14

Учителя

преди 5 години

Русофилчетата газ припикават като гледат как Джудето се гърчи на американския огън. Петрола пада...пАри нема...ужас

13

Американофил

преди 5 години

"Русофила" Тръмп е ученик на Рейгън: вкара Русия в оръжейна надпревара, което ще доведе до нов разпад. Държи цената на петрола ниско, а руската икономика не е мръднала от 10 години, няма заплати, няма пенсии, а ситничкия кремълски пъдар с бонапартов комплекс троши пари в Сирия и Донбас. Скоро ще ядът оръжия. Северен Поток 2 няма да бъде построен, колкото и да протестират разни шрьодеровци. Тръмп е най-силния американски президент от 30г. насам, MAGA 2020

12

Анонимен

преди 5 години

Мумията подценява хората, че може да ги уплаши, като непрекъснато кремълската пропаганда всява клаустрофобия в русофилията.Освен това нали обеща на всички руснаци Рай след ТСВ...и всички се радват !

11

Гoшу

преди 5 години

Няма как да има паритет в сферата на въоръжението, след като вие сте 20 години, че и повече от САЩ по-назад технологично в тази сфера. Вие давате 70 милиарда за въоръжение, те 700 милиарда. 10 пъти повече! Вие пускате 3D анимацийки от Мосфилм с някакви ваши блянове и мокри сънища, американците си строят тихомълком лазери, изстрелват някакви безпилотни совалки, дето никой не ги знае какви са. Взеха ви и най-големите учени и работят за тях. За какъв паритет говориш бе, Джуджооооо... :)))

10

Мусолини

преди 5 години

Един велик народ никога, ама абсолютно никога не заплашвай.Който е тръгнал срещу него си е строшил главата.

9

АнонимеН

преди 5 години

ФРАНЦИЯ ОТКАЗА ДА НАМАЛИ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА И ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ НА ЕДРО НАСЕЛЕНИЕТО !!НИЩО ЧУДНО САУДИТСКА АРАБИЯ ДА ИСКА ДА ЗАПАЛИ ЕВРОПА И С ПРАВО ЩОТО ХОРАТА ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-БЕСНИ!!! ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ПАДА А РЕАЛНОТО ПАДАНЕ ПРИ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА ПОЧТИ ГО НЯМА НИКАКВО!ВЪВ ЦЯЛОТО ЕС СЕ КРАДЕ ЯКО ОТ ХОРАТА С ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА!!! И РАФИНЕРИЯТА ПРОДАВАЧ Е С ДВОЙНА ПЕЧАЛБА А ПОСЛЕ ДЪРЖАВАТА ПРИБИРА ОТ 2 ЛЕВА 1 ЛЕВ ЗА НЕЯ ЕГАТИ И ОБЛАГАНЕТО!БОРИСОВ И ЗЛАТЕВ И МАКАРОН И ОСТАНАЛИТЕ!!!

8

истина е

преди 5 години

Путин и Тръмп да се замислят за оцеляването на Европа ,защото *** почти я превзеха без пушка *** !

7

Расия

преди 5 години

Путин трябва значително да засили присъствието си в стария източен блок и да увеличи присъствието си в Западна и Северна Европа, за да може по-бързо да се осъществи великото Обединение на Европа с Руската Федерация!

6

Анонимен

преди 5 години

Хари Труман е направил грешка като не избомби сесесере докато само САЩ има ядрено оръжие.

5

Кутев

преди 5 години

Напълно им вярвам.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя никога ли няма ли да спре да лъже? Навлек!

3

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕЗ ТАЗИ СЕДМИЦА САУДИТСКА АРАБИЯ ЗАСИЛИ ПРОДАЖБИТЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОПЕК ОПИТА ДА ГИ НАМАЛИ!!!ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА Е ВЕЧЕ 55 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ И Е ЯСНО, ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ВЪРШИ НОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ЩЕ ИЗПОЛЗВА НОВИ ЗАПЛАХИ, ЗАЩОТО РУСИЯ УВЕЛИЧИ ЗНАЧИТЕЛНО ПРОДАЖБИТЕ НА ПЕТРОЛ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И СЕГА ТОВА СЪЩО Е ВАЖЕН ДОХОД ЗА НЕЯ РЕДОМ С ПРОДАЖБАТА НА ГАЗ ЗА ЕС!САУДИТСКА АРАБИЯ НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТОЧНО ПРОДАВА ТАКА ЗАСИЛЕНО ,ЗАРАДИ ХАШОГИ ЛИ Е, ЗАРАДИ ЙЕМЕН ИЛИ НЕЩО ДРУГО НО ЦЕНАТА ЩЕ ПАДА С ОЩЕ!

2

Анонимен

преди 5 години

Вас поне не ви карат да купувате изтребители за милиарди от корейската война.

1

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ НЯМА ДА СПРЕ С ТЕРОРА И ЗАПЛАХИТЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ ДЕЦАТА НА АТЕИЗМА!!!ЧЕРВЕНА РУСИЯ Е КОРЕНА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!