69

БГ

преди 5 години

стига сте мрънкали бе не стига ,че до 15 януари няма се глобава ами и пак с претенции

68

тонката

преди 5 години

Хахаха в гербистан всеки брутален абсурд е веднага последван от още по-брутален такъв :))))) наздраве, негодни ци

67

Анонимен

преди 5 години

Предлагам всички глоби за "без винетка" да се платят от фирмата доставила въпросната система до отстраняване на проблемите в нея... Така би било най-справедливо - цяла България да караме без винетки докато си оправят тъ_пата с-***. Така ще са стимулирани да я оправят по-бързо, защото ежедневно ще се трупат глоби... Къде си ББ? Или си на линия само като се раздават парите за поръчките. Къде си, когато трябва да се плащат глобички от тези същите, прибрали милионите за фалшивата им система? Мм?Къде?

66

Анонимен

преди 5 години

От Октомври трябваше да е тестово. Да са проиграни нещата. Тепърва ще поставят терминали? Кой е ръководи процеса? Дайте го да го видим поне?

65

fool

преди 5 години

Що за некадърници не са сетили да сложат номера на колата като "УНИКАЛЕН" в системата? Какви програмисти са го писали това. Куцо, кьораво и сакато си мисли, че може да програмира. А Боко и приятели "усвоиха" поредните пари. Некадърници

64

Smurf

преди 5 години

Както всяко нещо захванато от Борисов и Герб и електронната винетка стартира с големи приказки и тупане в гърдите а реално системата е скапана евтино изпълнена скъпо платена никой не знае кой пие кой плаща вероятно е оставена вратичка за да може да се краде, което ще го разберем след година две, абе с две думи хубава работа ама Герберска. Единственото хубаво е че "времмено" за две седмици ще си караме без винетки на далавера

63

Търговски регистър

преди 5 години

Това са същите явно, които архивираха данните на същия диск, на който са данните.Така става, когато фризьори се занимават с информационни технологии, а ИТ "гиганти" доставят ваксини за овце. 180 млн. за велика система, а на граничния пункт да няма терминал, че защо да има, там е най-малко вероятно някой да си купи свинетка! Мозъчен капацитет "ЗЕРО"!

62

Така е

преди 5 години

Калинките от ГЕРБ превърнаха цялата държава в анархия. За десет години "управление" само корупцията, кражбите и простотията им е в ред.

61

Бобчо

преди 5 години

Световен пример за електронно правителство е Естония. Хората кандидатствали по някаква европейска програма и за 50милиона!!! Евро си направили електронно правителство. В България до сега за електронно правителство са похарчени над 1.5милиарда!!!!! Лева 750 милиона!!!Къде е електронното правителство и сами можете да видите. А иначе язък за държавата, дето има иначе толкова кадърни хора, а те не могат елементарно да ги привлекат да работят за нея.

60

Анонимен

преди 5 години

130 000 ЧИНОВНИЦИ - ХАЙЛАЗИ НА ГЕРБ ИЗХРАНВАМЕ. ПОЛОВИНАТА СА ПА,РАЗИТИ, АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗНИ БАЛДЪЗИ, БАДЖАНАЦИ, МЕТРЕСИ, СВИНЕТКИ, ---СТИТУТКИ И ПР.

59

Щерю

преди 5 години

От винетен ужас 3-4 скочили и от моста...

58

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ НА ГЕРБАМА ВЗЕМАТ БОНУСИТИ

57

некой

преди 5 години

Много 'интересно' - системата не работи а новата служба по 'контрол' - работи??? Разхождат се с чисто новите си коли, заплатките им текат... Видими Резултати!

56

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

На Лесово системата не работи защото началника на пункта - Павлин Панайотов има секретарка, назначи отговорник разрешителни (с 20 мин работа на ден), домакин, комендант, отговорник ТИР група и двама парнаджии, които работят и лятото, но забрави да сложи една машина за тол системата. А защо той сам си пише годишната оценка , на базата на която му се увеличава заплатата ?

55

Анонимен

преди 5 години

Всичко е наред ! Който трябва си взе комисионните и ходи в чужбина на почивка по празниците ! Всичко е точно !

54

До 52

преди 5 години

Да. В грешка съм. Все още са с винетки камионите по 23 лв на ден,но до август. Все пак е добро наччало. А трябваше отдавна да ги доим камионите. За 20 год сума ти пара изтървахме.

53

Анонимен

преди 5 години

Добре де, как да му се невиди един път нещо не стане на време и както трябва, толкова много пари се хвърлят за тези неща и накрая терминали няма, сайта не работи, регистрациите са пребити и накрая премиера подарява магистрала строена с наши пари на софиянци. Ако такава глупост се беше случила с частна компания, щяха не глави ами не знам какво да хвърчи.

52

младен

преди 5 години

Като няма от къдеде и как да купят свинетки да се обяви че ще се пътува БЕЗ и че няма да се санкционират водачите които нямат. Като заработи нормално те тогава.

51

Анонимен

преди 5 години

*** го правят на мaймуH ама на негУ му Й гот.И пак ще си гласува за банкянската Тиква.

50

-10

преди 5 години

До АнонименМиговете хубаво са ги нарязали, че поддръжката им излизаше по-скъпа от нови хамерикански.