48

Анонимен

преди 5 години

до АнонименТо ако беше някой друг а не Бойко като че ли щяхме да цъфнем и да вържем... Айде що Нинова или Волен Сидеров не се противопоставят на САЩ или Брюксел ако бяха на власт..., губим милиарди заради тях и си съсипахме икономиката да внасяме и да им купуваме стоките на ЕС, за което сами сме си виновни, но сега никой не смее гък да каже срещу господарите, не само ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 5 години

А бе много интересно, след всяка криза богатите стават по-богати, а бедните по-бедни...

46

Анонимен

преди 5 години

Заглавие на вестник от 2020г. "Българинът успешно овладява фотосинтезата,сега в София,скоро и в други градове".2021г."След като заживя на фотосинтеза,българинът се научи и да я пести".2022г. Дойче веле "Единственият останал в България българин се изживява,като слънчев колектор".

45

запознат

преди 5 години

След Бойко и потоп!

44

така

преди 5 години

не се връзваите на всеки анализатор, дето си мисли, че знае всичко. Сега 2018 България номинално има 6-8% растеж на БВП. Икономиката е инерционна, а има и местни избори(здраво харчене на спестеното от кметовете за 3-4 години). Така че растеж под 10-12% е немислим, а и инфлациата няма да е повече от 3%(реален растеж 8-10%).

43

Анонимен

преди 5 години

Спестявайте братя еврото идва!

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗаплата на учител в Русия е 75 хил рубли, над 1000 долра. Като се има в предвид, че там режийните и много стоки от първа необходимост са много по ниски това се равнява на заплата около 4000 в България.

41

111

преди 5 години

До Анонимен Евала!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? Можем да ходим да мием тоалетните на американците в САЩ ако дойде криза. САЩ нали имад договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

39

Анонимен

преди 5 години

Тиквата да беше пестил бели пари за черни дни, когато процъфтявахме не да се прави, че е зненадан от кризата кризи има на 10 години . Па и 16 милиарда борч изхарчи Боко.

38

Демократ

преди 5 години

При демокрацията българина живее добре, в кауфланда бута пълни колички, върти западна кола и прави тапи по магистралите като излиза в чужбина а пенсионерите меткат хилядарки от прозорците, българина се видя в пари и се замогна.

37

Анонимен

преди 5 години

Дано всички русофили да се спасят от кризата в руспия.там ще е следващият остров на спасението.вперед руские пи дараси

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26 Лошото е, че си прав като гледам най-новите американски и европейски филми за предстоящи космически и геологични катастрофи, климатични промени, миграция и най-вече за твърдението, че населението на планетата много се е размножило и трябва да се намалява. Един от последните филми за Отмъстителите показва извънземен галактичен злодей, който съкращава живота във Вселената наполовина, за да стигат ресурсите. Явно населението го подготвят за промени.

35

Финансист

преди 5 години

Спестяването няма да ви помогне при тази криза която се задава! До 3 години парите няма да струват нищо! Банките ще ви занулят сметките, а хартиените пари ще може да ги ползвате само за разпалки за печките.Ако имате големи спестявания по най бързи начин ги обръщайте в злато и сребро! Ако мислите че се шегувам, питайте важите родители и баби да ви разкажат как 97г. им изгоряха спестяванията!

34

Анонимен

преди 5 години

за бога ,братя, не яжте вече !

33

хе

преди 5 години

каква рецесия, какво забавяне. България вероятно ще постигне двуцифрен растеж на БВП(някъде 10-11%). Ако имахме по-умни управленци направо 15-18%, ама и така е добре. България този път е хванала вярната вълна и само ще кешираме в млрд левове.

32

Анонимен

преди 5 години

Винаги ще сме в криза докато са на власт американската партия ГЕРБ, америка за България, отровено общество и други НПО. Тези изброени никога няма да допуснат България да се развива и винаги ще работят против нея.

31

Смирен депутат

преди 5 години

Ха ха криза,това е основание да имате мизерна минимална заплата,е вижте в икономическа изостанала Румъния там минималната заплата скача от 1януари на 900лв български пари ,а в икономическа стабилна България на цели 560лв.

30

Анонимен

преди 5 години

Добре е да започнем да трупаме и личната си финансова "възглавница", която трябва да ни стигне поне за половин - една година,.......................и какво да спестя под тази възглавница, като до 7-ми има още 10 дни , а то и до тогава не стигат .

29

Анонимен

преди 5 години

Във Русия се готвят за трета световна война. Правят военни маневри и се позиционират.Американците също се подготвят. Да не мислите че случайно Тръмп нареди да се изтеглят войските от близкия изток? Да не мислите че случайно последните месеци много политици в Европа говорят за европейска армия?Психопатите които управляват света се готвят са война защото тези милиарди население вече не са им нужни. Сега си имат роботи да им служат.