 15 дена гратис.

68

Анонимен

преди 5 години

Не на електронното гласуване ! Ще е същия провал

67

Анонимен

преди 5 години

В конкретнивят случай да не се приема електронното гласуване защото то не е надеждно. Гражданите сами видяха провала с винетките . МНОГО МАЙСТОРСКИ И ИНДЕРЕКТНО ПОДГОТВЯТ ОБЩЕСТВОТО ЗА БЪДЕЩИ ПРОВАЛИ С ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ. МНОГО УДОБЕН ПОДХОД НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ИЗПЕЧЕНИ РЕЦИДИВИСТИ МЕ МАМЯТ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ ОТ СОЦИАЛНАТА СФЕРА .

66

Ванката

преди 5 години

От винетки държавата събира към 220млн.лв. на година - НО плаща 180млн. лв. за куца система!? И за подръжка на системата се гласят да дават по 700хил. лв на месец още. Е, това ако не е пладнешки обир, не знам кое ще е!!!

65

Джоко

преди 5 години

Няма работа, с която да сте се захванали и да не сте я *** !

64

Чоко

преди 5 години

Не мога да разбера, коко трябва да са прости тези в АПИ , за да направят този батак. Оставете сайта, който ту работи ту не. Проблем е в липсата на устройства за продажба на винетки на КПП-та. Как може да изискваш винетка от ТИР след като той няма от къде де си я купи???? Тук явно е направено с цел онези с фуражките да захлебят след празниците.

63

Ум

преди 5 години

Както винаги няма виновни. Вдичко е наред, и така 30г. Овцете продължават да спят, годините минават, държавата затъва, народа бяга, цените се качват и ... резултата е че сме блатото на Европа.Боли, но истината си е истина.