293

Конструктивно

преди 5 години

Защо не Ф-22 на същата цена и да ги изплащаме 30 години, като вноските се изравняват с наема който САЩ ще плащат за военните си бази в България. Това е сделка win-win и за двете страни и България веднага би приела без дебати а и за САЩ е много изгодно. Или САЩ ни смятат за полу-хора втора ръка и гледат да ни прекарат със старите си 40-годишни железа, при условие че сега разполагаме с по-добри руски изтребители от същото поколение?

292

Пацu

преди 5 години

Ще вземем Ф 16 и най-накрая ще изхвърлим руските щайги, преди някоя да падне и да убие хора!

291

????

преди 5 години

Сега България ще се отплаща на САЩ, като купува високи военни технологии, както е било и при СССР! Пък с тези 16 (2х8) самолета просто ще си поддържаме авиацията, ама няма да се повиши кой знае колко военната сила на България (даже и на база съседите ни). Хубаво беше, ако можеше и България да участва в производството и разработката на нови технологии, било то военни или др. , ама друг път :). Общо взето ще трябва да се бръкне държавата (народа) за "просперитет". Ще садим картофи, домати за Ф16

290

Анонимен

преди 5 години

Браво, най-добрият самолет от 4то поколение. Ако вземем 16 такива ще е супер.

289

Анонимен

преди 5 години

До Факт! 345Мдаааа и после като пристигнат крилатите ракети за минута, две от другата страна на Черното море ко прайм???? - както сподели "342" - с пълни *** и ооооооп през балконя ..... хахаххаах мииишшшшшок!

288

Майтапчия

преди 5 години

А "Звездата на смъртта" няма ли да ни продадат на тънка цена?

287

Анонимен

преди 5 години

Колкото до руснаците, те имат други доста добри оръжейни системи. Изглежда самолетите не са от тях. То не беше Ирак, Сърбия, Либия, Сирия, Украйна - все един Ф16 трябваше да улучат. Явно авиацията не им е страна.Както и да е темата е:Ф16, Грипен или Юрофайтър.Моето мнение е че в България да се харчат милиони за военни играчки е безсмислено, но като така и така ще купувампе, то при сходна цена, нека вземем доказана в бой машина - т.е. Ф16

286

шуменец

преди 5 години

ф16 пак стари бракми

285

Анонимен

преди 5 години

той изрази вълнението си, че както при участието във всеки един конкурс, екипът на компанията се надява да се представи възможно най-добре - вълнение при предварително уговорен мач

284

Факт!

преди 5 години

Е па те да не са го свалили с Миг 29.Само си спомням че в резултат на въздушните удари Сърбите колабираха капитулираха предадоха Милошевич Младич и тн и освободиха Косово.

283

до Факт

преди 5 години

Да, спомняме си Белград дето сърбите сваляха американските"невидими" B-та!

282

Факт!

преди 5 години

Точно така фактите доказаха че има сума ти свалени миг и нито един свален Еф.Спомняме си над Белград кво ставаше преди 20 години.И как затворихме въздушното си пространство и руските Илюшкин не припарваха.

281

Анонимен

преди 5 години

Като искат герберастите да взимат музейните експонати Ф16 и да си пазят Тиквата в Банкя! Ние нормалните хора искаме качествени самолети, защото това са наши пари!

280

Анонимен

преди 5 години

RUSNACITE NI GI PODARIAVAHA MIGOVETE,NAPRAVETE IVIE EDIN JEST GOSPODA AMERIKANCI.

279

Анонимен

преди 5 години

До 338Така ли? И в цялата исторята на авияцията твойте МИГ 29 колко Ф16ски са успели да свалят? - Не съм чул за нито една.Виж обратното, Арабските Мигов изпопадаха като круши брулени от Ф16 на Израел.

278

Факт!

преди 5 години

Чувал съм за въздушен транспорт като минат над нас Допотопните им Илюшкини американските и нашите ЕФ-ове ще ги свалят да хранят рибите в черно море.

277

Факт!

преди 5 години

Грипена не е участвал и в един конфликт добър е за учебно тренировъчен самолет следващ етап в обучението след летенето на витлов Пилатус(тия с перките).За тва става Грипоня.

276

Анонимен

преди 5 години

ама то е доказано с факти че миг-овете превъзхождат ф 16 във всичко, маневри, боеспособност, бързина....

275

Анонимен

преди 5 години

Грипен е в пъти по-добър от летящата кошница ф16

274

Факт!

преди 5 години

Русия ще ни напада защото без нас не могат да помогнат на сърбите ние сме им на пътя.Без нас *** патрон не могат да доставят на сърбите а в Косово се очаква война.Добре че американските Ф-15 са в Графа.