34

Анонимен

преди 5 години

Ами то най големия риск идва от Русия, все пак западняците живеят добре и не им се мре, при руснаците не може да се каже същото. Все пак 12000 ядрени руски бомби, могат да унищожат земята няколко пъти.

33

Реалноста

преди 5 години

Никой не подценява риска от ядрен конфликт Джуджи просто не ти смятат руската *** за сила

32

Аспарух

преди 5 години

Путин е нисък на ръст,но като политик е великан.Западните пУлитици са дуджета пред него!Ако на негово място бе някой,като Хрушчов или Брежнев,войната вече да се е състояла.Провокациите не бяха една и две!

31

*Й*

преди 5 години

Ами нали всеки си прави шегичка с Game of Thrones Зимата идва. Ако Америка и Русия си разменят по някоя друга ядрена централа ще настане такава зима че ще изкочат замръзналите зомбита като на сериал. :D

30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 27Значи признаваш, че някой се стреми да внесе дисбаланс в сферата на въоръжението?

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 31Не! Американският президент е по-добър.

28

Анонимен

преди 5 години

Руският президент никога не лъже.Той не използва шпиони.Той не държи народа си в немотия за да може да заплашва света с модерно оръжие. Той е добър, като чичко Ленин.

27

Анонимен

преди 5 години

Един път се мре Путин ви имам загрижеността за цивилизацията вие сами унищожихте комунизма единствения път за разумно и честно човечество и върнахте злото .Тя планетата си е затрита отдавна

26

Анонимен

преди 5 години

До До 24"Да прав си гола вода са, ама да попитам как с гола вода си върнаха Крим"Е те точно тоя Крим им изяде главата на глyпаците от Кремъл. Пък вие си мислите че вероломното нападение и последвалото мошеничество по захвата на Крим е голямо достижение на Русия. Всеки нормален човек трябва да порицае Русия за анексията на чужди територии, вместо това неноpмалните русофили се вдъхновяват от руското разбойничество, бандитизъм и пиратство.

25

Анонимен

преди 5 години

"Русия само се стреми към баланс в сферата на въоръженията"Само се стреми ама с тая хилава икономика Русия ще си остане само със стремежите.

24

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименТо Северна Корея с мизерната си ядрена сила респектира,а какво да кажем за Русия?!Друго си е когато имаш такива аргументи!Впрочем омаловажаването има ясна цел-да успокои потенциалните жертви от Европа и най-вече Източна.Щото в американските планове е предвидено един пояс от съседни на Русия страни да бъде жертван за Америка.Айде нема нужда да умираме за американската "демокрация" ,ако Русия им пречи-да се оправят сами с нея!

23

Анонимен

преди 5 години

Путин: Рискът от ядрен конфликт се подценява все повече!Падценява се защото ти и Русия сте гола вода.

22

Дл Гошу

преди 5 години

Я кажи на американците да пробват тези анимацийки ,да видят дали ги имат руснаците и защо американците хвърлят 700 милиарда като Русия ги бие с едни скромнички 70 ,а ,умник?!)

21

Анонимен

преди 5 години

Путин още не разбрал, че хората се страхуват много повече от ядрени централи, отколкото от неговите ядрени ракети, както и от много по-банални, но реални опасности - престъпност, болести, глобалното замърсяване !Да пита дъщерите си и те ще му кажат същото !Ксенофобията е присъща за диктаторите, но те си мислят, че и при другите е същото !

20

анонимен

преди 5 години

Кошмара на САЩ.Европа и Русия да не се дърлят а да въртят търговия в евро а не в долари. Затова който командва в Америка прави всичко възможно това да не стане.Полша и Украйна про Американски и отделяме Европа от Русия

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Хари Труман е направил грешка като не избомби сесесере докато само САЩ има ядрено оръжие."---Няма да ти казвам, че си т ъ п. Сам си знаеш. Можеш ли да си отговориш на въпросите: Какво стана, като "избомби" Япония? Япония надмина САЩ в много отношения; Къде щеше Труман да "избомби" в тази огромна територия? Как щеше да стигне атомната бомба до Москва? Сталин не беше Горбачов. Преживяха ли хората Чернобил? Преживяха го.Аре стига ти, че ще се претовариш.

18

Хахахааааа.

преди 5 години

На азиатски лъжци и мръсни хитрости,българите изобщо не вярват.ОСОБЕННО, КОГАТО В ДРУГАТА СИ РЪКА, АЗИАТСКИЯ ЛИЛИПУТ, ДЪРЖИЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!НЕ НАМ ДЖУДЖИ,.... НЕ НАМ.....!

17

Анонимен

преди 5 години

Не минава ден без заплахи от руската *** към Света !...пък се оплакват защо ги мразят !!!

16

Анонимен

преди 5 години

Путин: За какво ни е този Свят без Русия!Запада: За какво ни е руския Гулаг без Света !

15

Анонимен

преди 5 години

Борис Немцов - Не вярвайте нито дума на Путин !...или го приемайте за точно обратното !