20

АлиБаба

преди 5 години

Да приемем закон всички стоки които са внесени от Франция Белгия и другите които гласуват закона на четвъртата седмица да се връщат в страните където са произведени логична мярка .Да видиш как ще ревнат Джендарите тяхната мама долна .Че и ас да са облажа белким са отвори повече работа България Испания та да идваме да връщаме месото дето го товарят от Каталуня .Ама трябва корнас хора горе да мачкат не като тия мундьовци

19

+++

преди 5 години

Робовладелци организирали част от робите си да протестират в подкрепа на робството.

18

Анонимен

преди 5 години

До 21 в ЕС е така . Ходи в Руската Федерация там е като в СВИ ф. Всичко е на колектива .

17

АлиБаба

преди 5 години

Нищо от пакета не е добро за шофьорите з само шизофреник може да мисли че има нещо добро да не мислите че е много удобно да се мъкнеш по хотели за45 дали ще имаш часове дали ще има място дали нама да Те одрежат всичко ти е в камиона можеш ли да мъкнеш лицензи папки откраднат ли ги филм от 2014 зимата се мъкна по лаиняни хотели въф франция . Не им стигна това сега искат момчетата на българска табла да ги връщат каде и защо какво ще искарат сега вадят добре чувам Макрон е ДОЛЕН ДеМАГОГ

16

Вал

преди 5 години

Ало,Алексиев,от Биовет,ко ще правим сега,комунистическа чума?Какво ще продаваме,Бугатито,конете или камионите?

15

Активист на БКП

преди 5 години

Що в Брюксел ?! Ей къде е Банкя . Забравихте ли ,че нашето момче се прегръща през август 2017 с Макрон и баба му ?!

14

Аз

преди 5 години

В СИВ нямаше такива ценности, там регулацията беше ясна, хляб за всички. В ЕС, хляб за 8 от 28, разсипия тип батерия варта докато свърши, после нови донори се вкарват в играта като сърбия албания македония... имахме СОМАТ най големите в европа, и б аха им майката, сега бранша пак се възстанов и отново сеч, какво правим в този изме кярски съюз

13

шматка

преди 5 години

До 17Казваш всеки шофьор с камионче:)Ти настинал нещо.Спал си отвит

12

Анонимен

преди 5 години

Западните шофьори са частници и техните местни синдикати си ги защитават. Парите са от шофьорите за синдиката. При нас е обратното. Камиона е на мафията, синдиката също. Водача на тира е роба. Има едни дрехи и се храни и спи в кабината.

11

Анонимен

преди 5 години

До15. Ти не разбираш. На запад тираджията е и собственик на камиона. И носи отговорноста за всичко.И печалбата е за него. Тук водача е роб на държавния колектив./ роб на болшевизма/. *** и пульо му плаща без да се е трудил. Без да знае отговорноста на водача.

10

Анонимен

преди 5 години

До12. Социализма е едно недоносче, защото работиш за държавата, а не за себеси. Парите за себе си минават през бюрокрацията на държавата и за наетите шофьори остатък.

9

шматка

преди 5 години

До 14Явно нищо не разбираш

8

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбирам, този пакет "Макрон" е добър за шофьорите - ще получават повече и ще почиват по-често, което ще бръкне дълбоко в джоба на шефовете им и затова зорлем шофьорите са накарани да протестират.

7

Анонимен

преди 5 години

Тия са организирани от Корнела.Защитават интересите на БГ Мафията.

6

Анонимен

преди 5 години

Социализъма е едно недоносче, не разбрахте ли.При капитализма се работи яко.Иначе слизаш от влака.

5

Анонимен

преди 5 години

Кучета защитават интересите на бг мафията.Добре ,че повече не бих направил грешата да карам бг камион в западна европа.2019 годината идва края на бг транспортната мафия.Дано всички до един фалирате.

4

Анонимен

преди 5 години

Той незна е ли, че социализам в ЕС няма. Този агитатор - организатор на протеста, като собственик на държавата ли се явява. Той ли осигурява тия милярди? По конституция от името на България няма право. Той от името на всички тираджии ли се явява?Подхожда му да напише - "пролетарий от всички страни съединяваи те се."

3

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО БЕ ХОРА, НАЛИ новаков ОПРАВИ АСИЧКО

2

Тангра

преди 5 години

А властта тихо си седи на топло. Те живеят в друг свят.

1

Смешници

преди 5 години

Само това ли измислиха тикварите?