49

Анонимен

преди 5 години

Шоуто е пълно! Ще обикалят да търсят откъде да си купят електронна винетка :D

48

пожелание

преди 5 години

На всяка кола -герберист за да прибира парите !

47

До 50

преди 5 години

Тол таксите се предижда да влязат в сила от 16 август 2019 година. Сега камионите са с виентки - същите, които критикуваш, само че трябва да са електронни, а системата на ГЕРБ не работи.

46

Анонимен

преди 5 години

Да отпуснат още 1 млрд лева за сайта, дано този път проработи!И да купят още самолети от американските, нищо, че нарязаха за скрап над 300 МИГ-а преди това!Румънците явно са прости, че си модернизираха МИГ-овете, ние ще купуваме самолети, които сърбите сваляха със старо съветско ПВО преди 20 години!

45

Стига сте мрънкали..

преди 5 години

...ще станат нещата. Ко ривети. За 20 год сума ти пари изпуснахме от маг. такси от камионите. Вместо да ги доим както сърби ,унгарци,словаци, ние само с винетка от 20 лв дневна. И после мрънкате че нагънати били пътищата. Не съм фен на Герб,но това е добро с тол таксите за камионите. След месец два проблемите ще са изчистени. Навсякъде в началото е имало проблеми

44

Анонимен

преди 5 години

180 милиона за сайта?!МИЛИОНА?!България е много богата държава, всички живеят в охолство!

43

Анонимен

преди 5 години

От тези 180 милиона за системата за винеки, ГЕРБ колко са откраднали? 179 милиона или 179 милиона и 900 хиляди?

42

до 41

преди 5 години

Не знам дали Бойко е господ, но е повече от Путин! Пример от вчера! Съобщават, че МЗ на Русия изпраща специален самолет за бебето спасено в Магнитогорск! Ха, познай тук кой изпраща кугари, спартани, линейки и пожарни!

41

Анонимен

преди 5 години

А вие искате гербавите да създадат електронно гласуване - представяте ли си?!? :)))))

40

Анонимен

преди 5 години

Сефте, кога нещо Герберонско е работило, и как като Боко и Цвецо наглещо са прибрали 80% от бюджета за поръчката

39

Бе-ееееее

преди 5 години

Жан Виденов го провалиха същите гумени глави и задкулисие, които командват и днес! Искаше да въвежда борд, те го затрупаха с критики и веднага щом го прогониха на другия ден въведоха валутен борд, че и се похвалиха...

38

Анонимен

преди 5 години

Колкото са ни успешни магистралите, колкото ни беше успешно европредседателството, толкова ни е усешна и системата за винетките!Разиката е, че сега няма как да скрият оцапаните в кафево задни части : )))

37

Анонимен

преди 5 години

В Румъния като влезете от къде си купувате електронни винетки? Аман от *** шофьори.

36

HeinrichHimmler

преди 5 години

Утре ще чакаме краля слънце Бочко да реши къде ще ни трябва винетка и къде не. Тоя пожарникар Господ ли е , че решава всичко в държавата. Ние демокрация ли сме или диктатура ? Прости закони мислите , че после да излезнете добри като решите даден проблем произлезнал от простия ви закон. Хора не се лъжете , а Бойко ви прави мечешка услуга. После ще ходи да прави духови инструменти отвъд океана.

35

Анонимен

преди 5 години

Ганьовска работа.

34

Буковска

преди 5 години

Просто - ,,Дунав мост"!

33

Анонимен

преди 5 години

Имаше преди години един колоритен стар коцкар - бай Бичан! Едно лято бе пазач на бостаните. Отивам си на бостана, той леко пийнал, по рано помагал на бабичката си да му свари ракията. в тоз момент пристигнаха с едно ремарке 15-20 ромея с плъпнаха из бостаните! На Бичан очите му светнаха още, взе да ги навиква уж и задява, а на мен тихичко:- Гледай! Все хубави хора за eбaне, ами нямам такъв голям груй да ги подгоня из бостана!

32

Анонимен

преди 5 години

Сега ГЕРБ ще изхарчи (открадне) още 1 милиард за ремонт на тази система.

31

Анонимен

преди 5 години

Има проблем с винетките, което е ... вече явно може да се приеме за нормално. След като се вижда, че този проблем е на лице също е нормално да се обяви гратисен период поне 2 седмици и при нужда да се удължи.

30

<<<

преди 5 години

До DriverБОК.....ЛУЦИИИИИИ НЕКА.......ДЪРНИДА СЕ ИЗМИТАТ ОТ БГ