Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Пусната под домашен арест бивша кметица на столичния квартал "Младост" обяви, че вкъщи се чувства невероятно, дори вълшебно.

Знаете, че Иванчева и заместничката й Биляна Петрова бяха под стража от 17 април, когато бяха арестувани при показен 5-часов арест на централен столичен булевард, но преди два дни се прибраха по домовете си под "домашен арест".

Още по темата

Иванчева бе обвинена за взимане на подкуп в особено големи размери от строителния предприемач Александър Ваклин, за да придвижат разрешението му за строеж в квартала, а Петрова е сочена за помагач на бившата кметица.

"За нас има няколко версии, които ще се изложат в съдебна фаза. Към 14:00 часа разбрах за парите, когато следствия отдел ги показаха на капака на колата. Това е пълна постановка. Тези пари са подхвърлени. Никога не съм ги виждала, никога не съм пипала 56 хил. евро", настоя Иванчева пред bTV.

"Никога не съм искала пари от Ваклин, единствено сме разговаряли за различни обекти в квартала. Ваклин дори не съм го виждала, освен на 15 април, когато ми се каза, че ще дойде инвеститор, който ще дари площадка. Говорихме за зелени системи, съвсем сериозни разговори се водеха. Никога не сме искали да ни се превеждат пари. Той самият каза, че иска да дари площадка", допълни тя.

Десислава Иванчева настоя, че не е богата, има апартамент наследство, както и вила в Етрополе, и една кола.

"Никога не съм била фризьорка", заключи екс кметицата на "Младост".

 

Коментари Напиши коментар

97

Само ти отговорям

преди 6 месеца

Защото пречеше на едни червени боклучета, сега бизнесмени и строители, да засерат всичко.

96

Анонимен

преди 6 месеца

ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА И СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖКАРИ, БИЗНЕСМЕНИ И ПОЛИТИЦИ,НО КАТО ГИ АРЕСТУВАТ СЛЕД СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ ВИДИМЕ ЩО ЗА МЪЖКАРИ ЩЕ СА

95

грамотност

преди 6 месеца

До !
Множествено число се пише КОИТО а не КОЙТО