32

Пример за ЕС държава

преди 5 години

Хахахааа ама бургерите от макдоналдс не са вредни нали така? Познавам хора които са над 80 години и си пият редовно..

31

Анонимен

преди 5 години

Медицината през 2018-а: Алкохолът е вреден, дори в малки количества!----------Абе, то и живота е вреден, ама го живеем! ))))))))))

30

(не)случаен минувач

преди 5 години

Самото присъствие на микроби като тези в парламента е вредно и опасно, но о какво...(?)

29

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно ,най-късно до година по това време ще излезнат последните проучвания на други научни мед.центрове, доказващи противоположното на сегашните научни изследвания!!!

28

Уууу!

преди 5 години

до 27Ти сега какво искаш да кажеш,че в напръстник ли да си сипваме?Има си мерки!500мл.,700,мл.1литър и т.н кой колкото може да носи или му е кеф.Научно каквото и да е доказано,аз учен и доктор на 100 години не познавам,нищо,че са много учени.Не знаеш утре къде на пешеходна пътека ще те блъснат и какво като си спазвал мерки и теглилки?Яж си пий си колкото ти е кеф,а до кога това никой не знае.

27

Анонимен

преди 5 години

Тая медицина която е на каишка на корпорациите ли, значи е обратно на това което казват.

26

Анонимен

преди 5 години

Научно е доказано, че всичко което се консумира в малки количества е полезно за организма! 25-50 грама концентрат, бира или чаша вино вино е оптималният вариант.Всичко друго е спекулации на разни медии за вдигане на тиража!

25

C2H5OH

преди 5 години

След невероятното откритие, групата учени са отишли да го полеят в местен бар.

24

Анонимен

преди 5 години

Ами то и дишането е вредно, тъй като постъпващият кислород прогресивно износва клетките. Ние дишаме въздух с 21% кислород, познайте защо дишането на чист кислород причинява бързо клетъчно увреждане и смърт.

23

Анонимен

преди 5 години

Безалкохолието е най-вредно.

22

Анонимен

преди 5 години

Едната годината ти обясняват че е полезно, следващата година че е вредно. Свикнал съм да си пия без да обръщам внимание на "медицината". Догодина пак ще е полезно...

21

Burzum

преди 5 години

Глупости ако беше вреден Ласкин щеше вече да е умрял а той в реанимацията в изкуствена кома си почива....

20

Azi

преди 5 години

Алкохолът в малки количества е не само вреден, а и недостатъчен.

19

Анонимен

преди 5 години

От анонимните Алкохолици не сме сигурни че е така.

18

Жулвио Текилас

преди 5 години

До Анонимен 15Моля, дай ми определение за "провинция" според твоите аристократични критерии !

17

икономист

преди 5 години

Откритието за спада в нивото на интелигентност, е най-притеснителното... Резултатите на децата в училище, и на тестовете Пиза, недвусмислено говорят за това... Хората стават все по-глупави! По времето когато аз бях в 12-ти клас на местната търговска гимназия, нашата преподавателка по немски език ни сподели, че всички випуски след нас са изключително слаби. Не можели да спрегнат един глагол както трябва, да не говорим за граматиката. Това беше някъде преди 14 години...

16

Анонимен

преди 5 години

Какво казват за боярищника ?

15

Анонимен

преди 5 години

До Жулвио Текилас 13Няма да те питам дали си от провинцията.На челото ти го пише.А после ще има Ам чи аз *** дИе дЪ знам

14

Анонимен

преди 5 години

Аааа, как вреден бе другаре?!?!?!Я питайтИ оня алкохолик Лъскин дето търси донорна черен дроб.Плюскайте си *** воля, проблеми нема, каза вождЪ от Банкяи изпусна гаЗа *** Чиренското хранилище.

13

Жулвио Текилас

преди 5 години

До Киро ХВероятно е вярно. Но сърбите имат една поговорка ... не пушеше, не пиеше и здрав си умря. Или анегдота за онзи, който отишъл на лекар за изследване с въпроса, колко ще живее. Гордо заявил, че не пуши, не пие и не ходи по жени. Пък лекаря го изгледал тъжно и го попитал, а тогава защо ти е да живееш ?