10

тцтцтц

преди 5 години

До АнонименА ти кво искаш да живее в палат и да кара мерцедес ли?И после като я питат от де са тия придобивки с една кметска заплата кво да каже???То и при нас имаше един кмет дето кара 3 мандата и живя в двустаен апартамент ама сега има фабрика в Румъния и апартаменти по морето и в София и никой не му е виждал очите от както сдаде кметството. Дет се вика "живя бедно 10 години като кмет, и сега цял живот вятър го вее на бял кон".

9

Анонимен

преди 5 години

Само фактът,че е от БСП, е достатъчно доказателство за коварността й бруталните похвати комунистически на Иванчева! Да бъде вкарана обратно в тъмничен затвор, да изгние!

8

M.

преди 5 години

Пари не ѝ трябват нито на нея, нито на адвокатите ѝ, поне засега. Ще си получат всичко от Страсбург (разбирайте от джоба на данъкоплатците), след няколко години, когато ще сме забравили за тоя театър.

7

ЛоШо

преди 5 години

Тази Иванчева не ми е лицеприятна, но имам следните съмнения :- Как за толкова кратко време е събрала увереност за корупционни схеми? - Кой ще взема такива големи съми лично, а не през посредник или под някаква друга форма?- Как ще оставиш такава голяма сума в колата си ? Според мен Иванчева или е много глупава или са и напривили номер.

6

кукла

преди 5 години

Всеки ден ще ни сервират как се чувства Иванчева. От време на време и нейната заместничка. А никога не са ни говорели как се чувства и съучастникът им, не помна как се казва. Това не е ли дискриминация в ду.ха на европейските ценности. Ако половете бяха обратни, т.е. Иванчева мъж а другия жена, то жената до сега да беше опищяла всичко и еврофенимистките щяха веднага да я извадят от затвора. Че не се пише и за жената, и то на първа място. А и другите затворници нямат тоя шанс да ги пуснат за Колед

5

Анонимен

преди 5 години

Явно цялото БСП е впрегнато да изкарат светица Иванчева. Не е за учудване Нинова е същата крадла. Срам и позор за нашите т.н. медии. За пари и майка си ще продадат , а е интересно Иванчева от къде има толкова много пари за всичките топ адвокати и телевизии .

4

Анонимен

преди 5 години

На дръвника тая гад!Виновна!

3

Р. ОВЧ.

преди 5 години

Защо не подхвърлят и в моя автомобил такава сума пари?

2

Анонимен

преди 5 години

Защо ръцете и светеха тогава ?

1

Анонимен

преди 5 години

Как може да си позволи адвокат Марковски?