102

ДДД

преди 5 години

Абе хора, това са 180 млн. лв. Вие давате ли си сметка колко е това? За 1 неработещ сайт... Няма проверка в базата платено ли е вече за даден автомобил ... Това са откраднати пари. За затвора са всички допуснали това да се случи. Борисов да отива да програмира и да оправи бъговете по системата - иначе в затвора трябва да лежи, че допуска такъв начин на работа на институциите.

101

Анонимен

преди 5 години

нема никакъв провалцената е убийственакойто требе е взел милионите останалото е за баламите дето търпят банкянския папуас да им гъгне по телевизиятана печелившите честито

100

Анонимен

преди 5 години

То като ремонта на Графа, кражбите на Екоравновесие и да не споменавам повече...

99

Жожо

преди 5 години

То не бе провал с Минетки, , Магистрали и Регистри, Фандъци и лъжи в съндъци.....

98

Шопо

преди 5 години

Епа сичко ли украднахте ,бе чоджум ???!!!

97

тоти

преди 5 години

Taka ne a po zle trebe da stane

96

Анонимен

преди 5 години

щом оня от помощното училище управлява държавата,какво очаквате

95

Опале

преди 5 години

Ама не съм изненадан грам. То оставаше и да заработи. След всички рушвети не са останали пара за самата система еле па тестове

94

Анонимен

преди 5 години

Е нали началника каза ИТ специалистите да ставали овчари преди 10 години. Да си викне овчарите да му оправят скапания уеб сайт на wordpress с една база данни отзад, дето като цяло е проектна работа за второкурсник от Софт Уни по програмиране... И толкова смешна и жалка, да не можеш да сложиш една проверка в базата, та да не могат да си регистрират винетка 1700 пъти някои потребители... Това е смешката на века тоя "проект".

93

Аз

преди 5 години

Поредната кражба!!! Поредната некадърно свършена работа!!!ОСТАВКА гер бе ру нгели! Разпарчетосахте и ликвидирахте държавата от малоумщини!!! За затвора сте всички до един!

92

Бек

преди 5 години

Хората вземаха парата...и казаха ша видимУбава работа ...като всяка комисионерска и българска...Добре че е Баце - слънце и на всякъде огрява,специалист по всичко...и всичко може.Докато той не разпореди...нищо не става...нищо не работи

91

Факт

преди 5 години

Това не е просто провал,а ПОРЕДНИЯ СКЪП ПРОВАЛ на гербаджиите!Цената в пъти по-висока,качеството-в пъти по-ниско.....

90

Мнение

преди 5 години

В държавата на ГЕРБ цари хаос.

89

Гошо от Почивка

преди 5 години

Австрийската фирма се казва - Kapsch. Тя е създателят на софтуера на този провал. Собственикът в България е един гаден австриец ли е, немец ли е, който си опъва секретарката си, която му е жена, и съвсем спокойно говори за далавери в България. Незнайно как, женицата му след поемането на проекта се оборудва с поне 2 чисто нови коли, които смело си кара ходейки на работа. А другият крадлив изпълнител е ITA. Те правят ТОЛ автомобилите. И те се нагушиха много с парички ;)

88

ШибиРиби

преди 5 години

Стига глупости и лимонада, това са пари за цяла магистрала не за уеб сайт и тия пари са от джоба на народа. Според мен поне петнайсет души са моментално за 20 г лишаване от свобода. Стига комедии иванчеви миванчеви.

87

Анонимен

преди 5 години

голям срам по границите ,да няма работещи машини да взимат парите на ползващите пътищата.а за тези 15 дни до 15.01 колко приход ще загуби държавата.я канцелирайте 30% от платеното на изпълнителя на поръчката за винетната система.

86

Анонимен

преди 5 години

Електронно гласуване НЕ, но машинно ДА. Но от ГЕРБ са против, познайте защо.

85

Потресен

преди 5 години

Калинките от ГЕРБ разградиха всичко в България. Единствено корупцията, кражбите и простотията им, работят безупречно.

84

Анонимен

преди 5 години

В конкретнивят случай да не се приема електронното гласуване защото то не е надеждно. Гражданите сами видяха провала с винетките . МНОГО МАЙСТОРСКИ И ИНДЕРЕКТНО ПОДГОТВЯТ ОБЩЕСТВОТО ЗА БЪДЕЩИ ПРОВАЛИ С ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ. МНОГО УДОБЕН ПОДХОД НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ИЗПЕЧЕНИ РЕЦИДИВИСТИ МЕ МАМЯТ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ ОТ СОЦИАЛНАТА СФЕРА .

83

идиот

преди 5 години

този е абсолютен ***...