12

кж

преди 5 години

За другите "научни" открития не знам, но от лични наблюдения съм устаномил, че билигвистични деца от турски говорящи родители с лингвистична матрица на майчин език от около макс. 1500 думи, типична за турскоговорящите кърджалийски села, имат сериозни проблеми с усвояването на официалния български език, както и други езици. Неспособноста за съставяне на сложносъставни литвистично-мисловни модели води до тежки интелектуални дефицити.

11

Ж. П. Юнкер

преди 5 години

Алкохола всъщност не е алкохол, а ишиас. Вервайте ми!

10

Анонимен

преди 5 години

Наздраве!!!

9

Киро Х

преди 5 години

Истината е, че алкохола измита от лицето на Земята между 3 и 5 процента от населението всяка година! Който, каквото и каквито и суперлативи да ви говори за алкохола, истината е, че алкохола е масов убиец!

8

Мариела

преди 5 години

Пълни глупости. Виното е богоизбрана напитка. Накакви тупани установили, че е вредно. А кое е полезноно. Може би новите пластмасови храни на Монсанто ???

7

Анонимен

преди 5 години

Т'ва за алкохола е вярно! Ние на село, обаче, не употребяваме алкохол. Ние си пием домашно вино, домашна ракия, с домашни мезета ... Но алкохол не!

6

Баба Путанеска

преди 5 години

До дедо Ташунко: Лъжеш себе си.

5

Анонимен

преди 5 години

Всички тези институти, колежи, университети, екипи, учени "откриват" това, за което им се плаща. Примерно: Щатът Уисконсин е най-големият производител на млечни продукти в САЩ. Естествено, че Университетът прави "откритието" колко е полезно киселото мляко (ние в България не знаем :)). И т.н.

4

Додо

преди 5 години

Алкохола е дрога, действаща на принципа на допаминовите зависимости - както и цигарите, и коката, и хероина и тревата и т.н.стимулатори на рецепторите. И да, алкохола е вреден в дългосрочен план, макар, че индустрията се опитва да вкара псевдонаука и да ни убеди как в умерени количества алкохола бил полезен! Да, полезен е, но за джоба на тия, които печелят от продажбата му! Алкохола в т.нар. Умерени Количества руши най-малките кръвоносни съдове, което води до деменция и стареене.

3

дедо Ташунко

преди 5 години

С всичко съм съгласен, само не съм съгласен с твърдението, че алкохола вреди дори в малки количества. Казвам твърдо не! Сто грама домашна гроздова със салатка води до превъзходно здраве! Наздраве на всички! Даже и с "каменярка".

2

А А

преди 5 години

За И.Ласкин няма безопасна доза алкохол.

1

Джибрито

преди 5 години

Кой каза ве ейейейейей?