47

Анонимен

преди 5 години

Ами ти пък отивай в Русия, там все още е така както по времето на соца, почти нищо не се е променило...

46

Василев

преди 5 години

Точно за това се хвърлят трилиони долари в НПО,пропаганда,платени експерти да всяват страх и ужас от парниковия ефект и въглеродни емисии, така се контролират икономиките и се ограничава индустриалното развитие на държавите!Нямаш ли икономика и индустрия си зависим на 100%!!!А България е зависима икономика!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 5 години

А сега когато сме сред африкаските държави американците ни продават чисто нови американски 40 годишни самолети за 2 милиарда.

44

Анонимен

преди 5 години

Абе ние може да сме в ЕС, но по стандарт сме като африканските републики, а ти си го гледай ЕС колкото искаш, може даже да ходиш да им миеш улиците, 3 милиона българи мият улиците и слугуват в ЕС за мизерно заплащане.

43

Анонимен

преди 5 години

А пък американците се напиват с кока-кола. Това по времето когато "бяхме" 27ми ;)

42

Анонимен

преди 5 години

Гледай ЕС, остави ги африканците ти, ние сме европейци. То и в онази статиска при социализма не влизаха лошите капиталистически страни. Ако ги включваха и тях пак щяхме да сме към стотицата където сме сега

41

Анонимен

преди 5 години

27 сме по стандарт на живот в ЕС, но ако в класацията се включат и африканскоте страни тогава сме на 90то или 100но място.

40

Василев

преди 5 години

До ГробокопачТакива каквито са и Путин и неговите 72-*** милиардера!!!Агент Джонатан Хейтинга!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Днес след 30 години капитализъм България е първа по смъртност в света, а по стандарт на живот в класациите е сред бедстващите африкански страни.

38

Анонимен

преди 5 години

27 място по стандарт на живот. .Че ние и сега сме 27ми в ЕС. Значи държим здраво стандарта, не отстъпваме. Хахаха

37

Анонимен

преди 5 години

Маркс е нпаравил анализ на отношенията при капитализма и до голяма степен този анализ е бил точен. Комунизмът обаче няма много общо с Маркс. По времето на Маркс е имало и други теоретици, които също са експериметнирали с други системи, не комунистически и са постинали големи успехи, но са били забранени и дори и сега е забранено да се говори за тях и не се споменават никъде въпреки че резултатите им са били блестящи и учидващи на практика, на на хартия както при Маркс.

36

Анонимен

преди 5 години

България при социализма бяхме сред 30те най-развити икономики и на 27 място по стандарт на живот. .ХАХАХАХАХА. На 27 ама между страните от вторият свят.

35

Гробокопач

преди 5 години

До ВасилевХахахаха, Василев, сложих ти (-) Пиеш много на Бъдни вечер. А, какви по народност са точно апостолите на Христос и 72-та му ученика?;))) Българи, хм;))) А, дааааа, Христос е българин, забравих;)))

34

Василев

преди 5 години

Само е забравил Карл Мркс в своето учение да пише, че след като се унищожи алчния експлоататор капиталист индустриалец производител , какво ще правим с лихвата и лихварите, които са част от проблена да има социалното неравенство и експлоатация!!!Забравил е човекът, без да иска!!!Агент Върнан Джайлс!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Видяхме какъв местен елит се възроди в България за послените 30 години капитализъм.

32

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът не е утопия, капитализмът е реална мизерия за 90% от населението на планетата.

31

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът няма нищо общо с еврейството. Комунизмът е просто едим модел за управление и разпределение на благата в обществото, чисто технически това е друг вид пазарен механизъм и няма нищо общо нито с еврейство, нито с ескимоство, нито със тевтонство.

30

Анонимен

преди 5 години

Никъде не е правен опит за комунизъм на държавно ниво. Дори в Китай в момента не е комунизъм, а социализъм. В България при социализма бяхме сред 30те най-развити икономики и на 27 място по стандарт на живот. Созиализмът си имаше проблеми, но крах не е имало никога. Проста българите деградираха и върнаха старата система за тоалетна хартия и банани. Все едно Франция сега заради икономическите проблеми и протестите да каже капитализмът претърпя крах и да върна монархията и феодализма.

29

Анонимен

преди 5 години

Китай, който се ръководи от комунистическа партия за 40 години от бедна страна се превърна в първа световна икономика. През 2021 години в Китай няма да има бедни.

28

Анонимен

преди 5 години

Раните християнски общини които са базирани на комунизъм като икономически и вътрешни отношения са просперирали икономически и са застрашавали дори производството и търговията в Римската империя, именно заради това да били преследвани, не защото Рим просто е мразил християните, Рим е толериал раличните религии и никога не ги в преследвал.