103

Един от Северозапада

преди 5 години

До тонкатаИ онези в Париж ли са от тази бригада?Вчера платиг ГО на автомобил. За една година-100 лева отгоре, спрямо старото плащане.Вдигна се тока, водата.Вдигнаха се данъците. Общо с колко прозцента се вдигнаха данъците, стоките, и с колко приходите на обикновените хора?Само едно мога да кажа-управниците са случили на овчедушен народ. На друго вясто-няма да споменавам , какво щеше да се случи с тях, защото ще ме баннат за подстрекаване към насилие.Как беше?Мачкай, Бойко????

102

Анонимен

преди 5 години

АБСОЛЮТНО КРАДЕНЕ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ !!!КЕВР Е 100% СЛУГА НА БОРИСОВ!!! OSTAVKA MUXOBOIKO

101

Анонимен

преди 5 години

Крадци MUXALBOIKO TI SI SRAM I POZOR ZA SVETA

100

Анонимен

преди 5 години

Газта трябва да поскъпне леко, няма как.С оглед на повишената консумация и предвид ниската и цена на пазара у нас към момента.Не може да се прави сравнение между България и Румъния тъй като у съседите има собствен добив.

99

АнонимеН

преди 5 години

НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ ПРИРОДНИЯ ГАЗ ЗАПОЧВА ДА ПОСКЪПВА ЧАК ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2018-ТА А БОРИСОВ ГО ВДИГА 2 ПЪТИ ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 2018-ТА ГОДИНА!!!АБСОЛЮТЕН ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК Е БОРИСОВ А ЕЛЕКТОРАТА МУ ВСИЧКИТЕ СА СЛУГИ НА ДЯВОЛА!

98

месара

преди 5 години

честито на герб електората, вашите избраници уверено ликвидират народа.

97

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ РУМЪНИЯ ЦЕНАТА НА ПРИРОДНАТА ГАЗ НЕ Е МРЪДНАЛА ПРЕЗ 2018-ТА ГОДИНА!! А ПРИ НАС БОРИСОВ Я ВДИГНА И ТАЗИ ГОДИНА С 30% ОБЩО! ЦЕНИТЕ СА ОТ СТРАНИЦАТА НА БУЛГАРГАЗ СЪС РЕШЕНИЯ НА КЕВР СА ВДИГНАТИ НА НЯКОЛКО ПЪТИ!!!ЩО ЗА СЪЗДАНИЯ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ????????????????????

96

мор

преди 5 години

оставка на правителстеото и закриване на кевр

95

Адам Смит

преди 5 години

Панелната свлоч има още една причина да не се къпе всеки ден...

94

АнонимеН

преди 5 години

ПРАВИ СА!!!ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е ПОСКЪПНАЛ С 30% ПРЕЗ 2018-ТА ГОДИНА А В МОМЕНТА ЦЕНАТА МУ НА БОРСИТЕ Е СРИНАТА ДО НИВАТА ПРИ КОИТО Е БИЛ В НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!АБСОЛЮТНО КРАДЕНЕ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ !!!КЕВР Е 100% СЛУГА НА БОРИСОВ!!!

93

Анонимен

преди 5 години

Тиквата ке падне

92

Анонимен

преди 5 години

Протестите са на грешното място.Вървете срещу централите на енергийната мафия, анклава в бургас и разбира се срещу посолството на мАсква! ТЕ диктуват цените!

91

шепот

преди 5 години

Кевър не е граждански упълномощен.Това е прокажениче на правителството.Идват хора изпратени от областите съссъответното решение и го отстояват.Това е вече регулация на народа.Някойни нарои недоносчета и ние получавамеинфаркти,спазми.Кой е здрав.

90

дядо Соци

преди 5 години

До До 100 101 Много се пише за платени *** и стотинки. Я кажи кай и къде плаща , че да си докарам и аз някоя стотинка върху пенсията? Питах Кирил Добрев той ли плаща , а той да питам Корнелия.

89

Питам

преди 5 години

До Анонимен 84 И как да живеем добре след 45г. икономически застой ?

88

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Тия защо протестират пред КЕВР. Най-големия крадец е в Банкя. Там трябва да се протестира. Ако изобщо е и там. Че той напоследък прекарва времето си само в чужбина.

87

До 100

преди 5 години

Жалко е да си ***! По цял ден да пишеш простотии за жълти стотинки, които не стигат и за най-долнопробна ракия, от която още повече затъваш в нищожното си съществуване. Но пък и тия дето ти плащат са с ампутиран интелект, но страшно е, че дори и в стотинки, все пак имат да ти плащат за кретениите! С какво друго, ако не с откраднати от работещите хора пари!

86

ДО БЯЛО МАГАРЕ

преди 5 години

Магаре, ГЕРБ откога управлява. Бодилите не ти ли казаха?

85

бял Българин

преди 5 години

Ахххх до къде ни доведоха тези от БСП и техните фирми то живота и за тях е кратък.Ахххх до къде ви доведоха БКП пенсионери????

84

V

преди 5 години

герб и бсп спря южен .Докато са те на власт цените на газа ще растат ;) Много ясно че руснаците няма да ни направят отстъпки ;) Те даже бяха изненадани че при всички отстъпки и договорки герб и бсп спряха южен поток и половин Европа ни се разсърди включително и Орбан