13

бай ганю

преди 5 години

мара ба омбаши тръмпмара ба омбаши ердо,ще ти направим услуга да си развържеш ръцете срещу кюрдите като се изтеглим че там за нас файда нямамашалла обаши тръмп аллах здраве да ти дава а аз пред медиите ще река че е свършено с идил

12

Анонимен

преди 5 години

Политиката е много гнусно нещо , перуката беше пред война(на думи) с другата прическа от Северна Корея , даже ракети щяха да летят към Гуам , срещнаха се единият е казал че няма да им пусне бомба , другият казал че няма да пречи на вожда *** да управлява овцете все едно е господ и станаха първи приятели , О морал политиката е пръдня от смръдливите.

11

Ха-ха

преди 5 години

До АнонимеНРазликата между сунити и шиити е колкото между католици и протестанти(или православни).И там е имало битки.

10

А бе

преди 5 години

То Ислямска държава в Сирия не остана,кажи-речи,кого ще изтребва Ердоган?Май кюрдите...А те впрочем станаха ненужни на САЩ и ги отписаха набързо.Сигурно са се надявали да им направят държава като Косово,ама не би.За САЩ Турция е много по-важна и ако унищожаването на кюрдите е цената на запазването и като съюзник-то това е напълно приемливо(за САЩ).Освен това се прецакват Русия и Асад-което също е успех.Естествено,нефтът няма да бъде оставен на Турция.

9

Анонимен

преди 5 години

Бай Дончо,им намери цаката!Чакалите ще се изпобият взаймно!Най-после,някой разбра,че оправия с тази пасмина няма!

8

Анонимен

преди 5 години

Власт-имащите си "туитват"!?!?!Ами нека и да се "лайкнат" във фейсбоклука!?!?Той Вова добре им го каза-"външна политика не се прави в социалните мрежи"!!Ще им гаси ламБите пак май,ама да видим :)

7

БРАВО

преди 5 години

Адмирации за ТРЪМП .Така се връща Сигурността на Европа .И Сирия ще се издигне отново от Руините .Слава на ЕС и Русия . Това е победа на Демокрацията .

6

ANTONIO VIVVALDI

преди 5 години

А Руската Армия, заедно с Иранците, Кюрдите, Башарова Сирия + Армения, Кипар, Цялата Гръцка Армия , + Пехотата и ВВС на САЩ..-- ЩЕ *** ВСИЧКИ НАСЕЛЯВАЩИ СЕГА АНАДОЛАС .Тръмп е предател спрямо КЮРДИТЕ, И ЩЕ УВИСНЕ НА ДЪРВОТО ПРЕД БЕЛИЯ ДОМ .Тръмп направи недопустимото. Този клоун Е ПЪТНИК .

5

АнонимеН

преди 5 години

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СА СУНИТИ!!!А ЕРДОГАН Е ОТЯВЛЕН ШИИТ! ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕ БИЛ ПИСАЛ СУНИТ ЗА ДА ВЗЕМЕ ИЗБОРИТЕ ПЪРВОНАЧАЛНО!ШИИТИ СА ИРАН , АСАД И ЕРДОГАН!КЮРДИТЕ СЪЩО СА ПРЕДИМНО СУНИТИ!-----------НЕ РАЗБИРАМ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СУНИТИ И ШИИТИ И ЗАЩО ТАКА СЕ ТРЕПАТ!

4

..

преди 5 години

До фактТова е факт само в празната ти кратуна.

3

Победа!

преди 5 години

А Ердоган ще изтрeби ли "умерената опозиция" от брадати ислямисти-канибали, подкрепяна от САЩ? Надявам се Асад и Русия да ги изтребят до крак и ако може да ги забучат на колове и да ги оставят да се разлагат под жаркото слънце по целия път от Дамаск до границата с Израел!

2

факт

преди 5 години

Турция не е основния играч в Сирия,там официално поканените са Русия и Иран те решават кой какво!и те водят истинската война с тероризма...

1

месара

преди 5 години

Ама и американските ислямисти ли?? Еее, що така бе Ердо, лош си :))))))