180

Ххх

преди 3 години

Тея са пидалии

179

Кико

преди 4 години

Много са самонадеяни хората в Бг,никой не защитавам,но някои си мислят че всичко ще бъде като по филмите,а не става точно така.Трябва твърд план Б за да оцелееш

178

Jellyfish

преди 5 години

Изглежда като постановка създадена с цел да привлече внимание върху факта че хижарите отказват 24 часов достъп, което те са длъжни да правят.

177

Само питам

преди 5 години

Прави впечатление, че компанията, цитирам г-н Кенаров е била на "леки наркотици". Като ще се раздава правосъдие и ще се търси вина в цялата случка, питам - притежанието и употребата на наркотици макар и класифицирани, като "леки", законна ли е?

176

Грух

преди 5 години

Мисля, че завиждате на момчето, защото вие не можете като него !Жалки, дребни душички !А хижарите са директно за затвора - раздел 3 от Наказателния кодекс на Република България !

175

Анонимен

преди 5 години

В заслона, който е бил отворен можеш да си запалиш и огънАми да са го направили пишман приятелите, а не да чакат някой да им слугува, още повече че думата застраховка за планинс6о спасяване е *** дума за тия наркоманчета

174

Върбан Брястов

преди 5 години

A, сега след като изсипахте толкова помия върху хората стопанисващи хижата и заслонът там, където достъп има винаги и по всяко време, запознайте се и с другата гледна точка: лhttps://24chasa.bg/***/article/7229031

173

Димитър

преди 5 години

Това е постановка те са знаели че хижарят няма да е там. Заради този *** да махнат може би най-добрият планинар в България. Чавдар поддържа чайната в перфектно състояние и може би за да има този наплив към върха е това че той е там. НЕ Правете Тази Грешка. ЩЕ МАХНЕТЕ ЕДИН ОТ ПАЗИТЕЛИТЕ НА ПЛАНИНАТА. Лично съм го виждал как почиства поляната на върха. Много, ама много стойностен ЧОВЕК.

172

Бай Онзи

преди 5 години

Да бях аз там щях да поканя голия хомосекшуал и с лопатата зад врата, та да не се мъчи много

171

Анонимен

преди 5 години

Аз съм млад и съм си внушил че всичко трябва да ми се дава веднага и навсякъде. Всички са ми длъжни. Важно е на мен да ми е добре. Искам пред мен да са строени в две редици всички хижари спасители лекари и от 112.

170

Анонимен

преди 5 години

Психо агресия от индивиди които се чувсват по силни. Ако хижарите бяха известни на полицията, тия щяха ли да ги мачкат 4 дни чрез медиите.

169

Киро Кюмюря

преди 5 години

Тези 0братните, да не би и да са вегани?

168

Анонимен

преди 5 години

Съд и затвор за уро.да-хижар !

167

Анонимен

преди 5 години

Сега като изгонят хижарите горе ще си стане наркоманско свърталище

166

Анонимен

преди 5 години

Тоя Кенаров разказва:За нова година поканил на гости една американска кукувица - нарича я Джуди. За да блесне пред чужденците дал идея да празнуват на Ч. Връх. Решението не го взел на трезва глава, а " преситен от лека дрога и тежки мезета".Така нямало и да се охарчи много малко винце, сандвич и баничка си взел в торбичката да почерпят моматаБили смесена компания 3 мъже и 1 жена. Като разбрали, че чайната няма да работи, викнали горкото Куку да провокира скандали иДжуди да му разтрива петите

165

Пацu

преди 5 години

Вижте интервюто в сайта на БТB с човекоподобното наречено "хижар", и после коментирайте...

164

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е да им отворят и да им предложат топла храна, сухи дрехи и дупе. Длъжни са, 24/7 !

163

Аман от олигофрени

преди 5 години

*** самочувствието дето са го имали тези - казват им няколко дни по-рано че хижата няма да работи и те въпреки това решават да се натресат. Преди години били ходили и сега щяли да идат без значение какво са ти казали! Не можеш да правиш каквото ти скимне, да развалиш празника на сума хора (хижари, спасители) само за да си задоволиш *** его и да тичаш по *** из планината (предполагам надрусан като ***). Герой ама дригия път!

162

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е, че се вдигна шум и ще изгонят тези ypoди!Такива хора нямат място в планината!Да си се заключват вкъщи!

161

Анонимен

преди 5 години

Хора,мислите ли че ситуацията и хората,които са я създали са нормални? Не съм чувал за подобен проблем и подобен случай,а живея дълго и съм любител турист! Това е извратена акция на хора без настояще!