30

Байфидан

преди 5 години

Най-елементарната защитна теза. Другата е - политическа поръчка.

29

Не е помирисвала,

преди 5 години

само си ги е потъркала доволно по брадата.

28

ХАХАХАХХААА

преди 5 години

ЦАЦАРОТУРАТА Е ВРЕМЕ ДА КАЖЕ,ЗАЩО В МЛАДОСТ СЛЕД ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТАЗИ ЖЕНА СЕ ВИХРИ НЕВИЖДАНО СТРОИТЕЛСТВО,ДАЖЕ И УЛИЦИ СЕ ЗАСТРОЯВАТ--КОЙ Е ИЗДАЛ ТЕЗИ РАЗРЕШИТЕЛНИ И ЗАЩО--НА *** НАТОПИЛ ЖЕНАТА, КОЙ МУ РАЗРЕШИ СТРОЕЖИТЕ--АБЕ МИРИШЕ ОТ ДАЛЕЧЕ НА ДАЛАВЕРА ТАЗИ РАБОТА...

27

Анти-гербераст

преди 5 години

И какво става с герберските бандюги, имаше един шеф на ЦГМ, той живееше в палати и ходеше с охрана на работа. Какво става с москвича, доказани бандити. А тази жена живее в апартамент и била подкупна, хайде стига.

26

Анти-гербераст

преди 5 години

Иванчева, успех от мен, мачкай гербавата мафия в лицето на тикви и неграмотни цв.цв.-та и прокуратура, наречена държава. Мирише ми на постановка да и вземат поста.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако говори истината това означава че в прокуратурата действа организирана престъпна група която обслужва строителната мафия.

24

месара

преди 5 години

Иванчева - това са хората. Поръчителите и - това е държавната гербава мафия. Троловете против Иванчева - това са 80 процентниците, който ще гласуват за герб ако и да не им оставят стотинки за хляб. Тъжната бг реалност.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28. Сигурно Иванчева се е обадила тази сутрин в БТВ да дойдат у тях и на живо да и направят интервю и тя да каже колко е невинна и глупава. Абе другари много сте прозрачни и не до там умни. От един два месеца БТВ усилено защитава Иванчева , и как става това.

22

Анонимен

преди 5 години

Иванчева - отново Кмет на Младост !Мафиотите Ваклин, Дюлгеров и...- в затвора !

21

тонката

преди 5 години

Алоо гербаците, имате железни доказателства, имате сересета, прокурорите са ваши, какво още ви трябваше за да осъдите крадлите? Кадърност? Ум? Значи никога няма да ги осъдите :))))))

20

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно да организира подкрепа и такава няма. Медиите обслужват официалната мафия пишат поръчкови статии против жена, чиято вина не е доказана, че и тролстват в мнения под статиите си. А тази кметица не е излъчена от БСП и подобни *** писания са част от очернящата кампания- плитки, но достатъчни за глуповатата част от населението, склонна да се върже на всякакви подмятания.

19

Анонимен

преди 5 години

Скоро тази комунистическа гад пак ще извива ръцете на хората за подкупи и рушвети в невиждани размери, по стандарт на БСП, като голяма част от парите ще отиват в черната партийна каса на партията - българоубийца, за да си купи отново изборите и да се класират на второ място, отново да тровят живота на честния български труженик! Анатема!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Другари , защо говорите глупости. Самия Кадиев не беше ли от БСП, а после уж се отцепи. Стига с тези партизански номера . Иванчева сама може ли да организира такава медийна подкрепа.

17

Анонимен

преди 5 години

Ангажимент на полицията и прокуратурата е да докаже, че е знаела. Вина се доказва в белия свят, не се предполага. Знанието е вина. Няма доказателства - няма вина. Няма вина - няма отговорност.

16

Цецо Борисов

преди 5 години

До АнонименРъцете на Иванчева НЕ СА СВЕТИЛИ .Светеше страничната част на едната китка, с която пари не могат да се броят, и носа й. С него също не се брои. Така че предстоят интересни моменти. Направените с есемеси записи без други доказателства не могат да се използват самотоятелно като доказателства за виновност. Зтова прокуратурата селективно ги публикува в медиите - за настройване на общественото мнение. Само че никой не ги чете.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Не лъжете бе хора! Лъжата е голям грях. Иванчева няма нищо общо с БСП, тъй както и с ГЕРБ. Може би там й е проблема. Решили са, че е лесна плячка за постановката. Ваклин можеше да се оплаче, че са му искали да дарява градинки и катерушки за децата, а не да става клеветник и лъжец. В крайна сметка ще се стовари на неговата глава, а постановчиците ще си измият ръцете.

14

Haha

преди 5 години

ПовервАхме й! Нагли, та нагли!

13

Анонимен

преди 5 години

До 13 Иванчева никога не е била комунистка ,нито пък е била подкрепяна от БСП!Отцепника от БСП ,Кадиев я издигна ,но веднага след изборите се изпокараха и той отегли подкрепата си за нея!Иванчева парадираше ,че над партийте ,но явно не е над парите!

12

к.3

преди 5 години

До Р. ОВЧ.Няма да ти оставят кашон с пари в колата, защото не си кмет и от теб не зависи нищо. ДА ордата прокурори на Георгиев има за задача да попълни хазната на Боце - Цецоу селянина фон Shuma и да смачка олигарсите, които не са с Боце. Да смачкаш хора с много пари е трудно. Те ще подкупят съдиите, не прокурорите. Иванчева и Петрова нямат пари да сторят това и Гешев и Ушев беснеят. На босия не можеш да му вземеш цървулите.

11

Kiko

преди 5 години

Колко ли хора е трябвало да папнат по веригата