83

Една жена

преди 5 години

.....Кучето си лае,кервана си върви.....

82

Анонимен

преди 5 години

абе тая комисия що не вземе да намали нещо за разнообразие,или най-добре да я кръстят комисия за увеличение на цените,че да отговаря правилно на името си

81

И ЗА ГЕРБ

преди 5 години

ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН.И ЩЕ ИМА ПЛАЧ И СКЪРЦАНЕ СЪС ЗЪБИ.

80

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът също фалира и държавата го спасява. А нас съветват да си продаваме тръбите на държавни компании от чужди страни. Те защо не фалираха Крайслер, банките си. Фалираха Лемън Брадърс за назидание и другите ги изкупиха за зелени напечатани пари, за да спасят бизнеса и индустрията от закриване.

79

Анонимен

преди 5 години

Колко още до оставката ББ 3 още не е подал оставка а трябва

78

Анонимен

преди 5 години

След 3 мандата ББ е това ако остане още 3 или още 7 мандата и станат 5 или 10 мандатите му какво ли ще е тогава няма да има останал друг оставка всички са за оставка

77

Присмехулник

преди 5 години

запомнете: правителствата не крадат за себе си от вас (е, малце остава и за тях), а краде за световното, ционистко еврейство.

76

Анонимен

преди 5 години

НРБ не беше фалирала.Фалираха я една шепа родоотстъпници, по поръчка на наглосаксонците, които искат да ни унищожат още откакто руснаците ни освободиха. Те получиха каквото искаха едните станаха милиардери, другите ни направиха своя колония, от която смучат ресурси и хора, и територия за плацдарм срещу Русия. А ние как весело подскачахме, чакайки западняците да дойдат и да ни оправят, да заживеем като в холивудски филм.

75

Присмехулник

преди 5 години

за тридесет години много "демокрация" им се насъбра на хората... режимът на "комунистите" издържа цели 45г. Извод:евреите стават все по-слаби в измислянето на нови теории за ощастливяване на човечеството, чрез безумния им грабеж!

74

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

ВОДАТА ТОКА ----НЕ СА БЪЛГАРСКИ КЕВР ИЗПЪЛНЯВА ПЛАНА РАН--ЪТ ---ПЛАН ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕ Е ЗА ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ НЕ СПЕТЕ

73

Анонимен

преди 5 години

От 12 години демокрация от България избягаха 2000000души факт.щото много добре живеят хората.

72

Ха-ха

преди 5 години

Йоло Денев е там. Очаква се и Корнела да се появи :)

71

Анонимен

преди 5 години

НРБ изобщо не беше фалирала. Фалира а я западните с помощта на местните предатели-демократи.

70

Анонимен

преди 5 години

умните и красивите громят комунистите и руснаците след 30 год. демокрация и покровителство на Вашингтон и Брюксел. корпорация България - 1989г. 11млрд. долара външен дълг, 100млрд. долара държавни активи, задължения към България около 4млрд. долара. След 30години демокрация - 2019г. 14млрд. евро държавен дълг държавни активи макс. 10млрд. евро задължения към корпорация БЪЛГАРИЯ - няма. това е статистиката в цифри.

69

Калеко Алеко

преди 5 години

Тия от рушкото посолство и офиса на ген.Решетников пак са изкарали на юруш хранениците и клошарите си, въпреки че поскъпването на газта идва именно от тях ... така че по стар навик крадците пак са тръгнали да викат: "Дръжте крадците ..." ... Поне да почакат до февруари за да спазят традицията, или може би са решили да направят генерална репетиция на активистите си от Орлов мост ... !!!

68

Анонимен

преди 5 години

При капитализма е важно печалбата на чуждите "инвеститори" да е гарантирана. Народа куче го яли.

67

Анонимен

преди 5 години

НРБ изобщо не беше фалирала! Лош социализъм добър капитализъм Тогава и Банев, и Плевенлиев като комсомолски секретари имаха по Трабант и панелка- сега милиарди в офшорки.Тогава банките бяха държавни, фармацевтичните компании, предприятията, всичко, което генерира печалба, и тя оставаше в държавата, за хората. Сега всичко отива в гушите на чуждите и наши капиталисти, а за народа терминал 2Тогава нямаше гладуващи деца, просяци, бездомници, ровещи по ***, а ромовете бяха тихи, кротки и работливи.Ама нямаше банани, нали?

66

Анонимен

преди 5 години

Лош социализъм добър капитализъм Тогава и Банев, и Плевенлиев като комсомолски секретари имаха по Трабант и панелка- сега милиарди в офшорки.Тогава банките бяха държавни, фармацевтичните компании, предприятията, всичко, което генерира печалба, и тя оставаше в държавата, за хората. Сега всичко отива в гушите на чуждите и наши капиталисти, а за народа терминал 2Тогава нямаше гладуващи деца, просяци, бездомници, ровещи по ***, а ромовете бяха тихи, кротки и работливи.Ама нямаше банани, нали?

65

БГ

преди 5 години

Заради ВАС сега децата ви са в чужбина обрекохте ги на мизерия ,но вие нали живяхте от днес за утре!Долни ***

64

Анонимен

преди 5 години

Лош социализъм добър капитализъм Жилища по себестойност, младоженски заеми, ниски лихви.Сега - ЧСИ-та , непосилни цени на жилища за младите семейства, държавата не е построила и 1 жилище за последните 30 години. Вече 6-7 години не може да построи къщи на пострадалите от наводнения от приватизираните язовири.Тогава управляващите имаха по един апартамент в Изток , една къща в Бояна и една Волга.Сега - милиарди в офшорни сметки и имения в чужбина.