33

Анонимен

преди 5 години

До Професор - Тръмп уважава големирв Държавници като Господин Ердоган и Генерал Борисов.Точно така господин професоре!

32

мустафа

преди 5 години

Жив кюрд няма да остане

31

Професор

преди 5 години

Тръмп уважава големирв Държавници като Господин Ердоган и Генерал Борисов. Провежда разговори на четири очи в продължение на часове с Ердоган и Борисов защото България и Турция са важни регионални сили на Балканите и Близкия Изток.

30

Анонимен

преди 5 години

САЩ нямат съюзници, а интереси. Под съюзничество разбират покорство. И във всеки един момент могат да предадът "съюзниците" си ако не им изнася - справка кюрдите или "умерената опозиция" в Сирия. Украйна е превърната в европейска сомалия и служи за стръв на Русия - още един "съюзник". България е територия с Вожд и полигон за евентуални военни действия срещу Русия - и тя "съюзник". Бедна България е натискана да купува бракми за милиарди и да се отказва от всякакви проекти защото е "съюзник".

29

Гошо Турчина

преди 5 години

А българите къде са в целият този филм, защото като ги гледам, пак са тръгнали да коментират неща, които не разбират.

28

Анонимен

преди 5 години

Върховно лицемерие!Но това е да си съюзник на САЩ ,никога не се знае кога може да бъдеш изтъргуван!Кюрдите сега са терористи,а до онзи ден бяха борци за демокрация срещу неудобния за САЩ ,Асад!Каква е гаранцията ,че след някоя годинка САЩ,няма да ни продадът на Анкара!

27

Су 34

преди 5 години

До НЕбългаринСамо дето падна по лице в Сочи на Путин през 2016 г и му написа извинително писмо!

26

????

преди 5 години

Бе не мога да разбера - САЩ и Израел са "най-добри" приятели, а Турция се зъби на Израел, а Тръмп тупа по рамото Ердоган.Всичко май е вятър, само надъхват будалите да се избиват, да бачкат, да купуват отъжия и да ги "накланят" на където си искат...

25

Анонимен

преди 5 години

До 24 Ердо да не ти е Бойко

24

Ще го турам на мода

преди 5 години

Жалко за терористите на ПКК/ЙПГ/СДФ - пак ги прецакаха! И да - Турция е основният играч в този район, и то по много причини. И точно там е разликата - докато буллгаристан не е дори и дюпка на кавала, всеки един в региона трябва да се собразява с анадолския тигър!Преди седмица лидерите на над 1500 клана, представляващи около 65% от населението на Сирия се събраха и единодушно взеха решение да подкрепят безусловно турската армип при една евентуална военно офанзива в северна Сирия.

23

Анонимен

преди 5 години

При Путин САЩ (НАТО) се сдоби с военна база в Русия (град Уляновск), със собствено летище, което можеше да приема самолети от всякакъв калибър. Русия отделно позволи на САЩ (НАТО) да използват въздушното и пространство за пренос на оръжия, амуниции, войници, военна техника и т. н. Същото се отнасяше и за жп линиите и пътщата на Русия.При Елцин нямаше такова угаждане на САЩ каквото вече има при Путин.

22

Анонимен

преди 5 години

За Ердоган и Путин се говори, че са агенти на ЦРУ.Разбира се в България това няма как да се чуе. Това съм чел в руски и турски сайтове.Откакто Путин е на власт в РФ, реално Русия е васал на САЩ Има много закони, които заробват Русия.При Ердоган е същото, уж много против САЩ, но всъщност Турция прави това, което САЩ иска.

21

НЕбългарин

преди 5 години

Ердоган е велик! Всички лидери се съобразяват с него!

20

Анонимен

преди 5 години

А и танте Меркел вече - чао-чао. Да го видим сега как ще се оправя с другите.

19

Анонимен

преди 5 години

Меркел отиде преди да я псува. Кой и защо му събори златния паметник в Германия.

18

Анонимен

преди 5 години

До17 тя и Меркел се канеше ама накрая отиде при него сама...

17

Анонимен

преди 5 години

Кога нещо от Ердо е станало факт?Рева със сълзи и сополи да го вземат в ЕС, после ги псува, наричаше ги фашисти, после почна да им се мазни. Ама не- затръшнаха му вратата под носаСега да го видим как ще се оправя с Натаняху Израел не са нито Асад, нито Путин.

16

Анонимен

преди 5 години

алооо

15

Анонимен

преди 5 години

Абе коту каже Ердо това става, факт.

14

Анонимен

преди 5 години

Дрън-дрън.Кого ще изтреби? Те руснаците си свършиха работата сега тръгнал да изтребва. Същият, който помагаше на ИД и САЩ в борбата им срещу Асад.Гадно ***.И твоят ред ще дойде един ден.