52

НеСъмДалСъгласиеДаМе

преди 5 години

Тие не умеят да пият !

51

растрел за убииците

преди 5 години

Мед мафията нанася исключително тежки вреди на земята и хората чрез тежко терористични канцерогенни цигарени опаковки продавани с милиарди екземпляри вкл с инсталирани тежки оръжия вкл холограмни в тях.Масовите убиици от мед мафията принудиха производители на цигари да увреждат милиарди хора дневно с опасни цигарени пакети

50

Само лечебни напитки

преди 5 години

Мед мафията вероятно не знае че лечебните напитки вкл бира уиски ракия водка боза яйрян квас трябва да са налични за справяне с тежки проблеми.Вместо да ги подържа чисти лечебни мед мафията ги набеждава нагло.Рядко има лекар или зъболекар които да не ползват лечение с лечебни напитки,Самото производство на лечебни напитки чрез ферментация от важни продукти стимулира природата и работи като климатолечител..Подава вярна и точна информация на Земята.

49

Бай Той

преди 5 години

Повечето "открития" са чиста псевдоноука.

48

Анонимен

преди 5 години

Учените пак рекетират пивоварните и винарните. Сега пак трябва да им плащат за проучвания за полезността на алкохола. И нашите вземат пари от пивоварите и всяка година пускат статии. Иначе, алкохолът веднага става вреден.

47

Анонимен

преди 5 години

Тогава защо докторите пият толкова много?

46

Алкохолът

преди 5 години

неутрализира ефекта от методите за манипулиране на съзнанието !за това евреите се опитват да спрат алкохола и да въведат дроги като тютюна и канабиса, които усилват ефекта от методите за манипулиране на съзнанието със своето психотропно действие

45

бай Иван

преди 5 години

Учените ако изследват и секса,със сигурност по инерция ще констатират,че и той е вреден.Да не би тия учени да са завършили АОНСУ в България по Тошово време?

44

От бореца

преди 5 години

Аз се чудех откъде такъв интелект в хидроинжинеря!

43

Анонимен

преди 5 години

Аха

42

Анонимен

преди 5 години

генното инжинерство ще спаси света от алкохол

41

P.

преди 5 години

До P.Не мога напълно да разбера кой тип хора имаш предвид поради редактираните думи в текста. Но аз не можах да разпозная нещо ката като цитираните качества по-долу. Връщайки се към детските и юношеските ми спомени, единственото което мога да си спомня а, че хората бяха честни и добри, но нямаше радост след всичко преживяно.

40

P.

преди 5 години

До Р.Р.комплексар, от малко населено място, който НЕ ЖЕЛАЕ да възприеме света по общоприетият начин и агресивно налага своя мироглед - чалга, анцунг, Ауди 80 и т.н.

39

Р.Р.

преди 5 години

едно пояснение - селянин е човек, който живее в малко населено място. В този случай аз съм селянин. ***, обаче, е нещо съвсем друго! Това е комплексар, от малко населено място, който НЕ ЖЕЛАЕ да възприеме света по общоприетият начин и агресивно налага своя мироглед - чалга, анцунг, Ауди 80 и т.н. Именно заради *** дошли в София аз с удоволствие станах селянин, въпреки че дядо ми, баща ми и аз сме родени буквално на жълтите павета:)

38

Днешна Журналистка..

преди 5 години

...Доказа, че списването на глупости, независимо от количеството е вредно за читателите!

37

P.

преди 5 години

До АнонименТака, безимотните отидоха по градовете, станаха партийни членове. Започна се с експлоатацията и обиждането на хората от селата, останали да работят собствената си земя за жълти стиотинки.

36

P.

преди 5 години

Вече не се впечатлявам от хора използващи думи като "селянин" и "от провинцията" за да изтъкнат превъжодството на градски над хората от обширни области на страната. Те не са били в час когато по история се учеше за Александър Стамболийски и за опозизията на земеделците c/y БКП-то след преврата 9/1944. А не си дават сметка, че имотната част от населението живееше извън големите градове, когато се проведе национализацията по селата. Да сте чували за мазния влак Видин-София? Така, безимотните отид

35

мбм

преди 5 години

Учените от университета Тублерон излязоха със заключението че управлението на Б.Суджука е опасно за здравето защото основно причинява бедност,мизерия,глад,недоимък,високи цени,висока инфлация,безработица нещастие,ширеща се простотия, оглупяване на населението.Установено е че той е ТУМОР за народа и трябва да бъде премахнат НЕЗАБАВНО!!! Ако този ТУМОР не бъде премахнат положението ще става повече от зле.

34

Анонимен

преди 5 години

Не само човекът, много животински видове поемат някакави количества алкохол чрез ферментиращи плодове.Човекът приема някакви количества алкохол от възникването си.Алкохолът е не само в гроздовата.Самият човешки организъм продуцира някакви количества алкохол.Можеби тези учени са някакво изключение от човешкият вид.

33

Shark

преди 5 години

А медицината ще каже ли нещо за храните, които ядем? А!!!!! Защо се занимават само с алкохола и с цигарите. Храните са също толкова вредни, да не кажа дори и повече.