73

Наблюдател

преди 5 години

До Кико: каза бай *** с цървулите, и се изпърдя мощно :))))

72

каунь български

преди 5 години

На Ердоган ВСИЧКИ офицери минаха през Сирия!Всички!На въпроса,вярно ли е,че може за два часа да стигне до София,той отговорил:"Два часа са много време!"

71

Анонимен

преди 5 години

от сирия яко мирише на ;пос.ран кравар ,явно памперсите свършиха.14 червени барети избиха цял батальон амери кански джендери и останаха живи.затова тромпета маха лигльовците ,да не плачат американските майки........същото ще се случи на всички натовци

70

Анонимен

преди 5 години

ще изтреби всички идилци ;значи американските под.ло.ги и американските частни армии

69

За Софиянеца

преди 5 години

Ти първо като мъж си пиши името тогава коментирай страхливец ..

68

ПЕНКО

преди 5 години

ЕРДОГИ-ФОГИ , АМИ АКО АНТИНАТОВСКИТЕ ДЪРЖАВИ ВЪОРЪЖАТ 25-ТЕ МИЛИОНА КЮРДИ СЪС СЪОТВЕТВАЩО ОРЪЖИЕ И ВЪОРЪЖЕНИЕ С ПРОТИВОСАМОЛЕТНИ УСТАНОВКИ И ДОРИ БЕЗ АВИАЦИОННА ПОТДРЪЖКА -ЩЕ ТЕ НАПРАВЯТ НА КАЙМА И "ИМАМ БАЯЛДА " !!! ДОРИ ДА МАХНЕМ ТЕЗИ КЮРДИ,КОИТО ДНЕС БРИТАНЦИТЕ СА РАЗЕДИНИЛИ / ЗА ПЕТРОЛА НА КИРКУК / !!!!

67

софиянец

преди 5 години

Искам да разлая Туркестанските ***.Къде сте бе кауни.Я дайте малко туркестанска пропаганда.Дайте да се посмеем.Айде щото тия макарони дето ги дават требва да се отработват:)

66

анонимен

преди 5 години

До анониментака е.Турция окупира незаконно сирийския кюрдски анклав без намерение да го връща и за Сирия е по добре да дари свобода и независимост на кюрдите си и има едни благодарни хора до себе си и една бъдеща приятелска кюрдска държава и един буфер към агресора Турция.но ако погледнем картатат наистина половин Турция ще е Кюрдистан. защото Ердоган е лаком и замаян.

65

анонимен

преди 5 години

Ердо ще трпе кюрди ,не ИДИЛ.Нищо ново около турчина и Турция.Но сега е на чужда територия като агресор ,върши мръсната работа на Асад и ще даде много жертви .Нищо, Турция има млади за трепане и териитория за губене.До около 10 години като поизтрепат няколко десетки хиляди кюрди ще се отвори въпроса за независима държава на кюрдите.Ако Сирия не върне суверинитета си на север,защо да не се съгласи за кюрдска държава?Но половин турция е заминала + гражданска война.Ердо се самозабрави

64

софиянец

преди 5 години

Русия и Сащ нямат никакъв интерес да се сблъскват.Опасно е ,договорено да не се случваИ двете големи виждат турския маняк как вири все повече феса и му туриха чул на кратуната.Опитва ердоган да играе своя игра-но е пионка и не иска да си знае мястото.Ше го намери.Зад кюрдите са евреите-Америк.,Отзад е Асад -Русия.Иран също мрази тукестанците-играе с АсадКартите идеално подредени - читака в кръстосан огън Нужен им е да опира пешкира.И тази игра ще е десетилетияДокато пуйката се пече

63

софиянец

преди 5 години

По темта.Тръмп изтегли 2000 войника-което е нищоНо оставя на кюрдите-калени в бой, оръжие за 20 000Отделно тихата поддръжка и снабдяванеОстави грузинското туркеланче да се пържи на бавен огън-в една безкрайна партизанска война която ще му струва и пари и авторитет когато аскерчета в чувалчета почнат да пристигат.И мамуна става много зависим за помощ и подкрепаПионката си е пионкаГолеми напъни но пионкаОсвен това кюрдите в Сирия са подкрепяни от Асад-тоест Русия ЩЕ Е ГОЛЯМ ТУРСКИ ЦИРК

62

софиянец

преди 5 години

Алелетози сайт тук е наводнен от турски чутури с измислена турска пропагандаВпрочем това са около 10 тина турски и помашки трола дето си дрънкат небивалици и се нахъсват един друг-но умрат да плюват България.Абе *** -като ви не харесва тук-айде у Турция.Какво дрищите в този български вестникЕдин кратунест без фес оня ден издрищя че в турция се пенсионирали на 47така ли бе турук порезан?На кой ги дрънкаш тия смотльо?

61

АТАКИСТ

преди 5 години

Сирия е абсолютна каша и САЩ и Русия не искат да се сблъскват повече за това парче земя. Оформя се обаче една локална война Турция и Иран срещу Израел. Интересно става

60

Анонимен

преди 5 години

И с това безславно приключва американският поход в Сирия.

59

Анонимен

преди 5 години

Сега *** че клечи като куче пред касапница, щото има спазарени едни С-400 с Турция. А Турция честно ще си отработи западните вложения. Че лирата нещо ептен се сбръчка.

58

Сата НАТО

преди 5 години

Вие не разбрахте ли, че *** не е в състояние да направи нищо в Сирия?

57

Сата НАТО

преди 5 години

Ердоан най-после схвана, че трябва да си отработи стотиците американски милиарди. След три години въртене и сукане, Щатите му наденаха оглавника.

56

Су 34

преди 5 години

До възродителен процесКак да имаме като сте неграмотни и гласувате с въженце на бюлетината на изборите?Нека има нов Възродителен Процес за да ви ограмоти и направи хора, че за 20 години се развалихте!

55

men

преди 5 години

чо не ги изби докато ги лекуваше по туршалайкските болници или като караха петролче на синчето му? питаме и отговор не искаме. сичките са за бесилото, и путцинков, и ердоганя, и тръмпования... за комсомолците от ЕССР нема да говорим.

54

жалко но

преди 5 години

2 000 000 кюрди се готвят да бъдат избити там.Егати предателството от страна на Тръмп само и само да продаде няколко самолета в повече на Турция.Тези не са хора.