89

Анонимен

преди 5 години

Ох боже, дай на простия да се обслужва електронно и той ще ти изяде сапуна. Защо да се учудвам та хорицата не могат да се оправят с една машинка за тоалетна хартия в градските тоалетни, с часове се мотат около ПОС - терминал защото не знаят кое копче да натиснат.Как да работят терминалите ако поне пет екземпляра са ги мотали докато им видят сметката.Казвам го защото имам наблюдения.Докато се научим ще видим сметката на още доста термимали за е - винетки.Народът има нужда от време.

88

Анонимен

преди 5 години

Възраждане ?? И тия ли от правоверната БКП са се "възродили" ????

87

Бгъз

преди 5 години

Гласувах за Възраждане и пак ще го направя, препоръчвам същото и на мрънкачите "няма за кой". Дадохте шанс на какви ли не доказани отпадъци, на някой даже три пъти, направете го и за тези по същата ви логика.

86

Анонимен

преди 5 години

до БГ - казваш- Гласувайте , е ние другите те пита ме -ЗА КОГО??? от Бойко , попадаш на Патриотчетата , от тях отиваш на БИСИПЕТО, ако не те- при Марешки , от нега та към Славчо Учинтрънски , ако не той - на сиромахомилите от измисленото СДС , сега чета чеза евровота се облидвали някакви "много ценни" юпита , водени от НЕКОЙ си " княз" Кирил , синче на негово светлейшо представителство ЦАрчетота пак те питаме - казваш кой е правилният и ние ще те послушаме

85

Идеалист

преди 5 години

ВСИЧКИ, ама наистина всички, които персонално са виновни за хаоса с винетките да бъдат поименно глобени.Не само, че няма да ги глобят, даже ще им дадат бонуси. Така направиха с чиновниците. които провалиха през лятото Електронния регистър на фирмите!

84

Анонимен

преди 5 години

Прехвърлих си хартиената винетка в електронна. На сайта пита за емейла ми. Написах го. После като ме пита да потвърдя данните гледам че са премахнати всички знаци от емейла различни от букви - това @ разни там точки тирета всичко изчезнало. Какви *** ги правят тея сайтове на администрацията? Нали ужким бяхме напред с IT-то?За какво питат за емейла като никога няма да разберат кой е истинския след такава сеч на всички знаци?

83

Потресаващо

преди 5 години

Калинките от ГЕРБ превърнаха цялата държава в анархия. За десет години "управление" само корупцията, кражбите и простотията им са в ред.

82

бай ПЕТКО

преди 5 години

ВСИЧКИ, ама наистина всички, които персонално са виновни за хаоса с винетките да бъдат поименно глобени. Цял м-р Председател протръби, че всичко е наред и Народа му повярва, а той за пореден път ИЗЛЪГА и такива, които постоянно гласуват за него. БАСТА, БАСТА !!!

81

БГ

преди 5 години

БГъз като не ти харесват на изборите излизайте и гласувате ,а не 50% от населението да си седи в къщи и да се оправдава с некадърността на другите

80

Бгъз

преди 5 години

Колкото и голямо ако да изтропа герб, винаги има някой БГ *** да го излапа и да обясни, че всъщност никак не е зле да се ядат фекалии.

79

БГ

преди 5 години

А за този по доло плоткоумния ТОЛ Системата е за сметка на този който я изгражда и ще си прибере парите когато заработи така ,че ти твойто семейство бъдете спокойни ,че не сте платили за нищо не работещо

78

Бгъз

преди 5 години

Заради проблеми с винетките държавата губи х хиляди лева на ден от чужд трафик - това е истинската новина, скотове сла боумни

77

Анонимен

преди 5 години

Държавата е потънала в хаос но *** си е дУбрИе.Той си е свикнал *** да си мишкува.Не народ а М...ша, и с това ще свърша.

76

БГ

преди 5 години

- Заради проблеми с е-винетките АПИ няма да глобява до 15 Януари (БТВ)

75

БГ

преди 5 години

ми гледай новини аз да не си го измислям

74

Бате Гойко

преди 5 години

Ти им даваш пари,те не могат да ги вземат...цялата държава е като ускорител за елементарни частици

73

Анонимен

преди 5 години

До БГАз снощи други коментари слушах от някакъв си от АПИ, който твърдеше, че системата била супер и че полицаите са инструктирани да пишат глоби - дано ти да си прав т.е. че до 15-и няма да има глоби. Ако е така и ако до 15-и с-мата е оправена, съм съгласен, че мрънкането е излишно, но щом я пуснаха официално и се скапа, значи или не са я тествали като хората или толкова разбират и затова си мисля, че и на 16-и ще има проблеми. Ако сега вдигнем врява, то шанса на 16-и с-мата да е ОК е по-голям

72

Бгъз

преди 5 години

Е това е робската душица - платили милиони от джоба му за нищо, то си трае и вика е можеше и да е по - зле. Не човек, а плъх е това БГ герберастът!

71

БГ

преди 5 години

в случая ти дават безплатен хляб до 15 така че ...

70

Анонимен

преди 5 години

До БГАко системата беше дарена безплатно на държавата, колкото и бъгава да беше, нямаше да е редно да мрънкаме. Щом сме си платили, имаме правото да искаме качество. А написаното от теб е смехотворно. Ако си купиш развален хляб от магазина например и ако аз ти кажа - стига си мрънкал и без това сега не си гладен - как ще реагираш?