128

Анонимен

преди 5 години

Душичката е бедна на българина. Това му пречи в живота.

127

stilko

преди 5 години

Special for you solar powersТи спечелил ,но как ?! Със сигурност си плащаш данъците ,изряден си отвсякъде на 100% сигурно ,но надали..Всички крадете и укривате и плюете после ни лук яли ни то *** правили....Или ти просто си много умен и си спечелил от колелото на късмета...Жив и здрав да си не се обиждай но с честен труд не се печели.

126

stilko

преди 5 години

Е от какво да спестяваме? Ток вода по малко да дишаме бате Бойко кажи ни

125

До Solar

преди 5 години

Вариантите са да си на хранилка при държавата или да си във финансовите игри - борси, криптовалути. Прав си че има мн нови коли, но всяка нова кола е купена с парите на 100-тина работника, които получават под минимума за нормален живот и ядат палмово "сирене" . В Бг има 500 000 , които живуркат на гърба на 5 милиона, които се лишават, бачкат на 2 места или в чужбина, продават наследства от прадедите им. Ако българите нямаха толкова наследствени имоти и земи направо не ми се мислише кво щеше да е

124

Solar Power

преди 5 години

Буртния продукт от 2000 е нараснал почти 10 пъти. Заплатите и те толкова.... така,че не си измисляйте глупости. Бедни и глупави винаги ще има и при соца беше така :)

123

Solar Power

преди 5 години

До 123: Не знам за коя криза говориш, но по улиците колите се множат. Кафетата и ресторантите са пълни. По разни молове пращи. Накъдето и да се обърна някой търка билети или пуши цигари пред магазина си. Нещо се опитваш да ме подметнеш със сигурност :)

122

Solar Power

преди 5 години

До 134: Със 700 лева също може да се направи нещо. Аз съм започнал със 120 лева заплата ! Можеш да спестиш дори и от тези пари !!! Важното е да се инвестират е нещо. Тук изключвам инвестицията в билети, цигари, алкохол :)

121

Solar Power

преди 5 години

До 132: С грешка си ! Отдавна златото не е убежище. Ако беше инвестирал в злато последните 20-30 години нямаше да спечелиш нищо :) Дори щеше да си на минус ако добавим инфлацията. Има други вариянти но засега ще ги запазя в тайна :)

120

Анонимен

преди 5 години

Ти се спестява, като имаш.. ако имаш. С 700 лв. чиста СРЗ и с последното увеличение на цените ( да лапат верните партийно ) на вода, газ, гражданска и т.н. едва стига да се преживява.

119

до Жилави сме

преди 5 години

Кажи ми на какви хапчета си? И аз искам от тях. Да си мисля, че Меркел, Макрон или Юнкер са дошли у дому да ме спасяват и подпомагат с пари, ама с европейски пачки със евро стотачки. Ама гледай да не объркаш да ми дадеш от някои ,,червени" хапчета,че тогава ще цъфне другаря Путин и ще ме пита за теб, защото ще иска да обсъдите на приватна конференция какво ти разбираш под ,,руски рекет и грабеж".

118

Българин

преди 5 години

Навсякъде се говори че лихвите на банкитте ще скочат 2-3 пъти.

117

Жилави сме

преди 5 години

На пук , на всички алчни русофили управляващи България след Костов , ние пак се развиваме и растем.ЕС ни спасява и помага в борбата срещу алчните олигарси.Скоро безмилостния свободен пазар ще смаже изостаналите олигарси и България ще се освободи от руския рекет и грабеж.Само вижте търговския ни баланс с Русия и после прочетете как се ограбва цяла държава.

116

Анонимен

преди 5 години

Само да не пyкне Менда алчната бишка, че не знам кой ще ни дере кожите така хубаво!

115

Анонимен

преди 5 години

Само да не умрат Тиквата и Цецо Мазното Ухо, че от тях по-достойни няма и са без никаква алтернатива!

114

The real Man

преди 5 години

Ние сме в криза от 681 г.,нас нищо не може да ни уплаши....

113

AUT

преди 5 години

Няма оправия в тази България.Цял свят се смее на Българските управници. Е за това бяга народа ви в чужбина.Красива държава , ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЕДНИТЕ ИМ ХОРИЦА. АМИН

112

Мен

преди 5 години

Бавноразвиващи се псевдо икономисти и некомпетентни ***, неспособни да провеждат собствени проучвания. "Спестявайте" - основен принцип на икономическия растеж е точно обратното, по време на стагнация е важно парите да се влеят в икономиката за да я поддържат, а не да седят под дюшеците и да я затлачват допълнително. Но няма как хора използващи глупави заглавия за да привличат погледите да знаят, че вредата от тяхната некомпетентност е пика на тяхното жалко съществуване.

111

Абе ейййй

преди 5 години

20години криза ли ядене хората нямат от аванс до заплата те ми викат 6месеца без заплата хора,които им плащаме заплатата щом немогат управляващите да защитават народа си а всеки ден вдигат данъци,вода,ток това увеличават разходите на бедните значи,че немогат да се справят сами със себе си не може престъпници,крадци,наркодилъри и прочие да живеят,като крале а работещия да стои гладен всичко взе да става много видими вече...няма накъде... :((((

110

Анонимен

преди 5 години

До ВалериКАТО БКП СА ВСИЧКИ ФАЛИТ СЛЕД ФАЛИТ НАРОДНА СМЕТКА

109

Анонимен

преди 5 години

България за жалост няма общо с показалите в Европа изключвайки естония латвия литва и русия , нито с борсите и ценообразуване на краен продукт с трайна цена въпреки моментни спадове и пикове борсово .България за жалост е в тотал щета упадък от 78 до днес но това едва ли касае заспалия втасал като кисело зеле с ракия Български акъл!!80/100 ПОНЕ ОТ НАРОДА :(