88

пецата

преди 5 години

Жан Виденов е единствения истински политик с топки но просто не е очаквал че няма да пилучи подкрепа от армията и полицията и от москва , специалист е но не е виждал цялата картина, сащ им трябва демокрация защото имат технология за майдани ,формулата им е доказана и работи безотказно , само китай разстреляха майдана на площада тянанмън и сега са богати комунисти

87

месара

преди 5 години

Нека не се отчайваме и да продължим да избираме герб докато стигнем до там да нямаме стотинки за хляб. Тогава вече може да се замислим и да решим, че няма алтернатива, нормалното състояние на човека е да е беденп тапу нгер, гласуващ за герб.

86

А+

преди 5 години

Тази криза идва от санкциите на Запад към Русия,но за това не говорят и не пишат !400 000 са останали без рабата от 2014 насам,откакто започнаха да въвежда към Русия санкции,не помня точно ,но Германия губи доста солидни суми от санкциите ,заради това почти всичкия бизнес на Германия е против санкциите и е за мир и сътрудничество с Русия-пример Северен поток -2! Банките подържат икономиката ни с пари които отпускат за ипотеки ,пот кредите,кредитни карти ...балон на имотите пуква и НИЕ ПУКВАМЕ!

85

Лилия

преди 5 години

До Истината В коя сфера работите да дойдем и ние във вашата компания

84

AiВ

преди 5 години

Медиите не трябва да ги има.Вие пускате само фалшиви новини и плашите хората в интерес на няколко мързеливци.Каква криза,какви глупости.Хиляда думи сте написали, а никъде няма обяснение как ще се получи криза.Вие искате да я предизвикате.Долу властта и медиите.

83

Анонимен до Skunka

преди 5 години

Намали дрогата и се прегледай при специалист много си зле.

82

Анонимен

преди 5 години

Ами аз си изплатих апартаментите, сега колкото за данъци ще изкараме.

81

КОМУНИСТ

преди 5 години

КАПИТАЛИЗМА ОТНОВО СЕ СРИВА И ВСИЧКО ЩЕ ГО ПЛАТИ ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК ! БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА ОТДАВНА. ПРОДАДЕНА, РАЗГРАБЕНА, БЕЗ НИКАКВО ПРОИЗВОДСТВО, РАЗЧИТАЩА ЕДИНСТВЕНО И ОТДАВНА НА ВСЕ ПОВЕЧЕ ПОРОБВАЩИ ЗАЕМИ С ПРОГОНЕНО И ИЗБИТО НАСЕЛЕНИЕ. ТЕЗИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ ГИ ЧАКА АД. ТОВА ЩЕ ЗАСЕГНЕ И КРОТУВАЩИТЕ ЗА СЕГА ОТ БЮДЖЕТНАТА СФЕРА ТЪРТЕИ КАТО ПОЛИЦАИ, " КУНЕВСКИ УЧИТЕЛИ ", СЧЕТОВОДИТЕЛИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ПЛЪХОВЕ.

80

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Бойко България щеше да е като суб сахарска Африка .

79

Skunka

преди 5 години

Спокойно ,братя, този филм сме гогледали. Ще оцелеем- в това ни е силата. Относно икономиката при бай ви Тошо- България фалира ТРИ пъти по това време, произвежда крайно нискокачествена стока, нерентабилна дори за пазара в СИВ.ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ИКОНОМИКА?! НЕ консерви, земеделие и лайсни, инахме само един балон, който се спука.Друг е въпросът, че имаше много неща, коитп могжеха да бъдат облагородени и правилно ПРЕСТРУКТУРИРАНИ, а не ПРИВАТИЗИРАНИ.Скънка, 90 лето роден.

78

Ввв

преди 5 години

Абе който си бачка няма какво да загуби. Нямало да има евро фондовете е време е хрантутниците особено от столицата ще се наложи да си намерят нормална работа. Едва ли в Пловдив хората ще пострадат много...

77

До 89 - бл.134

преди 5 години

Купуваме ... продавамеКупуваме ... продавамеКупуваме ... продавамеПодаряваме

76

Холандия

преди 5 години

Аз съм на 7500 евро месечно.

75

Българин

преди 5 години

Не трябва да мислим само за себе си. 40 милиона американци живеят на купони за храна, а за 2017 3.8 милиона от тях не са получили купони защото правителството е нямало пари. Затова трябва да купим от САЩ новите 40 гидишни Ф-16 за 2 милиарда за да съпортнем нашите партньори които бутнаха СССР и ни освободиха и ни донесоха демокрацията.

74

Анонимен

преди 5 години

След като патриотите увеличиха драстично заплати и пенсии, така че да достигнат европейските и българинът да живее достойно, не знам как успявате да ги похарчите тия пари.

73

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Не им вярвайте , нарочно ви заблуждават , за да могат да купуват само те апартамени и имоти.Купувайте , без да се замисляте , купувайте , каквото ви падне , там е истината , дам е сигурността .Не бъдете глупави купувайте имоти, имоти и имот и пак имоти

72

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им слуги, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После Виденов се реши да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът и се противопостави на изискванията на МВФ и Световната банка. Цитат "На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната." И после видяхме какво му спретнаха...

71

Изнервен

преди 5 години

До екстремиста. Хе-хе, кеф, как се пениш, явно здраво съм ти бръкнал в червата да та *** в глухара.

70

Анонимен

преди 5 години

до АнонименСега сме по стандарт на живот на на 28мо последно място в ЕС и на 96то място в Света наред с бедстващите африкански държави, поне на световно ниво не сме на последно място.

69

Байфидан

преди 5 години

До 75 анонимник. Ами като помниш Виденов сега не виждаш ли, че е по-добре, бе кре.тен? Или завистта и омразата ти е толкова голяма, че не искаш да си свалиш червените или тъмносините очила - все тая. А ти бриджьор ли си като използваш тази обида?